търся сонда NEL за минелаб етрак ако някой има за продаване да ми пише на лични размери 30 33
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Съб Дек 21, 2013 10:23 am
Колега бачка с детеч13"ие доволен.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Съб Дек 21, 2013 9:52 pm
apolon написа:
търся сонда NEL за минелаб етрак ако някой има за продаване да ми пише на лични размери 30 33
търся сонда NEL
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 10:15 am
Колега дай мнение за нелката по тиха по дълбока или е по здрава от детеча интересувам се!
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 5:15 pm
atina написа:
Колега дай мнение за нелката по тиха по дълбока или е по здрава от детеча интересувам се!
здр колега аз не съм ползвал такава сонда за дам мнение не съм ползвал и на детеч сондата
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 5:20 pm
помислих че,имаш някакви наблюдения та държиш на нея.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 5:39 pm
нелката е по добра мое мнение
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 5:42 pm
Кажи защо,или ти харесва визуално?
adventurer Преторий
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 5:53 pm
визията не ме интересува интересува ме да върши работа
atina Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 6:09 pm
adventurer Преторий
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 6:17 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 6:58 pm
Нито по аргономика, нито по температурна устойчивост, нито по екранировка НЕЛ не става. Не познавам жив човек, който да е имал НЕЛ и да не поискал да я продаде , а ако не е продал е защото няма кой да му я купи. Вземаш двуканален оксилоскоп и пускаш НЕЛ и СЕФ и вземаш два пищова в горещ въздух и гледаш и веждаш тежката истина и търсиш Детеч, а не нел. Ето защо не продаваме нел, не че сме нямали оферти от производителите. Избери Българското!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 7:21 pm
www.mdetectors.com написа:
Нито по аргономика, нито по температурна устойчивост, нито по екранировка НЕЛ не става. Не познавам жив човек, който да е имал НЕЛ и да не поискал да я продаде , а ако не е продал е защото няма кой да му я купи. Вземаш двуканален оксилоскоп и пускаш НЕЛ и СЕФ и вземаш два пищова в горещ въздух и гледаш и веждаш тежката истина и търсиш Детеч, а не нел. Ето защо не продаваме нел, не че сме нямали оферти от производителите. Избери Българското!
Напълно те подкрепям , защото преди време същите думи ги каза и на мен по тел.
Само да допълня , че антените ултимейт на детеч се появиха малко по -късно от нелките /внос от Украйна/, ако не ме лъже паметта.
С ултимейт антена съм и съм много доволен!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 7:29 pm
Няма две мнения по този въпрос всеки един детектор се преобразява в положителна насока - стабилност, динамика и чуствителност... Със сондите на ДЕТЕЧ се най лесно...
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 8:09 pm
ако има такъв жив човек аз ще му купя нел сондата ако се разберем
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 8:16 pm
horo Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 10:25 pm
Е аз съм имал NEL и да ти кажа ,че бях много доволен и за напред мисля да се здобия с тази марка антена а не със SEF или копието DETECH . Един въпрос само да ти задам ,така като представител на доста марки я кажи коя марка антени е най-продавана в АНГЛИЯ И РУСИЯ ?????
adventurer Преторий
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 10:50 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: NEL сонда Нед Дек 22, 2013 11:19 pm
horo написа:
Е аз съм имал NEL и да ти кажа ,че бях много доволен и за напред мисля да се здобия с тази марка антена а не със SEF или копието DETECH . Един въпрос само да ти задам ,така като представител на доста марки я кажи коя марка антени е най-продавана в АНГЛИЯ И РУСИЯ ?????
Англия, Франция, САЩ ..... цял свят - СЕФ - Детеч /СЕФ няма копие то се и на Детеч, за което имат патент/ Русия - Нел, защото се произвеждат в Украйна, която има митнически съюз с Русия и на хората им излиза по-изгодно. Освен НЕЛ има и още 2 фирми в Русия които произвеждат сонди, за които нямам впечатления. Извинявам се, че пооспамваме темата, но ме питаха.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
horo Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Пон Дек 23, 2013 5:25 pm
horo написа:
Англия, Франция, САЩ ..... цял свят - СЕФ - Детеч /СЕФ няма копие то се и на Детеч, за което имат патент/ Русия - Нел, защото се произвеждат в Украйна, която има митнически съюз с Русия и на хората им излиза по-изгодно. Освен НЕЛ има и още 2 фирми в Русия които произвеждат сонди, за които нямам впечатления. Извинявам се, че пооспамваме темата, но ме питаха.
спама ясен , но ти определено се опитваш да ни направиш на прости !! освен селяни тука влизат и нормални хора и имат на представа от реклама 1-во кажи защо детеча прилича на старата нелка 2-ро от къде разбра за продажбите на нелките в Англия 3-то като си представител на XP - и претендираш да купуват само от теб , другите какво продават ментетали( не си само ти дето може да зареди стока за 12 000 евро) 4-то като караш хората да избират БГ що не продаваш само маските на Владо и някоя гадулка , бъди малко по-благосклонен не ламти толкова много , препоръка вземи пример от Кирил....!!!!!
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Пон Дек 23, 2013 6:07 pm
apolon написа:
handjata Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Пон Дек 23, 2013 11:23 pm
Също имах нел,и бях доволен,но я продадох с машината,а и 2бр.сеф съм имал, но кабела на едната изпрегна,а другата изгоря намотка. А сега каква ли да си купя
adminn Admin
Заглавие: Re: NEL сонда Пон Дек 23, 2013 11:40 pm
Да изгори намотка доста зор е видяла да знаеш. Продали сме стотици, че да не кажа хиляди СЕФ-ки изгоряла намотка нямаме. А кабел и на извънземната сонда може да се извади.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
handjata Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Вто Дек 24, 2013 6:51 pm
adminn написа:
Да изгори намотка доста зор е видяла да знаеш. Продали сме стотици, че да не кажа хиляди СЕФ-ки изгоряла намотка нямаме. А кабел и на извънземната сонда може да се извади.
Админ,не става въпрос за изваден кабел,а за прекъснал на 20 см. от сондата,а другата че е прекъснала намотка, ами винаги има първи път.Явно съм карък
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: NEL сонда Съб Дек 28, 2013 10:13 pm
apolon написа: