Заглавие: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 1:12 am
Продавам Golden Mask 4 pro - 780 лева! 4 години и 10 месеца гаранция! Изпращам снимки !
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 1:31 am
Успех колега с продажбата на това българско дръвце, дано се отървеш от него на добра цена. А към какъв детектор си се насочил, би било интересно да споделиш?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 8:12 am
Симпличио написа:
Успех колега с продажбата на това българско дръвце, дано се отървеш от него на добра цена. А към какъв детектор си се насочил, би било интересно да споделиш?
Сега ще те почнат МАСКИТЕ съобразявай се поне малко колега , все пак това е върховият им модел
който търси намира
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 11:20 am
то за него всички скъпи машини са дръвца,не защитавам този модел в обявата щото не съм работил с него,но просто е грозно да клепа всичките теми с голословните си мнения. Следващото му мнение ще е да сикупите евротек,щото видите ли той бил най добрия,пък той го е виждал само на снимка.
Поредният лаладжия - виртуален търсач.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 1:06 pm
Младенчо, според думите ти излиза, че който не се набутва за скъпи детектори или пък не купува български дръвца, значи е виртуален търсач, така ли?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 2:01 pm
За да са толкова скъпи значи има защо,повярвай ! Докато не хванеш нещо подобно в ръцете си и не му свикнеш няма как да разбереш. Но да твърдиш,че не стрували биле дръвца и тем подобни простотии знаеш какво е,мнение което не е подкрепено с факти.
Може би има металдетектори които са надценени в пъти и се дава част от парите за името(логото) на марката,но не всички са такива.
Докато не се обосновиш защо са "дръвца" твоите мнения не струват нищо !
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 2:06 pm
Mladencho написа:
За да са толкова скъпи значи има защо,повярвай ! Докато не хванеш нещо подобно в ръцете си и не му свикнеш няма как да разбереш. Но да твърдиш,че не стрували биле дръвца и тем подобни простотии знаеш какво е,мнение което не е подкрепено с факти.
Може би има металдетектори които са надценени в пъти и се дава част от парите за името(логото) на марката,но не всички са такива.
Докато не се обосновиш защо са "дръвца" твоите мнения не струват нищо !
Ами колега, аз някъде по темите споменах, че макар да не съм бил притежател на скъпарски детектор, пробвал съм на полеви условия такива и не съм бил особено впечатлен - наистина някои по-скъпи показват по-добра успеваемост от най-евтините, но разликата не е такава, че да оправдае цената им, която е примерно 10-тина пъти по-висока. Затова и досега не съм набутвал пари за скъпи детектори - не, че ги нямам, просто не виждам смисъл да давам няколко хиляди, а да получавам една машина, която работи малко по-добре от някой детектор, струващ 200-300 лева.
puhata Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Сря Фев 19, 2014 2:17 pm
Моля ви без да се карате за глупости като деца и да поддържате темата! (Mежду другото съм пуснал обявата и в "Продавалник" и там един палячо с ник RELAX_STZ взе да ми обяснява - колко пари да го продавам,че това бил боклук,че той си бил приготвил 2 бона за новия сезон хахаха и някви други такива...та зададох му въпроси като "от кога почва новия сезон" хахаха до такъв като "кой му е искал мнението" и ако трябва да съм честен един идиот ме ядоса xaxa ) И все пак не че продавам машината мога да кажа,че е добра и колкото и да е важна ЗА МЕН 99% от намирането е виновен късмета )) Пожелавам ви късмет!
puhata Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 pro Чет Фев 20, 2014 1:09 am
http://prodavalnik.com/metaldetektor-golden-mask-4-pro-i42386199 - ето го !