Вече е обяд, айде симплич... Аз съм на бира с домашна наденица... Ти гледай да артиса нещо от двайстачките, че кат вземеш сега Евротека, да почерпиш май месец на събора, да не ги изхарчиш всичките за детектори ЕЙЙЙ...остей за:
Колега нов съм тук , дай някаква връзка за контакт щото де да знам може да измислим нещо.
Брато, тук симплича командори и подлия също, кви са тия НЛО - Нови Летящи Обекти... Абе, не ме занемавай с глупости бе... http://vbox7.com/play:6d0289fb
Нещо много отрано с бирата зафана, да не би да има цветен повод, а?
лелеее колко мъка има по тоя свят.... целия форум ви разбра кои сте, а продължавате да държите главите си ЗАРОВЕНИ в пясъка!!!! явно не се усещате кви ги дрънкате и хич не си давате сметка че това което пишете .......... НЕ ВИ ПРИЛИЧА БЕ СМОТАНЯЦИ !!!! ДА ВИ ЕБА В ТЪПАНАРИТЕ само интриги създавате тук и постоянно се заяждате с останалите участници във форума!!!
Вчера бях в Бургас и , ако имах телефон за връзка щяхме да го тестваме поне, що за обяви са в този форум? Ни тел. , ни снимки..............с две думи ,,Ни вест , ни кост,, а детектори БОЛ. Та дайте тел. или мел на човека и да се свършва с това и да взимам следващия , който ми бръмчи в тиквата и без това този мн. не ми допада /Семпличо споко/.
(Продължение на колегата) Лала,лала-ала,бала! Е,какво от това?... И смислените,и безсмислените неща не се разминават с оценката...А Времето довършва останалото.
Подлеций, ще видиш накрая, че именно аз ще купя от колегата този детектор, а ти ще си останеш с дървената Нокта, създадена точно за професионалисти като теб.
прекланяме се пред великите ти постижения фараоне....................ние простите сме яки,ама ти си по-як! бат ти подлеций да ти каже..Хах...
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 12:27 am
Колеги, никой ли няма да предложи някаква цена, поне да видим каква е дистанцията между очакванията на продавача и готовността на купувачите? Примерно аз имам готовност да се заинтригувам, ако цената падне под 200 лв.
Последната промяна е направена от Симпличио на Чет Фев 27, 2014 12:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 12:31 am
"Що е самопродажба на металдетектор и има ли почва при нас"?Хайде да не е в нова тема...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 12:37 am
Силно се надявам Филипеско да не се обижда от такива ситуации, но пазарът на употребявани стоки просто се движи от такива правила - трябва да има конкретни предложения и от двете страни, да се изтъкват аргументи, да се търси сближаване на позициите, иначе само ще кибичим и няма да има никакъв напредък...
Хайде да пробваме един импровизиран търг:
- давам 160 лева, тоест готов съм да го купя на половината от цената на нов Евротек (320 лв.)
Има ли по-високи предложения?
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:03 am
Симпличио написа:
Силно се надявам Филипеско да не се обижда от такива ситуации, но пазарът на употребявани стоки просто се движи от такива правила - трябва да има конкретни предложения и от двете страни, да се изтъкват аргументи, да се търси сближаване на позициите, иначе само ще кибичим и няма да има никакъв напредък...
- давам 160 лева, тоест готов съм да го купя на половината от цената на нов Евротек (320 лв.)
Винаги съм ти, 5лв отгоре...!
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:12 am
Чудесно, значи вече тръгна търг с явно наддаване, стъпката е 5 лв. :
- Симпличио : 160 лв.
- Иги80 : 165 лв.
koceto Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:23 am
200лв. от мен ,колегата ако реши мога да му дам адреса.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:29 am
Търгът става интересен :
- Коцето : 200 лв.
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:30 am
Ей, Коста - кат си мерат двама дискриминацията, не си слагай пулсака там...
"След буря, винаги изгрява слънце"
koceto Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:41 am
Симпличио написа:
Търгът става интересен :
- Коцето : 200 лв.
Не разсъждавай ,а наддавай
koceto Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:46 am
igi80 написа:
Споко колега това мие лимита за таз детска играчка, ама трябва да уредя хлапето с някоя тояга .
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 1:46 am
koceto написа:
Не разсъждавай ,а наддавай
Над 200 лв. нямам интерес, така че успешно наддаване, аз засега се оттеглям.
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 2:01 am
koceto написа:
igi80 написа:
Споко колега това мие лимита за таз детска играчка, ама трябва да уредя хлапето с някоя тояга .
OK, печелиш от мен, аз съм опонент на симплича... Ползвай си го със здраве...!
"След буря, винаги изгрява слънце"
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Teknetics Eurotek Чет Фев 27, 2014 9:51 am
Мн. ви здраве.....интереса ми към тази пищялка бе предизвикан от цифрата 170 така , че продължавам с Маските.
Симпличио ли си,даскал ли си,не знам, но само базовата сонда на детектора е повече от твоите 160лв.Не разбра ли досега че с твоите скромно предложени цени купуваш само сонда на металдетектор. Въпреки всичко,му държа края,и го намалям заради теб,ако наистина си сериозен купувач на 200лв.Имай впредвид,че е като нов,от магазина,затова и не ми се играе да качвам снимки.Телефони давам само на сериозни купувачи,и без това гледам че се завихри купон в моята тема.