Заглавие: Minelab Eureka Gold Сря Яну 22, 2014 11:40 am
Колеги имам въпрос относно тази машина.Как работи на урудено?Как е като дълбочина?Как е като дискриминация смисъл категорична ли е?Заслужава ли си парите?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab Eureka Gold Чет Яну 23, 2014 10:41 am
Колега у форума има поне десетина работещи със този детектор ама никой не взема отношение по въпроса - виж ги що за стока са...
има колегиалност колега ти печлето не го слушай.а колко работим с еурека аз поне познавам само един колега от форума дето работи с такава машина.ако го попиташ и той ще ти окаже адекватно съдействие.
Minelab Eureka Gold се справя отлично в минерализирани и орудени почви колега . Дискриминацията му е перфектна ,меко казано до 25 см за монетен сигнал . Определено си струва парите , но не очаквай чудеса от първото , второто излизане с нея . Аз работя от 3 години с нея и мога да кажа ,че вече мога да познавам на 70 % какъв е сигнала преди да го извадя само по звука защото няма друга информация освен звукова . Ако не си начинаещ ще знаеш , че за всеки апарат е нужно свикване . А ако просто се интересуваш дали си заслужава парите , Да заслужава ги ! Няма да работя с друг апарат освен ако не пуснат нова подобрена версия на Евриката и ако мога да си го позволя .
П.П. : Бях от първите които ти видяха темата , но умишлено не писах не защото не искам да помогна , ами защото има много "професори в този форум " !
Аз като начинаещ драснах два реда в другия форум където е пуснал колегата същата питанка. Иначе няма да е лошо да се добави една тема за този апарат в който всеки да споделя познание и да помага на другите колеги мисля че ще бъде полезна такава тема понеже липсва информация като цяло за Еурека-та
clavdii_gotski Новобранец
Заглавие: Re: Minelab Eureka Gold Пет Яну 24, 2014 7:46 am
Благодаря ви колеги.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab Eureka Gold Пет Яну 24, 2014 8:50 am
petar_pz написа:
има колегиалност колега ти печлето не го слушай.а колко работим с еурека аз поне познавам само един колега от форума дето работи с такава машина.ако го попиташ и той ще ти окаже адекватно съдействие.
Петре искаме да видим и твоето мнение по въпроса на колегата...
Minelab Eureka Gold е един много добре работещ детектор със много стабилен праг-звук и грунд-баланс... Не е лек но е много добре балансиран и не уморява при продължителна работа с него... Дискриминацията му е перфектна и има способност да различава металите по сплави - тонално... Честотите на които работи го правят на практика да работи навсякъде: 6 kHz - за работа на мн. тежки почви - орудени 20 kHz - за работа на замърсено 60 kHz - за самородно злато Дълбочината на на която открива метали не е никак малка като се има в предвид стабилната работа на различните почви...
Последната промяна е направена от pechkata на Пет Яну 24, 2014 5:38 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
колега наистина колегата петър ми беше писал във другия форум и много му Благодаря за което.Благодаря много и на всички други колеги които пожелаха да ми помогнат.Поздрави.
колега наистина колегата петър ми беше писал във другия форум и много му Благодаря за което.Благодаря много и на всички други колеги които пожелаха да ми помогнат.Поздрави.
Че и да беше писал у тук по темата - няма да си изтърка клавиатурата...
печка не е за клавиатурата,пак нещо дразниш.малко си сгрешил за еуреката.че има добра дискриминация има,обаче не е много тонална.6,4 не е удачна честота за всяка орудена почва.лек е и антените са му леки.а бе някой работи си ги налучкал други не си.
deultum нищо не се разбра от написаното на Петър мисли си че се заяждам... Просто искам да развием темата в положителна насока а не с на Петър задните мисли... Нарочно написах че дели тонално - а може би е така...? Кажи как работи дискриминатора на Еуреката смисъл как дели черно и цветно - къса черното ли...? При подобен тест как ще се справи...?
сега да ти пиша без задни и предни мисли.колко пъти отиде на обект и монетите бяха сложени на картона и те чакаха.това е тест за домашни търсачи.слагай си пирончета , телчета,стотинчици и си мятай летвата.земи разбери вече че истинският детектинг няма нищо общо с тезе клипчета.а само да то кажа вадил съм черен и цветен сигнал в една копка много пъти ако това те интересува.
черното го мълчи или накъсва а като е на 60 кх го дава двоен сигнал. Апарата е за бавно търсене ,на замърсено е трудно понеже бавно възстановява но ако си упорит се работи. след черен сигнал винаги минавам в обратна посока да съм сигурен че не е запушило някой цвят.аз също съм усещал доста пъти цвят до черно но всичко е въпрос на свикване. виж това https://www.youtube.com/watch?v=r1FgUP_EOtU
черното го мълчи или накъсва а като е на 60 кх го дава двоен сигнал. Апарата е за бавно търсене ,на замърсено е трудно понеже бавно възстановява но ако си упорит се работи. след черен сигнал винаги минавам в обратна посока да съм сигурен че не е запушило някой цвят.аз също съм усещал доста пъти цвят до черно но всичко е въпрос на свикване.
черното го мълчи или накъсва а като е на 60 кх го дава двоен сигнал. Апарата е за бавно търсене ,на замърсено е трудно понеже бавно възстановява но ако си упорит се работи. след черен сигнал винаги минавам в обратна посока да съм сигурен че не е запушило някой цвят.аз също съм усещал доста пъти цвят до черно но всичко е въпрос на свикване. виж това https://www.youtube.com/watch?v=r1FgUP_EOtU
Чувал съм ,че Евриката чувала монета ,дори и под ламарина,ма може и само легенди да са...
кажи бе печка ,кажи какъв тест искаш да ти направя като се оправи времето.99% от колегите във форума не ти обръщат внимание и не те взимат на сериозно.ама знаеш ли,аз не съм от тях. забавлявам се с теб.казвай какъв тест искаш.