апарата е в комплект с 33ultimate и е купен на 14/11/2013 от мдетекторс, 4исто нов,неизползван. Гаранция фактура.Снимки няма смисъл да ка4вам защото е нов.750лв.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Пон Дек 09, 2013 1:46 pm
нова цена 700лв.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Нед Дек 15, 2013 7:07 pm
без ultimate сондата цената е 500лв.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Нед Дек 15, 2013 7:33 pm
titpulo написа:
Без ultimate няма смисъл! Просто е детска играчка.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Нед Дек 15, 2013 8:31 pm
пи4 ба4каи си с твоя утрепан ф5 и не се обесняваи,обясненията там на село.Аз пък от fisher f5 по сма4кан апарат не съм ползвал.Това ми беше първия детектор които не само неискам да видя ами и да 4уя.Трябва да ти кажа 4е adx150 слага fishera в малкия си джоб
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Нед Дек 15, 2013 9:02 pm
и deus съм имал и fisher f75 ltd съм имал и какво ли не/ф5 не го споменавам защото според мен не струва/ ,трябва да ти кажа 4е резултатите са едни и същи,разликата е 4е adx150 е по евтин и много лесно се работи.Аз не го продавам защото не ми харесва ,просто винаги имам по 2-3 апарата под ръка. Но наи съм доволен от minelab sovereign-ите може би с тях наи много ми върви.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Съб Дек 21, 2013 11:12 pm
650lv.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Съб Дек 21, 2013 11:56 pm
titpulo написа:
и deus съм имал и fisher f75 ltd съм имал и какво ли не/ф5 не го споменавам защото според мен не струва/ ,трябва да ти кажа 4е резултатите са едни и същи,разликата е 4е adx150 е по евтин и много лесно се работи.Аз не го продавам защото не ми харесва ,просто винаги имам по 2-3 апарата под ръка. Но наи съм доволен от minelab sovereign-ите може би с тях наи много ми върви.
Колега за вървенето си прав. Пожелавам ти искрено успех с продажбата.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Tasev Новобранец
Заглавие: колега по-добър ли е златна маска4 про моята и тя е нова не съм я изкарвал по полето още в хола на килима съм я пускал само но май не мога да се оправя с настроиките Нед Дек 22, 2013 12:54 am
ivanasen написа:
titpulo написа:
Колега за вървенето си прав. Пожелавам ти искрено успех с продажбата.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 6:32 pm
продават се и по отделно 450лв. апарата с малката сонда и 180лв.33ultimate
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:17 pm
titpulo написа:
пи4 ба4каи си с твоя утрепан ф5 и не се обесняваи,обясненията там на село.Аз пък от fisher f5 по сма4кан апарат не съм ползвал.Това ми беше първия детектор които не само неискам да видя ами и да 4уя.Трябва да ти кажа 4е adx150 слага fishera в малкия си джоб
Колега,ти уплаши урталъка,пък искаш да събереш дружина...
Хаосът е или временен,или гибелен!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:21 pm
titpulo написа:
Слага го на кукова лято! Ти от село ли си?
Или какво значи селянин или селяндурин?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:29 pm
ivanasen написа:
titpulo написа:
Ей,простак.Не се намисай където не ти е работата. Човека си продава апарата,а ти му правиш все едно мръсно.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:34 pm
sitalk написа:
ivanasen написа:
titpulo написа:
Ей,простак.Не се намисай където не ти е работата. Човека си продава апарата,а ти му правиш все едно мръсно.
Та ти по-различен ли си от простак! Виждам , че човека си продава машината , но не и да обижда. А пък ти , ако имаш нещо да ми кажеш .Кажи времето и мястото и ще дойда ! Писна ми да обиждаш!
Може и на лични да решим един път завинаги нашите противоречия!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:44 pm
ivanasen написа:
sitalk написа:
ivanasen написа:
titpulo написа:
Та ти по-различен ли си от простак! Виждам , че човека си продава машината , но не и да обижда. А пък ти , ако имаш нещо да ми кажеш .Кажи времето и мястото и ще дойда ! Писна ми да обиждаш!
Колеги,остават още пет дена от старата година.Правете,каквото ще правите,но нека в пълен състав да пием за здраве по едно на първи,първи-2014.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:47 pm
Tribale-м никои не съм искал да плаша и дружина не ми трябва,аз си стържа сам.В момента имам 3 апарата и 4акам още 1.От купуване и продаване до сега съм се набутал може би над2000-3000лв.,ама какво да се прави такъв е живота.Писнали са ми въпросите от рода на /при4ина за продажбата,защо го продаваш и т.н./
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:50 pm
Колега,това ли е крайната цена на апарата,с малката антена ?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 10:53 pm
titpulo написа:
Tribale-м никои не съм искал да плаша и дружина не ми трябва,аз си стържа сам.В момента имам 3 апарата и 4акам още 1.От купуване и продаване до сега съм се набутал може би над2000-3000лв.,ама какво да се прави такъв е живота.Писнали са ми въпросите от рода на /при4ина за продажбата,защо го продаваш и т.н./
Колега от все сърце Ти пожелавам да си продадеш апарата . Всички български апарати немогат да се сравняват с твоя. Всички във форума знаят , че съм привърженик на западните. А за тези пари си е напрово смешно!
Просто ти влезе с бутоните . Това е!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 11:10 pm
titpulo написа:
Колега,по-предишния ти пост беше заплашителен,взе да наместваш нещата-кое на село,кое другаде...Ти търсиш продажба-хора потребители,дружина ,за обща работа.Извинявай,но със заплахи няма да привлечеш купувачи. Пожелавам ти да сполучиш!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Чет Дек 26, 2013 11:22 pm
ivanasen написа:
sitalk написа:
ivanasen написа:
titpulo написа:
Може и на лични да решим един път завинаги нашите противоречия!
Който чел,чел... ///////////////////////// ///////////////////////////// /////////////////////////////////.............
Последната промяна е направена от sitalk на Пет Дек 27, 2013 10:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: xp adx v4 Пет Дек 27, 2013 12:20 am
И при мен така!