Нов, неизполван уред с ръчен и фиксиран земен баланс,звукова дискриминация.Антената е 28см.Захранва се от акумулаторни батерии,за които си има зарядно.
http://prikachi.com/images/761/6998761Q.jpg
http://prikachi.com/images/763/6998763P.jpg
http://prikachi.com/images/765/6998765F.jpg
цена:250 лева
тел:0889-218-101
FELIX Цезар
Заглавие: Re: монетарка Пон Яну 27, 2014 7:34 pm
На каква 4естота е сондата,и ако имаш някакви наблюдения за детекция на монета в земята?
dionisii Легионер
Заглавие: монетарка Пон Яну 27, 2014 8:33 pm
честотата е около 8-9 килохерца,а за монета в земата не знам-полеви тест не му е правено.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: монетарка Пон Яну 27, 2014 11:38 pm
dionisii написа:
честотата е около 8-9 килохерца,а за монета в земата не знам-полеви тест не му е правено.
Някой ще залага на "тъмно"значи!!!! дай резюме кат хората,все пак пара ще се хвърля!
dionisii Легионер
Заглавие: монетарка Вто Яну 28, 2014 3:08 pm
Привет,мога да добавя само че акумулаторните батерии са NICD -десет броя.Тегло на уреда с акумулаторите -1,7 кг.Намира се в Димитровград,който има сериозен интерес да заповяда да го види и пробва.Другия вариант е с куриер-пращам по е-конт. Това е засега. Поздрави!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: монетарка Вто Яну 28, 2014 3:10 pm
гущера написа:
dionisii написа:
Някой ще залага на "тъмно"значи!!!! дай резюме кат хората,все пак пара ще се хвърля!
Баба Пена обича да е шарено и това и стига.....?
Хаосът е или временен,или гибелен!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: монетарка Вто Яну 28, 2014 10:16 pm
Трибал-М написа:
гущера написа:
dionisii написа:
тоз шаблон от твоя край ли ,че в нашия не те разбрах ме...?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: монетарка Вто Яну 28, 2014 10:36 pm
гущера написа:
Трибал-М написа:
гущера написа:
dionisii написа:
Този шаблон си е чисто мой,а аз съм си от моя край. И шаблоно много ми арексва,оти е приложим там,къде бегат от основното и съ праат на улави.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: монетарка Вто Яну 28, 2014 11:13 pm
Трибал-М написа:
гущера написа:
Трибал-М написа:
гущера написа:
dionisii написа:
Този шаблон си е чисто мой,а аз съм си от моя край. И шаблоно много ми арексва,оти е приложим там,къде бегат от основното и съ праат на улави.
уж пишеш на български,а пак не ти се разбира стой си там у твоя край ,че може неразбран да останеш! а въобще не съм имал намерение да се "хапя но щом си решил....... нека модератора заличи спамовете,че омърляхме на колегата обявата!!за което аз се извинявам!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: монетарка Вто Яну 28, 2014 11:30 pm
Колега търсач.... Колега металист,според последствията има два вида неразбрани: -Едните си заминават безшумно,без внимание; -С другите се заяждат!...
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: монетарка Сря Яну 29, 2014 5:48 pm
Трибал-М написа:
Колега търсач.... Колега металист,според последствията има два вида неразбрани: -Едните си заминават безшумно,без внимание; -С другите се заяждат!...
Толкова бешумно си си тръгнал,че не съм обърнал внимание! Баста!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: монетарка Сря Яну 29, 2014 9:17 pm
гущера написа:
Трибал-М написа:
Толкова бешумно си си тръгнал,че не съм обърнал внимание! Баста!
Това е въпрос и на правилно функциониращи сетива,да те подсетя... В пустинята миражите винаги са свързани с оазиси и вода-най-потребното,всъщност!