Тези лумпени от запада всичко при нас ще обявят за престъпно с чел да ни сринат рейтинга. И от да се дозаграби и останалото в държавата. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:00 pm
...За да стане евродепутат някой журналист,сигурно трябва много да е заслужил...Я пред родина,я пред партия,я пред нещо друго,важно за държавата. А мене ми се чини,дека холандецо не е шашав.
Хаосът е или временен,или гибелен!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:27 pm
Трибал-М написа:
...За да стане евродепутат някой журналист,сигурно трябва много да е заслужил...Я пред родина,я пред партия,я пред нещо друго,важно за държавата. А мене ми се чини,дека холандецо не е шашав.
Как беше думата:който плаща той поръ4ва музиката.Щом сме се хванали на европейското хоро ще играем по тяхната музика ,без каза4оци,кю4еци и кънтри.Та холандеца си е много в 4ас,колкото и да ни се иска да го "здавим"
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:34 pm
FELIX написа:
Трибал-М написа:
Как беше думата:който плаща той поръ4ва музиката.Щом сме се хванали на европейското хоро ще играем по тяхната музика ,без каза4оци,кю4еци и кънтри.Та холандеца си е много в 4ас,колкото и да ни се иска да го "здавим"
....Но в кънтрито има нещо стойностно,като музика.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:38 pm
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Трибал-М написа:
....Но в кънтрито има нещо стойностно,като музика.
Като музика и на мен много ми допада
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:46 pm
Като говорим за Америка,поне за мен,първо се появява европейския колонизатор с всичките му атрибути(европейска култура,най-вече),а после индиана-мохикана-караиба...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:49 pm
Трибал-М написа:
Когато говорим за Америка,поне за мен,първо се появява европейския колонизатор с всичките му атрибути(европейска култура,най-вече),а после индиана-мохикана-караиба...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Сря Дек 18, 2013 8:53 pm
Как можах да пропусна? ЕВРОПЕЙСКИЯТ откривател!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Чет Дек 19, 2013 12:11 am
Трибал-М написа:
Че не е "шашав" си прав , но че изпълнява някакви интереси я го знам! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Чет Дек 19, 2013 9:07 am
rahan написа:
Трибал-М написа:
Че не е "шашав" си прав , но че изпълнява някакви интереси я го знам! Сполай ти!
Колега Рахане,отче,вярно че много сме патили от какъв ли не шпионаж(нашенски,чужд,братски...) и трябва винаги да сме нащрек,но не бива да се оставим да ни люшка шпиономанията,и все с нея да започваме.Това е присъщо на едно друго време. Ако хората имат основателни аргументи,защо да се излагаме?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Чет Дек 19, 2013 9:31 am
rahan написа:
Трибал-М написа:
-Отишъл един такъв като на аватара ти на едно освещаване дето генералите бивши и настоящи били в повече -Заспорили нещо с един от тех за икономиката и безработицата и он очевидно вече доста попийнал му рекъл: -За ква икономика ми говориш бе,в тая държава всичко идва от наркотици,оръжие и менте цигари и алкохол -Понеже и ние спорехме по темата когато ми го каза това и като се позамислих му викам:-Бе прав е тоз генерал ма му речи повеке да ги не брули такива че маани че ша му ойдат пагоните ми и колегата rahan ша го обяви за шпионин де изпълнява некви интереси,он го знае.И на теб сполай ти...........................................................
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Чет Дек 26, 2013 2:22 pm
rahan написа:
Трибал-М написа:
Не знам да ли изпълнява някакви поръчки колега но си е абсолютно прав човека -нашите банки не са банки а рекетьорски организации. Такива заробващи лихви и условия виждал ли си някъде по белите държави освен тук в България защото аз не съм
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Чет Дек 26, 2013 3:30 pm
batned написа:
Не знам да ли изпълнява някакви поръчки колега но си е абсолютно прав човека -нашите банки не са банки а рекетьорски организации. Такива заробващи лихви и условия виждал ли си някъде по белите държави освен тук в България защото аз не съм
По голяма част от постовете в темата сучат точно от тези лихви на банките - повярвай...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни Пон Дек 30, 2013 12:43 pm
pechkata написа:
batned написа:
По голяма част от постовете в темата сучат точно от тези лихви на банките - повярвай...
Извинявай,нещо не схващам,би ли го обяснил на малка по-достъпно ниво.
Холандски евродепутат обяви банките ни за престъпни