Здравейте.... Отскоро съм собственик на Whites Coinmaster GT , но в този форум не успях да намеря достатъчно информация за модела ....Ще се радвам ако има колеги , които са работили с такъв апарат да дадат мнения по темата и дали на апарата може да се сложи и друга антена , освен заводската ... Благодаря ;-)
Заглавие: Re: Whites Coinmaster GT Чет Дек 05, 2013 12:40 am
AZZAZEL78 написа:
Здравейте.... Отскоро съм собственик на Whites Coinmaster GT , но в този форум не успях да намеря достатъчно информация за модела ....Ще се радвам ако има колеги , които са работили с такъв апарат да дадат мнения по темата и дали на апарата може да се сложи и друга антена , освен заводската ... Благодаря ;-)
Колега не съм сигурен но за Whites Coinmaster GT сондите стават както на White's PRIZM 3 PRIZM 4 PRIZM 5 PRIZM 6-t6- Coinmaster и Coinmaster PRO http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=23_63&products_id=209 http://imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=202416&df=701670&dflid=3
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Whites Coinmaster GT Чет Дек 05, 2013 11:18 am
Колега ще ми е интересно да разкажеш малко повече за Whites Coinmaster GT изглежда добра машинка от средния ценови клас а пък и цената и не е лоша Но със сигурност с по голяма DD сондата ще си доста по доволен и ще постигнеш добри резултати
Колега ще ми е интересно да разкажеш малко повече за Whites Coinmaster GT изглежда добра машинка от средния ценови клас а пък и цената и не е лоша Но със сигурност с по голяма DD сондата ще си доста по доволен и ще постигнеш добри резултати
Аз тръгнах с намерението да си купувам фишер ф 5 или за Teknetics Eurotek PRО, но след направените проби на място между трите апарата, този даде най-добра дълбочина -10 стотинки на около 28 см, във въздуха....Фишера и технетикса я хванаха на около 20 см стотинката... Апарата разполага и със подсветка на дисплея , не му правя реклама,защото все още не съм го разучил, така или иначе вече съм го взел,да се надявам само да ме радва :-)
Аз тръгнах с намерението да си купувам фишер ф 5 или за Teknetics Eurotek PRО, но след направените проби на място между трите апарата, този даде най-добра дълбочина -10 стотинки на около 28 см, във въздуха....Фишера и технетикса я хванаха на около 20 см стотинката... Апарата разполага и със подсветка на дисплея , не му правя реклама,защото все още не съм го разучил, така или иначе вече съм го взел,да се надявам само да ме радва :-)
Да ти е 4естит и само цвят да ти е под сондата,понеже съм от скритите фенове на Уайтс ще те помоля да ни държиш в те4ение за детектор4ето-какво ти допада или не в него и тн.
А за сондите звънни на Светли и го питай 0889197820 момчето е много отзивчиво и ще ти обясни всичко което те интересува най подробно И ако си взел уреда от тях http://www.shop.imperio.bg/whites-coinmaster-gt-metaldetector ще ти направят и специална отстъпка за антената От кои град си колега ако сме на близо искам да погледна уреда
Да ти е 4естит и само цвят да ти е под сондата,понеже съм от скритите фенове на Уайтс ще те помоля да ни държиш в те4ение за детектор4ето-какво ти допада или не в него и тн. [/quote]
А за сондите звънни на Светли и го питай 0889197820 момчето е много отзивчиво и ще ти обясни всичко което те интересува най подробно И ако си взел уреда от тях http://www.shop.imperio.bg/whites-coinmaster-gt-metaldetector ще ти направят и специална отстъпка за антената От кои град си колега ако сме на близо искам да погледна уреда
От Варна съм , ако си наблизо няма проблеми да го видиш , а относно номера- ще му звънна да го питам за сондите ... Благодаря ;-)
Whites си е фирма с дългогодишни традиции в производството на металотърсачи и има много добри уреди White's Eagle Spectrum 6V, Whites DFX.......стига да се научиш да работиш с тях се постигат добри резултати Честито колега ще чакаме отзиви за апарата
От Варна съм , ако си наблизо няма проблеми да го видиш , а относно номера- ще му звънна да го питам за сондите ... Благодаря ;-)
Колега и аз съм от Варна ще се радвам ако решиш да се обадиш някои ден ще ти изпратя номера си на лични съобщения
Колега и аз съм от Варна ще се радвам ако решиш да се обадиш някои ден ще ти изпратя номера си на лични съобщения
Не мога да пиша на лични все още , получих съобщението ти - ще ти звънна тези дни ;-)
AZZAZEL78 написа : Не мога да пиша на лични все още , получих съобщението ти - ще ти звънна тези дни =============================================== Е такива трябва да са отношенията на членовете във форума
Защо скрит открий се де - няма лошо да си фен на някоя марка...?
Подкрепям печката ! МД на тази фирма се държат доста добре на терена . Имам приятел софиянец , който има ХЛТ. Впечатленията ми са , че е доста добър. Но има нещо важно според мен . Зависи много от зад кормилното устройство. Човека специален полигон си е направил и доста програми изтегли от руските сайтове и направо се е сраснал с уреда. Успех на трасето.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Защото преди две години си бях наумил да взема един определен модел на въпросната марка,впоследствие се оказа 4е трябва по най-бързия на4ин да мисля за варианта-глава на семейство и приоритетите ми се обърнаха на 180' .Купих си апарат наше производство в пъти по евтин,и сега се радвам на неща които ми носят страхотно удоволствие,но Уайтс все още са ми слабост.Общо взето това е
Последната промяна е направена от FELIX на Чет Дек 05, 2013 8:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Защото преди две години си бях наумил да взема един определен модел на въпросната марка,впоследствие се оказа 4е трябва по най-бързия на4ин да мисля за варианта-глава на семейство и приоритетите ми се обърнаха на 360' .Купих си апарат наше производство в пъти по евтин,и сега се радвам на неща които ми носят страхотно удоволствие,но Уайтс все още са ми слабост.Общо взето това е
sorry , но 360 градуса е от там къдета си - 180градуса е по-правилнота
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Защото преди две години си бях наумил да взема един определен модел на въпросната марка,впоследствие се оказа 4е трябва по най-бързия на4ин да мисля за варианта-глава на семейство и приоритетите ми се обърнаха на 360' .Купих си апарат наше производство в пъти по евтин,и сега се радвам на неща които ми носят страхотно удоволствие,но Уайтс все още са ми слабост.Общо взето това е
sorry , но 360 градуса е от там къдета си - 180градуса е по-правилнота
Колега никои не можа да ти помогне с нищо за White’s Coinmaster GT но дано след време ти да споделиш за работата на уреда ,аз лично имам интерес към тоя модел мисля че ще се справя добре
който търси намира
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Whites Coinmaster GT Пет Дек 06, 2013 9:52 am
AZZAZEL78 написа:
10 стотинки на около 28 см, във въздуха....Фишера и технетикса я хванаха на около 20 см стотинката :-)
Само да не се окаже, че Фишър и Технетикс да са с по-добра възтановяемаст (бързина)?! То за дълбочината...и БГ боклуците засичат на дълбоко ама на замърсено ги няма никакви. А то само на замърсени места са останали монети. Дано си направил правилният избор.
10 стотинки на около 28 см, във въздуха....Фишера и технетикса я хванаха на около 20 см стотинката :-)
Само да не се окаже, че Фишър и Технетикс да са с по-добра възтановяемаст (бързина)?! То за дълбочината...и БГ боклуците засичат на дълбоко ама на замърсено ги няма никакви. А то само на замърсени места са останали монети. Дано си направил правилният избор.
Не съм го виждал на живо(все още),но този модел ми се струва 4е е свързан със Призма 6,ако са подобрили бързината и са предвидили и по голям размер сонда се полу4ава един прекрасен апарат среден клас-напълно достатъ4ен за релакс и откъсване от ежедневието.
Колега никои не можа да ти помогне с нищо за White’s Coinmaster GT но дано след време ти да споделиш за работата на уреда ,аз лично имам интерес към тоя модел мисля че ще се справя добре
Ами трябва да направя няколко излета ,че да го видя как бачка ;-) , но ще споделям впечатления