Може би си прав Светли от мдетекторс е много лоялен към клиентите си,тои може да ти обясни наи достоверно някои неща.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 2:33 pm
atina написа:
Може би си прав Светли от мдетекторс е много лоялен към клиентите си,тои може да ти обясни наи достоверно някои неща.
Това изглежда е най-уда4ния вариант,а ако може да се направи и сравнение м/у някой от моделите ще е още по-добре.От въпросният магазин наистина са то4ни и коректни
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 2:49 pm
FELIX написа:
atina написа:
Това изглежда е най-уда4ния вариант,а ако може да се направи и сравнение м/у някой от моделите ще е още по-добре.От въпросният магазин наистина са то4ни и коректни
моята гледна точка е че са представители на Фишер Текнетикс както и други марки защото един познат ми разправя как като му е сгънал детектора и го е пратил са му го върнали ремонтиран но и с надран панел затова не ми трябват някакви дистрибутори с техен сервиз
FELIX Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 6:31 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
atina написа:
моята гледна точка е че са представители на Фишер Текнетикс както и други марки защото един познат ми разправя как като му е сгънал детектора и го е пратил са му го върнали ремонтиран но и с надран панел затова не ми трябват някакви дистрибутори с техен сервиз
Тази слу4ка не беше ли свързана с Уорлддетекторс?Ли4но аз преди бая време съм купувал рамка от Светльо и в на4алото имах малки проблеми с настройката на машинката.Като му звъннах той си ми обясни вси4ко,и успях да я подкарам.От този магазин и тези хора нямам оплаквания
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Нед Дек 22, 2013 1:36 am
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
atina написа:
Тази слу4ка не беше ли свързана с Уорлддетекторс?Ли4но аз преди бая време съм купувал рамка от Светльо и в на4алото имах малки проблеми с настройката на машинката.Като му звъннах той си ми обясни вси4ко,и успях да я подкарам.От този магазин и тези хора нямам оплаквания
няма да кажа сайта за да не им правя реклама или антиреклама човека е от Поморие не вярвам да е писал във форуми
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Нед Дек 22, 2013 5:04 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
atina написа:
15 листа се изписаха по тази тема с въпросния детектор! Светлъо е много прав само от официалните вносители , а това са www.mdetectors.com.Сполай Ви!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: fisher f75 Нед Дек 22, 2013 5:43 pm
освен fisher и teknetics на кои други марки са представители
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: fisher f75 Нед Дек 22, 2013 7:16 pm
adventurer написа:
освен fisher и teknetics на кои други марки са представители
На този въпрос Господата от www.mdetectors.com ще отговорят!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Вто Дек 24, 2013 4:47 pm
сами са направете извод що е това ф75 https://www.youtube.com/watch?v=d_-rUtt-dY8
:
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Вто Дек 24, 2013 6:06 pm
извода е ясен колко то и да им казваме, нито шлаката нито керамиката даже с малко опит и старите железа не го спират, грундира се добре на тежките почви, какво повече да искаме, колко от другите машини решават тези проблеми, но ми е ясно виждал съм ги
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Вто Дек 24, 2013 6:12 pm
а и забравих да кажа, здрав удобен и много лек за работа.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 11:43 am
mario321 написа:
Е разбрахме че държиш на Мойсей жезъла.
бобо Джадай
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 1:49 pm
Avrelian написа:
mario321 написа:
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 2:33 pm
напротив нищо не сте разбрали
бобо Джадай
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 2:35 pm
бобо написа:
Avrelian написа:
mario321 написа:
Е,нали ти си просветен....,кво ти пука за нас
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 3:14 pm
радвам се все пак че имате настроение,весело изкарване на празниците ,и дано новата година която идва да вадете само алтъни
бобо Джадай
Заглавие: Re: fisher f75 Сря Дек 25, 2013 5:44 pm
mario321 написа:
радвам се все пак че имате настроение,весело изкарване на празниците ,и дано новата година която идва да вадете само алтъни