Колеги продавам Golden Mask 4 , Машината си работи отлично просто имам друг апарат и не работя с нея вече, Цена 550 лв на година и половина е има документи всичко си е наред батерията държи доста има си нормални следи от употреба апарата си е запазен. Тел 0889 197 244
Колеги продавам Golden Mask 4 , Машината си работи отлично просто имам друг апарат и не работя с нея вече, Цена 550 лв на година и половина е има документи всичко си е наред батерията държи доста има си нормални следи от употреба апарата си е запазен. Тел 0889 197 244
Ако не е тайна с какъв металотърсач го замени?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Чет Дек 26, 2013 11:47 am
Gandalf написа:
Разбира се че с Фишер - какъв друг да е...?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Чет Дек 26, 2013 12:10 pm
pechkata написа:
Gandalf написа:
Абе той ако наистина го е заменил за Фишер, ще останеш като насран май! Само го чакам да отговори, ако иска де не е задължително! Но ми е любопитно с какво го е заменил че Маска 4 вече да не му е нужен?!?
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Чет Дек 26, 2013 12:13 pm
pechkata написа:
Gandalf написа:
Може и с гарет at gold! Доста добро апаратче!
Tasev Новобранец
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Чет Дек 26, 2013 1:59 pm
колеги купих си зл маска 4 про не е излизала от дома ми нова е пробвах в хола но ме притеснява че е само на 2 сигнала не е като фишера 5 с 4 сигнала няма и дисплеи чудя се да я продавам ли и да се връщам на фишер пак или да я изкарвам на полето да видя дали ще мога да се оправя моля за вашето мнение нова е но не вярвам да и взема повече от 700 лв а се изтърсих 940лв
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Чет Дек 26, 2013 2:35 pm
Tasev написа:
колеги купих си зл маска 4 про не е излизала от дома ми нова е пробвах в хола но ме притеснява че е само на 2 сигнала не е като фишера 5 с 4 сигнала няма и дисплеи чудя се да я продавам ли и да се връщам на фишер пак или да я изкарвам на полето да видя дали ще мога да се оправя моля за вашето мнение нова е но не вярвам да и взема повече от 700 лв а се изтърсих 940лв
Колега,тези подробности след закупуването ли ти направиха впечатление? Мисля,че най-точно ще ти помогне колегата печката и се надявам да не търсите ирония в препоръката ми.
Хаосът е или временен,или гибелен!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Съб Дек 28, 2013 12:04 am
Ако не можеш да се справиш с маската може да ми я подариш
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Съб Дек 28, 2013 12:15 am
Tasev написа:
Оня ден излизах с МД и леко заваля дъжд. Сложих едно найлоново кисе на МД и работих. Бях през цялото време като с вързани очи. Нямах никакъв поглед върху дисплея. Хващах цветни сигнали , но по дисплея не се ориетирах какво да очаквам и копаех, копаех..... Много тъпо беше! Никога няма да си взема металдетектор без дисплей, ако ще да бърка и на 5см. , както казват някой олигофрени във форума. Успех на всички в хобито.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Съб Дек 28, 2013 12:47 am
pechkata написа:
Gandalf написа:
Например Golden Mask 4 PRO =============================================
Tasev написа: колеги купих си зл маска 4 про не е излизала от дома ми нова е пробвах в хола но ме притеснява че е само на 2 сигнала не е като фишера 5 с 4 сигнала няма и дисплеи чудя се да я продавам ли и да се връщам на фишер пак или да я изкарвам на полето да видя дали ще мога да се оправя моля за вашето мнение нова е но не вярвам да и взема повече от 700 лв а се изтърсих 940лв
Пробвал си я само в хола ли?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: продавам Golden Mask 4 Нед Дек 29, 2013 11:00 am
Аз ходя предимно ве4ер и не съм забелязал да вадя по малко сигнали като не гледам дисплея. Малките работи ги разли4авам по звука от големите. Така 4е не е болка за умиране 4е си без дисплей. Като свикнеш с апарата и дълбо4ината ще можеш да определяш приблизително колко е.