Гарван гарвану окото вади вече-на какво да се нядавам човече???!!! А и съм убеден, че при всяка угасваща култура е имало оптимисти чак до пълния крах!!!
Гарван гарвану окото вади вече-на какво да се нядавам човече???!!! А и съм убеден, че при всяка угасваща култура е имало оптимисти чак до пълния крах!!!
Сигурно.При тях каузата е водеща,превърнала се е в начин на живот,или поне едно от нещата,осмислящи живота им.
Сигурно.При тях каузата е водеща,превърнала се е в начин на живот,или поне е едно от нещата,осмислящи живота им.
Хаосът е или временен,или гибелен!
terata Новобранец
Заглавие: Re: btv новините. Пет Яну 31, 2014 8:49 pm
взех да се замислям от наследството на дядо ми няколко пендара колко ли годинки ще ми лепнат? ами не е само тва имам и доста стари мебели
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: btv новините. Пет Яну 31, 2014 9:07 pm
terata написа:
взех да се замислям от наследството на дядо ми няколко пендара колко ли годинки ще ми лепнат? ами не е само тва имам и доста стари мебели
Подобни малоумни,законодателни прояви най-често отлитат по допирателната,но предизвикват големи трусове,слава Богу!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: btv новините. Съб Фев 01, 2014 1:31 am
terata написа:
Ич дан ти пука за годинките!!! 3 пъти храна на ден,дрехи занимания,,,от опит ти казвам 2-3-4г да ти лепнат гладен и жаден не мож остана!Лятото камъка пази хлад ,зиме парно има-понякога пред фишовете за ток и парно се чудя де ми беше по зле ТАМ или в къщи
terata Новобранец
Заглавие: Re: btv новините. Съб Фев 01, 2014 7:02 am
Ич дан ти пука за годинките!!! 3 пъти храна на ден,дрехи занимания,,,от опит ти казвам 2-3-4г да ти лепнат гладен и жаден не мож остана!Лятото камъка пази хлад ,зиме парно има-понякога пред фишовете за ток и парно се чудя де ми беше по зле ТАМ или в къщи [/quote]
сетих се за думите на един приятел който не е между живите лека му пръс -върви с мен да станеш човек в затвора ще влезеш на улицата няма да останеш
По-добре от в момента и още по-добре от нищо! Това значи ли,че ще търкаме спокойно на обект турция?
don Про-Консул
Заглавие: Re: btv новините. Сря Фев 05, 2014 10:12 am
http://news7.bg/Още-нещо/Гилдията-на-археолозите-За-санкции-за-недекларирана-ценност_l.baa_i.48294_b.5439.html#.UvHxSD7Du84-тези са ебахти наглеците!Защоникой от тях не се занимае с това колко арх.предмети изчезнаха или бяха подменени в музеите!
http://news7.bg/Още-нещо/Гилдията-на-археолозите-За-санкции-за-недекларирана-ценност_l.baa_i.48294_b.5439.html#.UvHxSD7Du84-тези са ебахти наглеците!Защоникой от тях не се занимае с това колко арх.предмети изчезнаха или бяха подменени в музеите!
Вижте кво,тя работата е ясна-нещата продължават по стария начин.То вече не остана кво да се вади.Тръгваме за метеорити! Пък,, ако намеря нещо друго-ще го троша,ко да прая.Е,ако е много е скъпо знам къде да го занеса-ко ме фанат -6 години ,ако не-ставам бУгат .....НЕЩАСТНИЦИ.Така мое спрът сичко друго ,ма не и изтичането на археология....ма дъли са толко тъпи да не го знаят....
Вижте кво,тя работата е ясна-нещата продължават по стария начин.То вече не остана кво да се вади.Тръгваме за метеорити! Пък,, ако намеря нещо друго-ще го троша,ко да прая.Е,ако е много е скъпо знам къде да го занеса-ко ме фанат -6 години ,ако не-ставам бУгат .....НЕЩАСТНИЦИ.Така мое спрът сичко друго ,ма не и изтичането на археология....ма дъли са толко тъпи да не го знаят....
Пък,ей знае ли човек....тя простотията ходи по хората-мое верно са си тъпи
Колеги, атаките към БНФМ не са случайни, защото това е организация с огромен потенциал за увеличаване на членската маса и съответно би се превърнала в сериозен фактор в обществено-политическия ни живот, затова и се опитват да я смачкат, още докато не е станала достатъчно силна.
Колеги, атаките към БНФМ не са случайни, защото това е организация с огромен потенциал за увеличаване на членската маса и съответно би се превърнала в сериозен фактор в обществено-политическия ни живот, затова и се опитват да я смачкат, още докато не е станала достатъчно силна.
Ами,ще се опитват,то си е за страх! Ако едно огромна маса от хора,повечето кротки любители на античността и средновековието започнат да се държат като футболни фенове?...И всеки от тях размаха по две-три тояги,някой от тях и карбонови...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: btv новините. Вто Фев 11, 2014 10:25 am