Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
mask Simplex TEKNETICS VANQUISH tesoro голден пират нишани грунда Майнлаб deus Fisher МЕТАЛОТЪРСАЧИ prodavam nokta miladinka врътка nexus kupuvam GOLD Spectrum Coil Minelab wave маск lorenz

Делтапланеристи?

Go down 
+4
pechkata
ivanasen
бобо
Трибал-М
8 posters
АвторСъобщение
Трибал-М
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyСъб Дек 07, 2013 8:46 pm

...Щом има пчелари ,не може да няма делтапланеристи!Cool Cool
Върнете се в началото Go down
бобо
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyСъб Дек 07, 2013 10:12 pm

Трибал-М написа:
Razz Razz Razz ,заега нямаRazz Razz Ама фенове има-аз.Само им са чудя-колко акъл,требе имаш,че да тръгнеш да фърчиш с едни опънати гащи отгореVery Happy
Трибал-М
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyСъб Дек 07, 2013 10:18 pm

бобо написа:
Трибал-М написа:
Razz Razz Razz ,заега нямаRazz Razz Ама фенове има-аз.Само им са чудя-колко акъл,требе имаш,че да тръгнеш да фърчиш с едни опънати гащи отгореVery Happy
И я съм само фен,ама обичам да питам,оти съм юбознателен.

Хаосът е или временен,или гибелен!
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyСъб Дек 07, 2013 10:52 pm

На такова чудо пари да ми дават няма да се кача. Very Happy 

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
pechkata
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 2:30 pm

Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...?
Тази томбола кърти мивки шъ знаеш...
И няма нужда да питам дали има гъбари у форума - знам че има...

Последната промяна е направена от pechkata на Нед Дек 08, 2013 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 4:01 pm

pechkata написа:
Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...?
Печка, що не питаш дали има и гъбари?
Щото аз и Данчо Ненов се занимаваме още и с диворастящи гъби! А от този форум се запознахме и вече правим съвместен бизнес. Very Happy 

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

nasko75
Джадай
Джадай
nasko75

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 5:05 pm

pechkata написа:
И в това има голяма истина pechkata но в следващите седмици дано да не е така вече като  си вземат наградите
Че заприлича на голяма боза тоя форум cheers 
Извинявам се на всички които са се засегнали но аз си казвам самата истина
Трябва да ви стане ясно ако не тая седмица то следващата, ако не по следващата ако участваш в форума се ще получиш награда не задълбавайте в плиткото/КОЛЕГИ/

който търси намира
Трибал-М
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 7:02 pm

"Благите приказки "са част от този форум и също носят точки.Справедливо е в следващите кръгове сектора да бъде изключен в името на по-високия професионализъм-това е моето предложение.Темата "Делтапланеристи" беше "тънкия" ми намек в тази посока.Поздрави!

ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 7:10 pm

Трибал-М написа:
"Благите приказки "са част от този форум и също носят точки.Справедливо е в следващите кръгове сектора да бъде изключен в името на по-високия професионализъм-това е моето предложение.Темата "Делтапланеристи" беше "тънкия" ми намек в тази посока.Поздрави!
Позволи ми , Колега леко да не се съглася с теб! Защо ? Ако се изключи сектора благи приказки се превръща форума в един друг форум , който ние двамата не долюбваме. И другото всеки един от нас участниците си е позволявал да пеше или чете този раздел и се е спуквал от смях. Металдетектинга не е само кирка, лопата и детектор , а и много други неща. Включително и майтапите. Пък , който не ги разбира да не пише или да ходи на отсрещният бряг при "хъшовете", които съм сигурен, че гледат или по-смелите влизат с други никове.

Хич да не ти пука. Cool 

Трибал-М
Джадай
Джадай

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyНед Дек 08, 2013 7:21 pm

ivanasen написа:
Трибал-М написа:
Позволи ми , Колега леко да не се съглася с теб! Защо ? Ако се изключи сектора благи приказки се превръща форума в един друг форум , който ние двамата не долюбваме. И другото всеки един от нас участниците си е позволявал да пеше или чете този раздел и се е спуквал от смях. Металдетектинга не е само кирка, лопата и детектор , а и много други неща. Включително и майтапите. Пък , който не ги разбира да не пише или да ходи на отсрещният бряг при "хъшовете", които съм сигурен, че гледат или по-смелите влизат с други никове.

Хич да не ти пука. Cool 
Не мога да не се съглася с аргументите ти...Без този сектор форума ще загуби голяма част от колорита си.Аз предложих да бъде временно,ако бъде преценено ,че ще има полза.

Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyЧет Дек 19, 2013 2:09 am

временните работи остават постоянни
hubavito
Легионер
Легионер

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyПет Дек 27, 2013 7:34 pm

Здравейте и честита Коледа на всички. Делтапланера е хубаео и опасно нещо аз лично не съм скачал. Скачал съм с парапланер, не съм професионалист, изкарах курс и скачах няколко пъти от високо. Мога само да кажа че чувството е невероятно седиш си и летиш, интересно хоби е и не е за всеки. Делтапланера е много по различен развива по голяма скорост. С парапланер летиш като врабче, а с делтапланер си като орел.
werewolf1
Легионер
Легионер

Делтапланеристи? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Делтапланеристи?   Делтапланеристи? EmptyПет Дек 27, 2013 9:41 pm

pechkata написа:
И няма нужда да питам дали има гъбари у форума - знам че има...

Ха-ха-ха! Една разумна приказка печка! Харесва ми!

Делтапланеристи?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: