Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

закон и ред

Go down 
+4
Avrelian
vasilio
ivangrozni
Pulsim
8 posters
АвторСъобщение
Pulsim
Новобранец
Новобранец
Pulsim

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: закон и ред    закон и ред  EmptyНед Яну 19, 2014 12:09 pm

колеги.взех си фишер ф5 и имам фктура за покупа-продажа но се претиснявам от полицията...въпроса е какви документи ще ми трябват по закон за да неми конфискуват машинката???

пиши на кирилица
Върнете се в началото Go down
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyНед Яну 19, 2014 3:24 pm

Кръщелно на теб, майка ти ,баща ти :бележка от районното за извършен предварителен обиск на теб и цялата ти фамилия : бележка - нотариално заверена на коя партия симпатизираш (мошениците от бсп или милиционерите с "високо" IQ от герб) и последно но най- важно- белезници по мярка.
Pulsim
Новобранец
Новобранец
Pulsim

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyНед Яну 19, 2014 5:07 pm

що спамиш??като неможеш да отговориш барим не се излагай!! Exclamation 

пиши на кирилица
vasilio
Про-Консул
Про-Консул
vasilio

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyНед Яну 19, 2014 5:37 pm

Pulsim написа:
колеги.взех си фишер ф5 и имам фктура за покупа-продажа но се претиснявам от полицията...въпроса е какви документи ще ми трябват по закон за да неми конфискуват машинката???
фото копие  на фактърата  ,твоите лични дукоменти това  е от  кам   докоментите   .Но  ти  гледаи  ако  доидат дане намеят  старинни  не6та  в  теб  и  колате  евентоано
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyНед Яну 19, 2014 7:05 pm

Pulsim написа:
Колега пребери я в гардероба или в секцията, не я изкарвая от къщи навън, и няма да имаш никакви ядове с полицаите. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
Pulsim
Новобранец
Новобранец
Pulsim

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyПон Яну 20, 2014 11:46 am

благодаря много за информацията  Cool Cool 

пиши на кирилица
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyПон Яну 20, 2014 12:15 pm

Не си мисли че като имаш фактурата на детектора и там каквито документи имаш за него, не могат да ти направят нищо! Просто не се набивай на очи, не ходи да търкаш до археологически обекти, и много много не се хвали какво имаш!! Това е спасението само...
Трибал-М
Джадай
Джадай

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyПон Яну 20, 2014 3:43 pm

Gandalf написа:

Не си мисли че като имаш фактурата на детектора и там каквито документи имаш за него, не могат да ти направят нищо! Просто не се набивай на очи, не ходи да търкаш до археологически обекти, и много много не се хвали какво имаш!! Това е спасението само...

Ако не са търсачите,много "метал да е изгнил и ще гние"в земята,докато археолозите стигнат до него.
Но очите на завистта виждат само резултатите.За тях труда,разходите и мерака са невидими.
...Таааааа,колегата е много прав.

Хаосът е или временен,или гибелен!
georgi_kz
Новобранец
Новобранец

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyСря Фев 05, 2014 6:13 pm

Surprised 
Балкански
Преторий
Преторий
Балкански

закон и ред  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: закон и ред    закон и ред  EmptyСря Ное 05, 2014 8:32 pm

Трибал-М написа:
Gandalf написа:

Ако не са търсачите,много "метал да е изгнил и ще гние"в земята,докато археолозите стигнат до него.
Но очите на завистта виждат само резултатите.За тях труда,разходите и мерака са невидими.
...Таааааа,колегата е много прав.

И аз съм съгласен за Труда , разходите и мерака. Аз си купих от магазина с гаранция детектора си и ме увериха в няколко неща колегите. Да си нося копие от касовата бележка и грананцията И да не припарвам до Могили и Археологически обозначени места ( колко близко незнам ) И още нещо , случайно ако намериш монета и ти е джобчето , и случаааайно ако минат тия с Лада Нивите просто я мяташ някъде тая монета Smile.

закон и ред
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете.
» Закон за металдетектинга в Гърция
» Запитване до компетентните по новия закон

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Форум за търсене на злато и Метеорити :: Общ форум-
Идете на: