Заглавие: Re: Въпрос от идиот Съб Юли 05, 2014 2:28 pm
Сельо Бангиев написа:
Трибал-М написа:
Не намеквам на теб,колега "хейтър".
Понеже не разбирам много от градския жаргон, това "хейтър" ще да е човек, който откровено си казва мнението и не обича да прави лицемерни хвалебствия, така ли?
За измеренията на нашия форум сигурно е така...Ама най-добре ще е и двамата(като колеги) да попитаме админа с най-голямата метла...Я от него за пръв път съм чул таа дума.
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Въпрос от идиот Пон Юли 07, 2014 10:20 pm
-По смисъл,Хетъри сме:- Аз,Ти Трибале, и Сельо Изменчиев от към никове, също -Така че човекът,Админът,просто ви склаща че не навсекъде може да пишете без мярка,требе и малко акъл, не сал опозиция....................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Чет Юли 10, 2014 11:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос от идиот Пон Юли 07, 2014 10:41 pm
Може би ако не живеех толкова напрегнат ,високооборотен живот и аз щях да съм олицитворение на съвременния хейтър. От там си правя асоциация ,че хейтър е човек с много време...един ден и аз се надявам да съм хейтър
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Въпрос от идиот Пон Юли 07, 2014 10:44 pm
-Уточни се: -Сакаш да кажеш,човек с повече от достатъчно свободно време да стой постоянно пред компа....................................
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос от идиот Пон Юли 07, 2014 11:01 pm
Ами работата ми е свързана с компютър,в джоба ми имам денонощно интернет обаче не мога да се отпусна да го ползвам ,както си искам.Наистина искам един ден да си пиша на воля(ако ще и хейтър да съм),да си ходя на хоби(ако ще и странен да съм пред хората)Явно ще съм хейтър на по-късен етап от живота си живот и здраве всичко с времето си