Заглавие: Продавам Миладинка-Продаден Чет Дек 19, 2013 1:27 pm
ПРОДАДЕН
Последната промяна е направена от naskokz на Вто Яну 21, 2014 12:23 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Чет Дек 19, 2013 5:58 pm
naskokz написа:
Продавам запазена Миладинка,антена 26,батериите са сменени(държат 3дни).200лв. 0896754177
Дай някоя снимка ако имаш под ръка да я видим
naskokz Легионер
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Пет Дек 20, 2013 1:19 pm
Успях да кача снимки.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Пет Дек 20, 2013 3:16 pm
FELIX написа:
naskokz написа:
Продавам запазена Миладинка,антена 26,батериите са сменени(държат 3дни).200лв. 0896754177
Дай някоя снимка ако имаш под ръка да я видим
Фениксчо , чадо мое ! Качи ти снимки човека виде я и ся що!? Ще питаш дали не може да свали и цената? Или от коя година е и с каква черупка е антената? Сполай ти боже от !
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Пет Дек 20, 2013 5:54 pm
naskokz написа:
Успях да кача снимки.
Успех с продажбата,този модел си го бива
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Пет Дек 20, 2013 6:59 pm
FELIX написа:
naskokz написа:
Успях да кача снимки.
джорналисте , чадо мое неразбра ли , че от твоето мнение енорята не се нуждае!
По добре кажи с какъв детектор работиш ти и някой тънкости него ни научи! Ай опазим Бог . Поулякох се!Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продавам Миладинка-Продаден Пет Дек 20, 2013 7:57 pm
rahan написа:
FELIX написа:
naskokz написа:
Успях да кача снимки.
джорналисте , чадо мое неразбра ли , че от твоето мнение енорята не се нуждае!
По добре кажи с какъв детектор работиш ти и някой тънкости него ни научи! Ай опазим Бог . Поулякох се!Сполай ти!
От4е свети,ако Аз замлъкна камъните ще проговорят,и преди да показваш сламката в окото на ближния не е лошо да видиш гредата в своето око.В момента работя с БГ детектор,от който съм доволен,но понеже съм си надделял на масрафа мисля да си взема и нещо ябанджийско,но не искам да казвам какво ще е да не изкушавам енорията през постите Сполай и на теб P.S. като гледам какво гърло си отворил дано енорийката да ти е от по-големи4ките