Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...? Тази томбола кърти мивки шъ знаеш... И няма нужда да питам дали има гъбари у форума - знам че има...
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Дек 08, 2013 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...? Тази томбола кърти мивки шъ знаеш...
Печка, що не питаш дали има и гъбари? Щото аз и Данчо Ненов се занимаваме още и с диворастящи гъби! А от този форум се запознахме и вече правим съвместен бизнес.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...? Тази томбола кърти мивки шъ знаеш...
И в това има голяма истина pechkata но в следващите седмици дано да не е така вече като си вземат наградите Че заприлича на голяма боза тоя форум Извинявам се на всички които са се засегнали но аз си казвам самата истина Трябва да ви стане ясно ако не тая седмица то следващата, ако не по следващата ако участваш в форума се ще получиш награда не задълбавайте в плиткото/КОЛЕГИ/
"Благите приказки "са част от този форум и също носят точки.Справедливо е в следващите кръгове сектора да бъде изключен в името на по-високия професионализъм-това е моето предложение.Темата "Делтапланеристи" беше "тънкия" ми намек в тази посока.Поздрави!
"Благите приказки "са част от този форум и също носят точки.Справедливо е в следващите кръгове сектора да бъде изключен в името на по-високия професионализъм-това е моето предложение.Темата "Делтапланеристи" беше "тънкия" ми намек в тази посока.Поздрави!
Позволи ми , Колега леко да не се съглася с теб! Защо ? Ако се изключи сектора благи приказки се превръща форума в един друг форум , който ние двамата не долюбваме. И другото всеки един от нас участниците си е позволявал да пеше или чете този раздел и се е спуквал от смях. Металдетектинга не е само кирка, лопата и детектор , а и много други неща. Включително и майтапите. Пък , който не ги разбира да не пише или да ходи на отсрещният бряг при "хъшовете", които съм сигурен, че гледат или по-смелите влизат с други никове.
Хич да не ти пука.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Позволи ми , Колега леко да не се съглася с теб! Защо ? Ако се изключи сектора благи приказки се превръща форума в един друг форум , който ние двамата не долюбваме. И другото всеки един от нас участниците си е позволявал да пеше или чете този раздел и се е спуквал от смях. Металдетектинга не е само кирка, лопата и детектор , а и много други неща. Включително и майтапите. Пък , който не ги разбира да не пише или да ходи на отсрещният бряг при "хъшовете", които съм сигурен, че гледат или по-смелите влизат с други никове.
Хич да не ти пука.
Не мога да не се съглася с аргументите ти...Без този сектор форума ще загуби голяма част от колорита си.Аз предложих да бъде временно,ако бъде преценено ,че ще има полза.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Делтапланеристи? Чет Дек 19, 2013 2:09 am
временните работи остават постоянни
hubavito Легионер
Заглавие: Re: Делтапланеристи? Пет Дек 27, 2013 7:34 pm
Здравейте и честита Коледа на всички. Делтапланера е хубаео и опасно нещо аз лично не съм скачал. Скачал съм с парапланер, не съм професионалист, изкарах курс и скачах няколко пъти от високо. Мога само да кажа че чувството е невероятно седиш си и летиш, интересно хоби е и не е за всеки. Делтапланера е много по различен развива по голяма скорост. С парапланер летиш като врабче, а с делтапланер си като орел.
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Делтапланеристи? Пет Дек 27, 2013 9:41 pm
pechkata написа:
Админе от скоро пчелички почнахме да развъждаме пък сега и чадър бабаити ще ставаме - къде остана металдетектинга...? Тази томбола кърти мивки шъ знаеш... И няма нужда да питам дали има гъбари у форума - знам че има...
Ха-ха-ха! Една разумна приказка печка! Харесва ми!