Заглавие: Москвич-Бизон 1 Нед Дек 29, 2013 10:33 am
Москвич-Бизон 1 е най новата разработка на братята Руснаци. За хобито ще е перфектен, кото се има предвид здравината на старият Москвич...мисля, че този ще е перфектен?! ...а, е и само за 10 000 лв. без блокаж на задният мост.
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Нед Дек 29, 2013 10:45 am
Страшник е! Ма нещо са му множко рублите бее...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Пет Май 09, 2014 7:52 pm
При такова изобилие от джипки надали ще си купя бизон.Аз гледам да седя по далеч от руския инжинерен ум за каквото и да било..
Evocati Новобранец
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Съб Май 10, 2014 11:50 am
В някой случаи опростеното возило е най добре.
Odesoss Новобранец
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Съб Май 10, 2014 6:30 pm
Evocati написа:
В някой случаи опростеното возило е най добре.
ами според мен си много прав ,,,,, преди с жигулито каквото и да стане,,,,,,части на всякъде !!!! където и да закъсаш всеки щети услужи,или помогне по някакъв начин,, за да се прибереш,, сега съм с италиански автомобил,и не винаги я има тази част която ми трябва ! и чакам доставка,според мен руските машини са си дялани с топор!!!! но това ги прави добри за текезесари като мен ,,които не знаят как да пазят,,,,,,,,повечето ми познати живеят за да слугуват на автомобилът си ,,, а аз съм на мнението че хората са го измислили той да служи на мен///на нас !!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Вто Май 13, 2014 9:27 pm
-Направо си изглежда и вероятно е супер за натрошени терени кат знаем славата на старият Москвич, а това е ПИКАП и значи че требе да е баят по добър...........................................
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Москвич-Бизон 1 Сря Май 14, 2014 11:25 am
Да хубаво е да има човек едно такова руско возило за гората, поне като го драскаш по клоните няма да те е яд, моя кайрон също е висок и проходим минавам от всякъде, но отстрани по вратите вече доста го по надрасках