Заглавие: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 10:33 am
Закупих си - Compass Finder 154 ,но инструкцията е на гръцки ... полудявам вече . Може ли някой от колегите да сподели как да го използвам или да ми дадете линк за инструкцийте на друг език. Благодаря ви ,предварително
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 11:04 am
пробвай да потърсиш в интернет,дано не позная ама ми се струва 4е си се прецакал.Успех
the fire Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 3:08 pm
Благодаря за отговора Felix. От тях съм го купувал в Гърция тя и фирмата е гръцка . В какъв смисъл съм се прецакал, ще поясниш ли ?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 7:28 pm
the fire написа:
Благодаря за отговора Felix. От тях съм го купувал в Гърция тя и фирмата е гръцка . В какъв смисъл съм се прецакал, ще поясниш ли ?
Щом си го купувал от тях им звънни и ги помоли да ти пратят мануала за настройки и тн.Относно въпросът ти ще ти кажа това което съм 4увал:влия е се от метеорологи4ни условия като влажност,температура и тн.на въздуха,дискриминация по4ти никаква,работа на орудено много слаба,за замърсено абсурд да сработи.Остава ти варианта да ба4каш на 4исти и еднородни горски по4ви и много,ама много да тренираш(експериментираш) за да има резултати.Ли4но аз не бих си вземал такава техника,щот не ме слуша главата и нямам нерви да му се у4а(а и парите не са малко),дано при теб нещата да потръгнат
the fire Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 8:44 pm
Благодаря за изчерпателният отговор !
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 9:33 pm
И ти даде толкова пари за това?!?!?!
the fire Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 9:45 pm
ДА, дадох !?
Работи уреда -заравят ми 100 грама злато на двеста метра и ги намирам . С филтъра за количество елиминира 20гр. и ме води при 100 те гр.
Искам да разбера подробности за уреда или за подобни . Инфо как да търся.
Намерил съм две точки за работа, едната я намери от 2 км. с филтър за много ( количество) радиус 1,2метра и има много керамика . Другата е много странна радиус 8 метра
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 9:54 pm
the fire написа:
ДА, дадох !?
Работи уреда -заравят ми 100 грама злато на двеста метра и ги намирам . С филтъра за количество елиминира 20гр. и ме води при 100 те гр.
Искам да разбера подробности за уреда или за подобни . Инфо как да търся.
Намерил съм две точки за работа, едната я намери от 2 км. с филтър за много ( количество) радиус 1,2метра и има много керамика . Другата е много странна радиус 8 метра
Не се подигравам, ама ми стана интересно! Щом са ти допаднали, да си ги ползваш с късмет!
the fire Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 10:24 pm
Препоръчайте ми някакъв металдетектор до 4000 евро ,нямам ръчен и като чета и такъв ще ми трябва.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Пон Дек 09, 2013 11:13 pm
the fire написа:
Препоръчайте ми някакъв металдетектор до 4000 евро ,нямам ръчен и като чета и такъв ще ми трябва.
Ами , в момента има представяне на металотърсач GARRETT ATX! Разгледай темите за него, мисля че ще ти хареса! Според мен е резачка, тоя металдетектор!!!
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Сря Дек 11, 2013 10:16 am
С тия пари ще си купиш: Garrett ATX, XP DEUS Thrace Terra 2 и ще ти останат пари.
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Чет Дек 12, 2013 6:06 pm
http://prikachi.com/images/607/6808607E.jpg
Този ще те задоволи напълно и успех в
Clio Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Съб Май 03, 2014 9:18 pm
the fire написа:
Закупих си - Compass Finder 154 ,но инструкцията е на гръцки ... полудявам вече . Може ли някой от колегите да сподели как да го използвам или да ми дадете линк за инструкцийте на друг език. Благодаря ви ,предварително
Здравей, колега имам опит с такава техника и мисля че мога да помогна но не мога да пиша лични съобщения ако имаш интерес пиши на ЛС или дай твой e-mail на който да ти пратя моя телефон или ми пиши на pisma@dir.bg.
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Съб Май 03, 2014 10:36 pm
Компаса е много практична машина, можеш да си простираш чорапите на антените, за друго и без това не става.
Clio Новобранец
Заглавие: Re: Как да го използвам... ? Compass Finder 154 Вто Май 06, 2014 2:30 pm
Тази тема май отдавна е забравена. Щеше да е интересно да обменим опит и да сравним техниката с колегата но никакъв го няма.