Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 7:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: имам blisstool 48 Чет Юни 05, 2014 9:33 am
Днеска нещо търсех на сайта на Келлико, та случайно видях, че предлагат и Блистул, но странното е, че само LTC64X V3 имат, а V4 и V5 не предлагат, явно са верни слуховете, че са се скарали и Мерчев отдавна не доставя Блистули за Келлико, а пък американците просто се опитват да пласират залежалите им Блистули и ще ги свалят от сайта си, но вероятно още доста време ще стоят там, понеже никой явно не иска да ги купува. Ето линк:
http://www.kellycodetectors.com/blisstool/
Но мен друго ме шокира, а именно откровените лъжи, които Келлико са написали за Блистулите, понеже нали уж се водят за най-големия и популярен магазин за детектори в Шатите, а се оказва, че и те са мошеници, както повечето продавачи. Значи над снимките на двата детектора има надпис "Click Here to Read More", като се щракне върху него и се открива целия текст, където четем хвалби като "ултрамодерен, професионален металотърсач", " с лесна настройка, която го прави подходящ за начинаещи, а също и за питни търсачи" , "има дори аудио дискриминация" ( това ме утепа, се едно това е некаква уникална опция ), но най-шокиращото четем в последния абзац:
An American engineer who recently visited the factory said it can be compared to building a Rolls Royce automobile by hand - Американски инженер, който наскоро посети фабриката, каза, че тя може да се сравни със сграда за ръчна изработка на Ролсройс.
Е с това Келлико тотално ми паднаха в очиче, просто не съм очаквал от тях такава брутална и нагла лъжа...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: имам blisstool 48 Чет Юни 05, 2014 3:52 pm
В металдетектинга има няколко мита, които с времето ще бъдат развенчани от хората. 1. Че монетарите на Майнлаб са най- добри - това май вече всички знаят, че е мит - в смисъл, че не струват парите си. 2. Келико е горяма работа и е много евтино - Келико отдавна не са най-евтиния магазин. Още миналата година в Сливек, като говорихме със собственика Стю, беше доста очуден, че цените в България са по-ниски. Те доста играят с отстъпките, които в действителност не са точно така. Имаш транспорт, мито, ДДС и накрая с 10-20% по-скъпо, а гаранцията ти е ..... Келико придават всичко от което се печели, ето защо не продаваме георадари и Нокта Само си представете, че бест селъра за Келико за тази пролет е тоя металотърсач