определено Майнлаб не става! а забеляза ли че тези които не са сигурни че апаратите ще чуят сигнала , бяха със слушалки !!! иначе и прехваления ДЕУС заспа ! в този клип ясно се вижда че в света има една марка: ФИШЕР и всички останали!!!!
:
borislav123 Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 11:36 am
Щом не стават приемам подаръци GPX . Стига бе колеги виждал съм какво прави този апарат на обити обекти дето не съм хващал и сигнал. За дълбо4инни сигнали няма фишер ,няма деус има само DPX
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 11:46 am
borislav123 написа:
Щом не стават приемам подаръци GPX . Стига бе колеги виждал съм какво прави този апарат на обити обекти дето не съм хващал и сигнал. За дълбо4инни сигнали няма фишер ,няма деус има само DPX
къде видя в този клип GPX ? нека да бъдем обективни! сам виждаш че единствено марката ФИШЕР категорично засича сигнала! никой друг не успя !!!!
:
borislav123 Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 11:58 am
Да колега за да е обективен теста да сравнят най добрите модели на фишер,хп и майнлаб
adminn Admin
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:04 pm
Вижте, независимо от конкретния тест, на много хора е ясно, че Майнлаб продават прекалено скъпо металотърсачите си. Те инвестират много и в реклама, а и името им звучи добре - нещо много важно за търсача в БГ. Кой човек ще си купи Minelab 3030 или E-Track, за толкова пари, че ще си купи XP DEUS и ще му останат 1000лв. за газ или бензин
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
borislav123 Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:11 pm
Наистина друг е въпроса 4е са много скъпи. Когато 4овек има късмет ще го намери и с правеняк за 200 лева.
adminn Admin
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:14 pm
е то така ако караме, ще разчитаме на търсене на очи
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
borislav123 Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:16 pm
Друго е то когато свирне машинката Отдавна е свършило времето когато се е намирало на о4и .
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:24 pm
borislav123 написа:
Наистина друг е въпроса 4е са много скъпи. Когато 4овек има късмет ще го намери и с правеняк за 200 лева.
късмет КЪСМЕТ ама сякаш си требе и грамотна бангия за този късмет! на клипа ясно се вижда коя марка има КЪСМЕТ! на това аз му казвам КАЧЕСТВА а не КЪСМЕТ!!!!!
:
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:36 pm
Podlecii.avg написа:
иначе и прехваления ДЕУС заспа ! в този клип ясно се вижда че в света има една марка: ФИШЕР и всички останали!!!!
Деуса и той "викаше" цвят,а друг е въпроса с какви настройки е самият апарат,които е работил с деус знае,че за да чуе нещо в дълбочина в повечето случеи с заводските програми нестава,а никой не показа с какви настройки е апарата.... Така,че от този клип неможе да се съди за работата на апарата и да кажеш,че е "заспал" или се е изложил. Това,меко казано е несериозно мнение.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:42 pm
e traka e най добрия монетар
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:44 pm
Podlecii.avg написа:
borislav123 написа:
късмет КЪСМЕТ ама сякаш си требе и грамотна бангия за този късмет! на клипа ясно се вижда коя марка има КЪСМЕТ! на това аз му казвам КАЧЕСТВА а не КЪСМЕТ!!!!!
Човек трябва да е направил зависещото от него за да"срещне"късмета,останалото е Божа работа!
Хаосът е или временен,или гибелен!
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:46 pm
Трибал-М написа:
Podlecii.avg написа:
borislav123 написа:
Човек трябва да е направил зависещото от него за да"срещне"късмета,останалото е Божа работа!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 12:55 pm
Mladencho написа:
,които е работил с деус знае,че за да чуе нещо в дълбочина в повечето случеи с заводските програми нестава,а никой не показа с какви настройки е апарата.... Така,че от този клип неможе да се съди за работата на апарата и да кажеш,че е "заспал" или се е изложил. Това,меко казано е несериозно мнение.
Е: не мисля че някой ще тръгне да мери сили с конкуренцията , при това със лоши настройки!!!! иначе аз съм работил рамо до рамо с деус, смея да твърдя че по отношение на дълбочина Фишера е недостижим ! говоря за антични сигнали , а не за току що заровени, това което ф75 може да чуе в дълбочина, много малко бангий могат да чуят! не казвам че деуса е лош апарат!!! не ме разбирай погрешно , това е изключително продуктивен апарат на силно замърсени места! виждал съм как вади сигнали на дълбочина 5-10 см. и то не един и два! при положение че на същото място са минавали стотици ГАРАЖКИ
:
gog Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 1:20 pm
borislav123 написа:
Няма да стане с апарат за 200лв. Късмета който търсиш ако е под камък забрави за правеняк от 200лв или апарат ИБ. Заради това импулсният уред независимо какъв е имаш по голям шанс. Кой каквото да казва, за мен единствена рамка която може да хване ценен предмед е импулсна- която е копирата от ГП-Минелаб.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 1:44 pm
Правилното заглавие е "За всички зомбирани от фишер", единствено ги задминават зомбитата с okm.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 1:54 pm
Mladencho написа:
Podlecii.avg написа:
иначе и прехваления ДЕУС заспа ! в този клип ясно се вижда че в света има една марка: ФИШЕР и всички останали!!!!
Деуса и той "викаше" цвят,а друг е въпроса с какви настройки е самият апарат,които е работил с деус знае,че за да чуе нещо в дълбочина в повечето случеи с заводските програми нестава,а никой не показа с какви настройки е апарата.... Така,че от този клип неможе да се съди за работата на апарата и да кажеш,че е "заспал" или се е изложил. Това,меко казано е несериозно мнение.
Това е така.Само малко трябва да му се мръднат настройките и деуса ще го чуе както трябва.Тези дядковци перат с фабричните настройки.Деуса е по-дълбока машина от фишера.Имам и фишер ф 75 и деус и говоря от личен опит.Ако му се махне реактивността на деуса и някой други неща става много силен.И много се кефя как един обикновен текнетикс разби тез ала бала лаборатории Мислех, че ГПХ-а е много силен уред но като поработих с него разбрах колко съм грешал.С нормалната антена текнетикса лимитед го бие по дълбочина с боост процес включен и деуса с подходящи настройки.Добре, че не си дадох парите на вятъра.Отделно някой цветни сигнали ГПХ-а ги свири на желязо имайте го и това в предвид Иначе на замърсено работи добре машинката но определено е много НАДЦЕНЕЕНА.Заслужава си да се търси с нея само с най голямата антена инак с нормалната е зле.
бобо Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 1:59 pm
ivangrozni написа:
Правилното заглавие е "За всички зомбирани от фишер", единствено ги задминават зомбитата с okm.
Напрао почвам са притеснявам за тея хора.Тва дето спектрата мълчи,деуса едвам -едвам,минелаба ич,пък фишера даже и с аванс от двайсетина санта НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ....,тва де....има-тоя дет го гледахме,ма на мойте прожекционни тоя филм не тръгва!
бобо Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 2:04 pm
RelicHuntingVT написа:
Мислех, че ГПХ-а е много силен уред .
Много е силен,но на силно орудено.На чисто мисля ,че също е най дълбок,но с моно антена,която е без дискриминация.Ефективен е най вече ,и предимно в орудено,иначе не.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 2:08 pm
RelicHuntingVT написа:
Иначе на замърсено работи добре машинката но определено е много НАДЦЕНЕЕНА.Заслужава си да се търси с нея само с най голямата антена инак с нормалната е зле.
Коя машина имаш предвид,че е надценена ?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 2:13 pm
RelicHuntingVT написа:
Мислех, че ГПХ-а е много силен уред но като поработих с него разбрах колко съм грешал.С нормалната антена текнетикса лимитед го бие по дълбочина с боост процес включен и деуса с подходящи настройки.Добре, че не си дадох парите на вятъра.Отделно някой цветни сигнали ГПХ-а ги свири на желязо имайте го и това в предвид Иначе на замърсено работи добре машинката но определено е много НАДЦЕНЕЕНА.Заслужава си да се търси с нея само с най голямата антена инак с нормалната е зле.
в силно замърсени терени с голямата антена неможеш да мръднеш! гарантирам!!! иначе споделям мнението ти за GPX-а! определено нее моя тип бангия!!!
:
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 2:24 pm
ivangrozni написа:
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 3:21 pm
На пияната риба водораслите и били криви а на деуса настроиките едва ли някои си заравя злато и после си настроива апарата докато го намери
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 3:26 pm
sdsds написа:
На пияната риба водораслите и били криви а на деуса настроиките едва ли някои си заравя злато и после си настроива апарата докато го намери
А ти на всички терени с еднакви настройки ли работиш ?
За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини!