Младенски кажи си мнението за адвентиса като специялист
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 5:14 pm
Rinobs написа:
Младенски кажи си мнението за адвентиса като специялист
Чадо , ако търсиш монетар , ще сбъркаш с адвентиса! Неискам да коментирам повече , за да не създавам излишни постове! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 5:18 pm
Не съм казал,че съм специалист и не се смятам за такъв,просто мразя хората да изкарват някой апарат извънземен и че сякаш другите бледнеят пред него,затова по някога споря. За адвентиса немога да кажа нищо,много исках да си взема такъв преди време,но неможах,а и никога не ми е попадал такъв,че да изкажа мнение,дори и наблюдения нямам. Изглежда добро апаратче,разпитвал съм колеги които го притежават и казват,че са доволни. Имал много хубава дълбочина,а също и дискриминация,но колко е вярно немога да кажа.. Поздрави.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 6:35 pm
не съм от Бургас,с фишерите тарсим в Родопите много ни е тежка почвата и доста колеги не могат да работят,виждал съм как доста апарати се излагат Поздрави
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 6:43 pm
mario321 написа:
не съм от Бургас,с фишерите тарсим в Родопите много ни е тежка почвата и доста колеги не могат да работят,виждал съм как доста апарати се излагат Поздрави
кажи чадо , как работят там фишерите, щото мойто агънце все напират вълци да го ядат! Дай мнение! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 6:44 pm
фишер са си добри признавам го
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 6:55 pm
mario321 написа:
Сполай ти Чадо мое! Господ здраве да ти дава и алтъни да ти подарява През цялата година!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:00 pm
rahan написа:
mario321 написа:
Сполай ти Чадо мое! Господ здраве да ти дава и алтъни да ти подарява През цялата година!
Rahan форума е за мнения и исках да чуя вашите благодаря за което на този апарат се спрях и до януари ако не си променя мнението го взимам не искам Фишер не се обиждай просто така съм преценил
adventurer Преторий
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:16 pm
който ти е на сърце него ще вземеш
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:20 pm
rahan написа:
mario321 написа:
Благодаря ти от все сърце
adventurer Преторий
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:29 pm
много е важно някои да ти пожелае да намериш действа винаги
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:44 pm
Rinobs написа:
rahan написа:
mario321 написа:
Rahan форума е за мнения и исках да чуя вашите благодаря за което на този апарат се спрях и до януари ако не си променя мнението го взимам не искам Фишер не се обиждай просто така съм преценил
Сериозно! Но според мен бъркаш! XP ADVENTIS 4.6 kHz - ниска честота за големи предмети и дълбоки. Но много по зле се представя при търсене на монети. Според мен това са добрите монетари над среден клас , т.е. над 1000лв.
XP DEUS 4.0 kHz - 8.0 kHz - 12.0 kHz - 18.0 kHz XP GOLDMAXX Power 18.0 kHz 3. FISHER F75 13.0 kHz FISHER GOLD BUG 19.0 kHz TESORO Tejуn 17.4 kHz TESORO Vaquero 14.5 kHz TESORO Lobo Super TRAQ 17.8 kHz WHITES Spectra V3 2.5 kHz - 7.5 kHz - 22.5 kHz WHITES DFX & DFX 300 3 kHz - 15 kHz TEKNETICS T2 LTD 13.0 kHzи GARRETT GTI 2500 7.2 kHz - за този се чудя , щото не съм виждал как работи , но колегата бобо го хвали и съм склонен да се съглася с неговото мнение.
От там насетне ти решаваш! Успех !
mario321 Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 7:53 pm
adventurer написа:
колега ф75 е добър,но с 33см ултимейт работи просто по добре от стандартната,по дълбок става и по спокоен Поздрави
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 8:26 pm
mario321 написа:
adventurer написа:
колега ф75 е добър,но с 33см ултимейт работи просто по добре от стандартната,по дълбок става и по спокоен Поздрави
колега специално за нашият фишер ф 75 сефката е по-добра. Ако имаш , около теб колеги със сефка за ф 75 пробвай и ще се убедиш.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 8:30 pm
Даъ Попе сефката кой номер е?
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 8:33 pm
Avrelian написа:
Даъ Попе сефката кой номер е?
Чадо мое ти незнаеш ли? 30на 38? Да ти пусна ли линк да я видиш по -добре! Сполай ти. Питай чедо ще помагам. Нали затова съм сред вас моите еноряши.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 8:37 pm
Жив и здрав, и много цвят под севката.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 8:43 pm
Avrelian написа:
Жив и здрав да си и ти чадо мое . Късмет и на теб!
Мисля тази вечер да обърна 4-5 мастики за да ми държат огън в кръвта И утре да потърся някой склон къде по няма сняг и да разходя старите кокали! Сполай ти.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Пет Дек 20, 2013 9:49 pm
rahan написа:
Avrelian написа:
Жив и здрав да си и ти чадо мое . Късмет и на теб!
Мисля тази вечер да обърна 4-5 мастики за да ми държат огън в кръвта И утре да потърся някой склон къде по няма сняг и да разходя старите кокали! Сполай ти.
Дедо Попе бюджета ми е най много 1200 лв ти ми предлагаш машини за над 1500 лв все пак благодаря за мнението ти но повече от това немога да отделя
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 12:42 am
rahan написа:
Rinobs написа:
rahan написа:
mario321 написа:
Сериозно! Но според мен бъркаш! XP ADVENTIS 4.6 kHz - ниска честота за големи предмети и дълбоки. Но много по зле се представя при търсене на монети. Според мен това са добрите монетари над среден клас , т.е. над 1000лв.
XP DEUS 4.0 kHz - 8.0 kHz - 12.0 kHz - 18.0 kHz XP GOLDMAXX Power 18.0 kHz 3. FISHER F75 13.0 kHz FISHER GOLD BUG 19.0 kHz TESORO Tejуn 17.4 kHz TESORO Vaquero 14.5 kHz TESORO Lobo Super TRAQ 17.8 kHz WHITES Spectra V3 2.5 kHz - 7.5 kHz - 22.5 kHz WHITES DFX & DFX 300 3 kHz - 15 kHz TEKNETICS T2 LTD 13.0 kHzи GARRETT GTI 2500 7.2 kHz - за този се чудя , щото не съм виждал как работи , но колегата бобо го хвали и съм склонен да се съглася с неговото мнение.
Каква логика само,значи тея де търсят монети с нискочестотниците,само на разходка ходят така ли? Мускетара и той е на ниска честота,същата като на едвентиса,но при добър земен баланс и подходящи слушалки засича малки монетки,примерно около 16-18 мм на дълбочина повече от 20 см,което го могат наистина малко машини в неговият клас.
Поздрави и с най-добри чувства.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 12:50 am
Mladencho написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
rahan написа:
mario321 написа:
Каква логика само,значи тея де търсят монети с нискочестотниците,само на разходка ходят така ли? Мускетара и той е на ниска честота,същата като на едвентиса,но при добър земен баланс и подходящи слушалки засича малки монетки,примерно около 16-18 мм на дълбочина повече от 20 см,което го могат наистина малко машини в неговият клас.
Поздрави и с най-добри чувства.
с две думи съм сеспрял на правилния апарат така ли Младенски
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 1:02 am
Колега,немога да кажа кой е правилният апарат за теб,това трябва да прецениш ти ,най добър апарат няма,всички апарати имат недостатъци,кой повече кой по-малко и така. Няй-добър апарат има,но за всеки човек този апарат е различен. Предпочитанията и вкусовете на всички хора са различни.
Поздрави.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 10:01 am
За 1200лв. що не се поинтересуваш за АКА Сорех изглеждат ми надеждни.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 1:55 pm
atina написа:
Да ти кажа чесно загледах ги но предпочитам да е от (мдетекторс) не си мислете че правя реклама не се познавам дори с тях
FELIX Цезар
Заглавие: Re: fisher f75 Съб Дек 21, 2013 2:24 pm
atina написа:
На събора в Сливек,Сорекса се представи отли4но,но ми се струва малко по сложна за работа от Голд бъга и Вакерото на Тесоро.А и тези новите на Дете4 май ще се окажат хита на сезон 2014