Колеги спомням си с носталгия към работата с него,споделете вашите впечатления!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Фишер1266хб Пон Дек 09, 2013 8:30 am
atina написа:
Колега и аз съм чувал че са били добри детектори за времето си но не съм имал честа да работя с такъв .Но чат пат се срещат хора които работят с тях или си ги пазят като спомен
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Фишер1266хб Пон Дек 09, 2013 11:11 am
atina написа:
Това е един от бестселърите на Фишер,навремето който беше по окумуш гледаше да се дореди до този детектор.Много неща са намирани с негова помощ,особено с подходящата антена става прекрасна релик машина
abakalov Новобранец
Заглавие: Re: Фишер1266хб Чет Дек 12, 2013 11:11 pm
Аз съм от скоро в това хоби и така се случи , че работя точно с такъв апарат. Елементарен за работа с много добра дискриминация , но дълбочината му е зле. Чувал съм , че ги преправят и им слагат други сонди и ставали идеални , но до сега не съм имал възможноста да видя как работи тунингован 1266.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Фишер1266хб Чет Дек 12, 2013 11:28 pm
abakalov написа:
Аз съм от скоро в това хоби и така се случи , че работя точно с такъв апарат. Елементарен за работа с много добра дискриминация , но дълбочината му е зле. Чувал съм , че ги преправят и им слагат други сонди и ставали идеални , но до сега не съм имал възможноста да видя как работи тунингован 1266.
Мисля,че и в един друг форум,с колега от г.Троян(или Тетевен) може да размените приказки по темата.
Хаосът е или временен,или гибелен!
abakalov Новобранец
Заглавие: Re: Фишер1266хб Чет Дек 26, 2013 6:36 pm
Много ми се иска някой с преправян 1266 да сподели впечатления. Апарата съм го прежалил и мога да рисковам да го тунинговат. За мен е доста плитък , но пък от мерак да убедя познатите ми по хоби , че не е каръшки . Не го оставям на мира.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Фишер1266хб Чет Дек 26, 2013 7:18 pm
Колега фишера много добре работи с сонди от голден маск.Честота се вдига от 8 кхц и става по бърз детектора.Има прилична дълбочина и другото което ми направи впечатление че добре лови монети на ребро.
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Фишер1266хб Чет Дек 26, 2013 9:40 pm
atina написа:
Много хубав детектор , но вече е реликва. Малко са хората , които работят все още с него.