Какво смятате за фишер ф пин поинт става ли плюсове и минуси благодаря за мнениятя предварително
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Сря Ное 27, 2013 9:21 am
mironimo написа:
Какво смятате за фишер ф пин поинт става ли плюсове и минуси благодаря за мнениятя предварително
Здравей,един китаец ще ти върши същата работа но на поне два пъти по малка цена.Оба4е понеже виждам 4е основното ти "оръжие" е от обсъжданата марка,предполагам си решил и ПП да е от същата.Щом ти харесва вземай и си работи с кеф
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Сря Ное 27, 2013 2:15 pm
Не недържа да е на сащтата марка ами просто да ми върши работа,като гледах тои беше на по ниска цена.Какви са тези китаичета може ли някъкъв саит да ми предложиш да ги разгледам?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Сря Ное 27, 2013 5:06 pm
mironimo написа:
Не недържа да е на сащтата марка ами просто да ми върши работа,като гледах тои беше на по ниска цена.Какви са тези китаичета може ли някъкъв саит да ми предложиш да ги разгледам?
http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6812 Я виж това,един колега от форума го ползва и казва 4е е много здрав и му върши идеална работа
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Нед Дек 01, 2013 2:56 am
Голямо обикаляне падна ама го намерих и то каде в практис обаче цената му беше 13кинта ама туко виж доставчика си написал офисите с точния адрес на определените градове и оп гледам че и нашия град фигорира отивам и гледам 7,98лв.Опитах се да видя деиствително как е ама отсреща не ме приеха позитивно ами тои все пак е евтин и така реших се и го взех прижалих 8лв и така пробвах го дали ще засече нещо и да оспя ама чудеса няма де кам 1 до максимом 2см.и то ваздушно на стотинка,ако е по голям предмета го засича на малко повечко например тава,готварска печка на около 5-6см. ама за цената си засега е добре лошото е че несам го пробвал на полеви ословия,струва ми се че корпуса му няма да издържи та тои си и отзява ами чистокравно китаиче че се чудя някакси да го побалгарявам иначе незнам колко ще изкара
Lamas Легионер
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Дек 01, 2013 8:07 am
mironimo написа:
че се чудя някакси да го побалгарявам иначе незнам колко ще изкара
Ами, аз моето съм го по-българил Като го отворих му прекъснах жиците, към другите работи (за проверка на ел. кабели и нещо друго, не се сещам точно какво беше, нали е 3 в 1) и му оставих само детектора за метал. След, като го отвориш можеш да му изправиш антената да сочи напред и ще ти е по-удобно. Уреда работи с 4 батерии по 1,5 волта, (малки за часовник), аз ги махнах и му присъдих 4 по 1,5 волта от нормалните, вземах легло за батерии от малко радио и го закрепих отстрани на пинпойнтера. Може да е от смяната на батериите или, че му прекъснах другите 2 работи, но при мен си засича доста добре. От задният бутон, който се върти, от там се настройва чувствителността да детектора. Ако е намален то тогава наистина ще засича на малко разстояние. Трябва да се настрои и от там. Ето и снимки http://prikachi.com/images/289/6807289W.jpg http://prikachi.com/images/288/6807288j.jpg http://prikachi.com/images/287/6807287N.jpg http://prikachi.com/images/286/6807286P.jpg
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Нед Дек 01, 2013 12:58 pm
Благодаря колега за идеятя ще видим как се справя в оригинален вид и после ще му мисля това за антенката да сочи напред ми допада много
sitalk Джадай
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Дек 01, 2013 1:15 pm
mironimo написа:
Голямо обикаляне падна ама го намерих и то каде в практис обаче цената му беше 13кинта ама туко виж доставчика си написал офисите с точния адрес на определените градове и оп гледам че и нашия град фигорира отивам и гледам 7,98лв.Опитах се да видя деиствително как е ама отсреща не ме приеха позитивно ами тои все пак е евтин и така реших се и го взех прижалих 8лв и така пробвах го дали ще засече нещо и да оспя ама чудеса няма де кам 1 до максимом 2см.и то ваздушно на стотинка,ако е по голям предмета го засича на малко повечко например тава,готварска печка на около 5-6см. ама за цената си засега е добре лошото е че несам го пробвал на полеви ословия,струва ми се че корпуса му няма да издържи та тои си и отзява ами чистокравно китаиче че се чудя някакси да го побалгарявам иначе незнам колко ще изкара
Подарил си все едно 8 лв. Ако до доближиш да почвата,където има лека руда ще започне да пиука на всичко. Май най-хубавите засега са на Garrett.
handjata Консул
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Дек 01, 2013 6:13 pm
sitalk написа:
mironimo написа:
Подарил си все едно 8 лв. Ако до доближиш да почвата,където има лека руда ще започне да пиука на всичко. Май най-хубавите засега са на Garrett.
Правилно.На руда не става.Пробвал съм,но беше и влажно.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Дек 01, 2013 9:05 pm
handjata написа:
sitalk написа:
mironimo написа:
Правилно.На руда не става.Пробвал съм,но беше и влажно.
То на рудата машината неще да сработва(понякога),а вие за тоя пискун сте се затръшкали.За 8 кинта си е оферта,а на който му се струва 4е не му отива на имиджа да ска4а на Гарет,Майнлаб и тн
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Дек 01, 2013 11:05 pm
Дядо ми все с пин-пойнт ги е барал хвани сигнала,и с широката лопата ...газз!
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Нед Дек 01, 2013 11:33 pm
То сигнали да има пък и със и без пин-поинт ще се извадят ама все пак си е някакво олеснение.За гарета да добри са ама и цената им е колкото един металотарсач от ниските класове,все пак си е допалнение този пин-поинт а не основно оръжие.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 8:34 am
гущера написа:
Дядо ми все с пин-пойнт ги е барал хвани сигнала,и с широката лопата ...газз!
Когато сигнала е, в близост до някое дърво и корените не-позволяват да се копае тогава влиза в действие пинпойнтера, голямо удобство е. И при наличие на много камъни помага доста.
п.п. А що се отнася за този китаец, уреда си е супер, даже невероятен за парите които се предлага. А който иска да е "баро" тогава да си вземе-Гарет или Майлаб
бобо Джадай
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 11:44 am
Ф пойнта на Фишер не си струва парите.Даже и цяла тема отворих за него.С много добри впечатления съм от ппоинтер Шерлок,но не знам точно чие производство са и къде се предлагат,но колега има такъв и си е направо шессс
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 1:20 pm
бобо написа:
Ф пойнта на Фишер не си струва парите.Даже и цяла тема отворих за него.С много добри впечатления съм от ппоинтер Шерлок,но не знам точно чие производство са и къде се предлагат,но колега има такъв и си е направо шессс
Ако имаш някой фотос на този ПП,дай да го видим
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 5:09 pm
FELIX написа:
бобо написа:
Ето ти цял клип бе баце - https://www.youtube.com/watch?v=01VsgejIU8k
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 5:40 pm
Gandalf написа:
FELIX написа:
бобо написа:
Благодарско друже
бобо Джадай
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 5:45 pm
Gandalf написа:
FELIX написа:
бобо написа:
Струваше наполовина на фишеровият,а работи доста по добре,но неможах да намеря някъде в Бг да се предлага,ма не съм и търсил много,де.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Пон Дек 02, 2013 6:22 pm
Във сайта дето съм дал в на4алото на темата има още няколко ПП.Единият от тях много прили4а на този Шерлок като дизайн,оба4е като работа не знам как се справя.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 7:05 pm
Колеги а какво стана с производителя Емо христов,нещо му изгубих следите из форумите ! Има положителни мнения за неговото творение(пин-пойнта)ако някой знае да сподели аз разбрах само,че цената 50лв!?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 7:20 pm
От тази джаджа няма кой знае ква файда. По добре да се инвестира в по здрава лопата
adventurer Преторий
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 7:42 pm
абе аз си поръчах бива я машинката върши работа
FELIX Цезар
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 7:53 pm
гущера написа:
Колеги а какво стана с производителя Емо христов,нещо му изгубих следите из форумите ! Има положителни мнения за неговото творение(пин-пойнта)ако някой знае да сподели аз разбрах само,че цената 50лв!?
Търси го в сайта на федерацията,тук нещо спря да пише по неизвестни за "масите" при4ини.Машинката му наистина си я бива,а за цена около 30$ си е направо екстра
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 8:32 pm
FELIX написа:
гущера написа:
Търси го в сайта на федерацията,тук нещо спря да пише по неизвестни за "масите" при4ини.Машинката му наистина си я бива,а за цена около 30$ си е направо екстра
И аз се бях навил да си взема един от Емо Христов, още повече че е само 50 кинта! Но в една тема дето четох, един пич си взел от някаква железария един жълт уред който е 3в1, от което 1-то е металдетектор, и е 7.98лв.! Та си викам да го пробвам тоя китаец-жълтия, и после на Емо! Ииии, установих че жълтия си бачка добре, те така...
За желаещи да опитат: http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6812
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: ПИН ПОИНТ Нед Яну 12, 2014 10:37 pm
Gandalf написа:
FELIX написа:
гущера написа:
И аз се бях навил да си взема един от Емо Христов, още повече че е само 50 кинта! Но в една тема дето четох, един пич си взел от някаква железария един жълт уред който е 3в1, от което 1-то е металдетектор, и е 7.98лв.! Та си викам да го пробвам тоя китаец-жълтия, и после на Емо! Ииии, установих че жълтия си бачка добре, те така...
За желаещи да опитат: http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6812
този сайт валиден ли е да си направя поръчка или да търся по- магазините??!