Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Вто Дек 10, 2013 10:22 am
Сега всичко зависи от цената,щото както е стандартно с моно,ако е висока,и трябва още за дд,без която няма дискриминация.....Ама ,друго си е конкуренцита
.Как само подскочиха веднага след атх-а,даже пускат новия модел така да се каже...в движение,от което печелившите сме ние,потребителите на мд.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Пет Дек 27, 2013 9:12 am
stater написа:
Дано да не е накичен като CTX 3030 с джи пи ес-и и тем подобни издайнически атрибути, а белким да са направили нещо от полза на търсача , освен красивият дизайн.
Проконсуле извини мен простия легионер с 28 годишна служба на императора ама мисля че не си прав заGPS-са това че за нас е нещо което е в помощ на някои органи те хората нямат вина те са го създали за белите държави където да си търсач не е престъпление. Престави си че си в Австралия с такава голяма територия и си открил интересен терен нямали да запаметиш не само мястото ами и целия маршрут. Говорил съм с технческия директор и той казва така ние произвеждаме различни детектори за различни условия това че някои хора не могат да си изберат точния апарат и настройки за точно техните условия ние нямаме вина-напрактика човека казва че е важно и ЗАД АПАРАТНОТО УСТРОЙСТВО
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 10:19 am
http://www.minersden.com.au/minelab-sdc-2300-metal-detector/ тук можете да видите повече подробности. Накратко: Този детеkтор ще има 1 несменRема антена с дiaметър от 8 инча(20см) и всички останали ехтри на военниR F3Compact, но потопRем до 3 м под водата. Минелаб твърдRт, че с подобрената MPS(Multy Period Sensing) технологиR-MPF(Multy Period Fast) значително ще се подобрRт възможностите на апарата да открива дребни късчета самородно злато. ГоворRт за него като идеалниR детеkтор за начинаещи в професионалното използване на металотърсачи за търсене на злато, работещи на принципа на импулсната индукция. СамиR факт, че смRната на антената е невъзможна, веднага го нарежда под Garrett АТХ. По останалите параметри са много cxодни...
Последната промяна е направена от Aurelius на Нед Фев 09, 2014 8:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 5:30 pm
Ако за тия пари извади прили4ни възможности и ка4ества,самия пазар ще се наложи с искането за по голяма сонда.Макар 4е за търсене на самородки и за под вода,тази сонда е добра като размер
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 6:11 pm
Без дискриминация ,че и за 5 бона и само с една антена .....хм...Minelab...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 6:44 pm
бобо написа:
Направо трепач...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 7:17 pm
pechkata написа:
бобо написа:
Направо трепач...
Стария SD 2200 D може много повече,тоя дето е само водоустойчив!Според мен ще е пълен провал.... ...ама то от Minelab друго не съм и очаквал.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел - Minelab Сря Фев 05, 2014 9:04 pm
Според мен тези от Майнлаб няма да го пуснат в скоро време за продажба чисто и просто от срам , че са сътворили подобен урод