колеги.взех си фишер ф5 и имам фктура за покупа-продажа но се претиснявам от полицията...въпроса е какви документи ще ми трябват по закон за да неми конфискуват машинката???
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: закон и ред Нед Яну 19, 2014 3:24 pm
Кръщелно на теб, майка ти ,баща ти :бележка от районното за извършен предварителен обиск на теб и цялата ти фамилия : бележка - нотариално заверена на коя партия симпатизираш (мошениците от бсп или милиционерите с "високо" IQ от герб) и последно но най- важно- белезници по мярка.
Pulsim Новобранец
Заглавие: Re: закон и ред Нед Яну 19, 2014 5:07 pm
що спамиш??като неможеш да отговориш барим не се излагай!!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: закон и ред Нед Яну 19, 2014 5:37 pm
Pulsim написа:
колеги.взех си фишер ф5 и имам фктура за покупа-продажа но се претиснявам от полицията...въпроса е какви документи ще ми трябват по закон за да неми конфискуват машинката???
фото копие на фактърата ,твоите лични дукоменти това е от кам докоментите .Но ти гледаи ако доидат дане намеят старинни не6та в теб и колате евентоано
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: закон и ред Нед Яну 19, 2014 7:05 pm
Pulsim написа:
Колега пребери я в гардероба или в секцията, не я изкарвая от къщи навън, и няма да имаш никакви ядове с полицаите. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Pulsim Новобранец
Заглавие: Re: закон и ред Пон Яну 20, 2014 11:46 am
благодаря много за информацията
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: закон и ред Пон Яну 20, 2014 12:15 pm
Не си мисли че като имаш фактурата на детектора и там каквито документи имаш за него, не могат да ти направят нищо! Просто не се набивай на очи, не ходи да търкаш до археологически обекти, и много много не се хвали какво имаш!! Това е спасението само...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: закон и ред Пон Яну 20, 2014 3:43 pm
Gandalf написа:
Не си мисли че като имаш фактурата на детектора и там каквито документи имаш за него, не могат да ти направят нищо! Просто не се набивай на очи, не ходи да търкаш до археологически обекти, и много много не се хвали какво имаш!! Това е спасението само...
Ако не са търсачите,много "метал да е изгнил и ще гние"в земята,докато археолозите стигнат до него. Но очите на завистта виждат само резултатите.За тях труда,разходите и мерака са невидими. ...Таааааа,колегата е много прав.
Хаосът е или временен,или гибелен!
georgi_kz Новобранец
Заглавие: Re: закон и ред Сря Фев 05, 2014 6:13 pm
Балкански Преторий
Заглавие: Re: закон и ред Сря Ное 05, 2014 8:32 pm
Трибал-М написа:
Gandalf написа:
Ако не са търсачите,много "метал да е изгнил и ще гние"в земята,докато археолозите стигнат до него. Но очите на завистта виждат само резултатите.За тях труда,разходите и мерака са невидими. ...Таааааа,колегата е много прав.
И аз съм съгласен за Труда , разходите и мерака. Аз си купих от магазина с гаранция детектора си и ме увериха в няколко неща колегите. Да си нося копие от касовата бележка и грананцията И да не припарвам до Могили и Археологически обозначени места ( колко близко незнам ) И още нещо , случайно ако намериш монета и ти е джобчето , и случаааайно ако минат тия с Лада Нивите просто я мяташ някъде тая монета .