Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 5:48 pm
дааа така си е само за класа и за цената си е най добър, но това май е достатъчно да си най добър в класа си ааа, все едно да изпитат детето Фишер от 3-б клас и да кажат че e отличника на класа си.
maslinata Преторий
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 5:50 pm
пръскат кръв направо
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 5:54 pm
Печка 40 кинта устройват ли те за твоите обувки на линка
http://store.picbg.net/pubpic/F3/12/12d3df90dc09f312.JPG или ги ползваш да правиш компрометиращи клипове!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 6:08 pm
Давам ги за Ултимате 13" за Ф5 ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 6:20 pm
pechkata написа:
Давам ги за Ултимате 13" за Ф5 ...
Е това исках да чуя! Значи най-после си призна , че ти харесва машината. Да дадеш обувки уникат за някакъв си детектор ! Е това е признание!
Ти и за това си продаваш XLT-то. Щото не ни трябва вече. Аре знаеш 40 кинта.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Яну 12, 2014 9:16 am
Ооопс май обърках темата на Ф75 със Ф5 - все тая...
Някой може ли да каже защо на скалите на потенциометрите за GAIN THRESHOLD DISK на Ф5 има зона със черен цвят - защо са си направили труда инженерите на Фишер да нарисуват тази зона в черно...?
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Яну 12, 2014 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Яну 12, 2014 9:24 am
Незнам как го настройваш апарата , но един ден заради теб поне 30мин се играх над една ПРАЗНА дупка и мандах мандалото , но никой нямаше вкъщи. Мълчеше като пуяк, тъпият фишер! Ако искаш ще ти направя клип на gaind & tresh мах. и ще видиш , че това явление където ми го демонстрираш се получава само при теб. И най -тъпото е че си виках аз ли съм тъп или печката прави всички тъпи! написа:
И кога успя да тестваш аз снощи качих клипа - заради мен било...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Яну 12, 2014 9:31 am
Какво искаш да кажеш с това на GAIN крайното му положение ми е MAX а на THRESH виж плюса + е до края Твоя уред няма ли ръководство за работа Виж и другите потенциометри казах ти че това не е Маска Просто красиво направен лицев панел
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Яну 12, 2014 11:02 am
Едни и същи простотии! Изкарват се някви клипчета, извън земни сравнения... Печка, какво толкова си се вглабил в тоя Фишер, нали не е хубав какво се занимаваш с него?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Яну 13, 2014 10:21 am
Някой може ли да каже защо на скалите на потенциометрите за GAIN THRESHOLD DISK на Ф5 има зона със черен цвят - защо са си направили труда инженерите на Фишер да нарисуват тази зона в черно...?
Какво стана въпроса е прост...?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Яну 13, 2014 10:54 am
pechkata написа:
Като си толкова светнат го обясни ти и ми обясни тогава защо Потенциометърът не е ограничен до тази зона там или мислиш че и това не могат да направят тъпите инженере на Фишер Добре че някога са били инженерите на Фишер за да видите нещо от тях Другите неща ги разправяй на новобранците във форума но май и те не ти вярват
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Яну 13, 2014 11:47 am
pechkata написа:
Аз не претендирам че разбирам много ама, смятам че черните зони са заради надписите, абе чисто визуално си е само, а не за нещо друго.
Ай ся ти ми кажи, защо на Маска 1,2,3,4, надписът Golden Mask e поставен в горната средна част на лицевия панел на кутията?!?!?!? Има ли влияние на работата на уреда това?!?!?!? Въпроса е прост, не мисли много....
pechkata Казах ти да не се правиш за смях пред хората ,ще ти дам адреса къде да изпратиш Фишера аз ще ти увелича дълбочината с перманентен маркер черен
да видиш как ще си по доволен тогава само куриера ще си платиш другото безплатно да ме споменаваш с добро
На клипа се вижда че в черната зона на врътките детектора работи най добре...
Абе да не споря много ама за съжаление си изпрах книжката за Фишера че ся не мога да прочета за тея черни зони дали въобще пише нещо! Ама май ми се струва че твоето е внушение, брато! Ако някой си пази книжката за Ф5, нека да погледне бе, и после да сподели! Пък Печката, ще почерпи за това...
Никъде не пише за тея зони. . Нали за това е направено в по леки по4ви да се увели4ава а в по тежки да се намаля
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Яну 27, 2014 12:42 am
pechkata написа:
Ай ся ти си на ред! Кажи за какво са черните зони...