пусти късмет, с такъв голям мерак я купих. Вече имам уговорка да я връщам.
нищо и няма на сондата,тя просто толкова си може–дълбока е на неорудено,но попадне ли в кофти ситуация–сдава багажа.Най вероятно почвата при тебе е кофти, затва тоз тормоз!В такъв случай–само оригинални,те са сметнати по– добре.....
Като видях това щях да падна от коня човек ти наясно ли си кои сонди как работят
Аз да,ама ти не!Въпросните са по дълбоки,съответно и по нервни.ОСОБЕНО в трудни терени.
Ама ти нали си разбираш по специалността Оригиналната казваш е по добра от ултумейт на орудрно ей ако не бях пробвал щях да ти повярвам
От добричка област съм, грундирам автоматично между 38-52. Тествах като зарових 10 стотинки на 15тина сантиметра, слабо я хваща и я реже като желязо. С 11 инчовата подобни проблеми няма, издувам машината и си работи добре. Имаше други машини около мен, гм,1 детеч, гарет, нямаха проблеми с терена. Утре ще тествам в друга, по далечна нива.
Прав си има ги всякакви индивиди, аз колко съм ги слушал да плуят мерцедесите, а не могат да разберат, че това е единствения автомобил, който му дават да мине 1 милион километри без да се разваля, ама а иди им обясни на тези с по 100 хил. дето ги дават да по здухат, а гърнетурка, а клапани, а някой други неща . По важното е че тези плювачи, на нас ич не ни пречат, те са просто любители на физическите натоварвания
От добричка област съм, грундирам автоматично между 38-52. Тествах като зарових 10 стотинки на 15тина сантиметра, слабо я хваща и я реже като желязо. С 11 инчовата подобни проблеми няма, издувам машината и си работи добре. Имаше други машини около мен, гм,1 детеч, гарет, нямаха проблеми с терена. Утре ще тествам в друга, по далечна нива.
Колега при теб почвата е направо супер лека, всички монетари, ще работят максимално добре, при мен тръгва от 77 та стига до 86 и стандартната сонда почти не я използвам.
Печка виждам че си много на ТИ с уредите ,ако може да ми отговориш на един въпрос ще съм ти МНОГО МНОГО благодарен кой уред цветни сигнали не ги черни в дълбочина марка и модел
Можеш и сам да отговориш на този въпрос - направил съм доста клипчета с различни детектори качени в YouTube ...
Аз не знам бг машина с истински АМ,може би гъдулките????За стила си прав наистина.!
Всички машини с настройка на грунд-баланс имат истински АМ - без изключение... Грунд-баланс е задание нула на детектора спрямо околната среда...
А,тука вече ме пообърка,Каква е разликата тогава между Гарет АТ голд,и АТ про–и двата имат грбл?Значи ли това ,че АМ при въпросния Фишер е еднакъв с коя да е друга програма с диск на 0?
Всички машини с настройка на грунд-баланс имат истински АМ - без изключение... Грунд-баланс е задание нула на детектора спрямо околната среда... написа:
Никъде не съм споменал за марка и модел... Прочети инструкции за ползване на даден детектор и ще намериш много отговори...
Същото положение е и при мен, леки почви! Грундирай го с автоматичния, гайн на 80, треш на 7 или 8 сложи дискриминацията на 10 или 12 но не повече от 12! И после кажи какво е положението, мани го тоя АМ!
Същото положение е и при мен, леки почви! Грундирай го с автоматичния, гайн на 80, треш на 7 или 8 сложи дискриминацията на 10 или 12 но не повече от 12! И после кажи какво е положението, мани го тоя АМ!
предпочитам в режим АМ, иначе в дискриминация ми се вижда много плитък с ултимейт. Тези дни ще я тествам и ако пак се държи така ще я заменя.
Колега при теб почвата е направо супер лека, всички монетари, ще работят максимално добре, при мен тръгва от 77 та стига до 86 и стандартната сонда почти не я използвам.
значи явно проблема е в питата, 11 инчовата се държи прекрасно в режим АМ
предпочитам в режим АМ, иначе в дискриминация ми се вижда много плитък с ултимейт. Тези дни ще я тествам и ако пак се държи така ще я заменя.
Ами като ти харесва така си работиш! Мисля че при фабричните това не е така, дискриминацията да влияе на дълбочината! Само нашенските са така!
Ами като ти харесва така си работиш! Мисля че при фабричните това не е така, дискриминацията да влияе на дълбочината! Само нашенските са така!
Колега сигурен ли си ,че няма разлика в дълбочината ал метал и дискриминация?Нямам Ф5 ама съм останал с впечатлението ,че има голяма разлика при този модел.
Ал метал има смисъл да се ползва на бедна от към метали почва.Режима е много по-чувствителен и кат хванеш сигнал проверяваш точно над сигнала в дискриминация.Играчка е ама за някои места става.
Ал метал има смисъл да се ползва на бедна от към метали почва.Режима е много по-чувствителен и кат хванеш сигнал проверяваш точно над сигнала в дискриминация.Играчка е ама за някои места става.
Да точно така е колега днес се пребирам от обект на които при един мах машината ти свири поне 4-5 черни сигнала ,и там ли ще работи колегата в режим алл метал .А пък най добре колегата moom да го разкара тоя F-5 и да си вземи една маска с тях се работи много по лесно и са много дълбоки
Именно, аз като не съм сигурен някой път в сигнала обръщам на АМ само за да проверя какъв всъщност е сигнала защото в тоя режим е по чувствителен и точен! Но само от време на време съм на АМ, не постоянно да работя! Пробвал съм няколко пъти на АМ да работя само, но така става доста нервен щото прихваща всичко!
Колега сигурен ли си ,че няма разлика в дълбочината ал метал и дискриминация?Нямам Ф5 ама съм останал с впечатлението ,че има голяма разлика при този модел.
Да ти кажа честно един път си правих тест за това и тогава ми се стори че е съвсем малка разликата! Но тестът според мен не беше много точен поради други причини, но мога да си направя тест още утре и да ти кажа!
Никъде не съм споменал за марка и модел... Прочети инструкции за ползване на даден детектор и ще намериш много отговори...
Е,е,много си пестелив на обяснения .Добре де,то и самото понятие ол метал е доста разтегливо,та по скоро въпроса е такъв–по какво се различава АМ при Ф5,от друг режим на нулева дискриминация.Сигурен съм ,че можеш да кажеш нещо по въпроса.А иначе в никое ръководство няма дадено обяснение на моя въпрос.Обикновено пише–за по–дълбоко претърсване на терени с малко железни отпадъци....бла...бла...Защо е по дълбок???
Добре си се ориентирал Само че на твойте леки почви не би трябвало да имаш паразити.Ако има обаче камъни,или други примеси на терена,напълно е възможно!Пробвай да грундираш върху някоя гореща точка,и виж дали ше се кротне.
Е,е,много си пестелив на обяснения .Добре де,то и самото понятие ол метал е доста разтегливо,та по скоро въпроса е такъв–по какво се различава АМ при Ф5,от друг режим на нулева дискриминация.Сигурен съм ,че можеш да кажеш нещо по въпроса.А иначе в никое ръководство няма дадено обяснение на моя въпрос.Обикновено пише–за по–дълбоко претърсване на терени с малко железни отпадъци....бла...бла...Защо е по дълбок???
Е нулева дискриминация не е ли всички метали според теб!
Добре си се ориентирал Само че на твойте леки почви не би трябвало да имаш паразити.Ако има обаче камъни,или други примеси на терена,напълно е възможно!Пробвай да грундираш върху някоя гореща точка,и виж дали ше се кротне.
Пробвал съм и помага! Но рядко попадам на нервни места! Забелязал съм обаче както и ivanasen каза, че телефоните мнооого пречат! И то точно ако си на места където няма обхват, защото тела тогава започва да търси автоматично обхват и детектора ти полудява та се чудиш кво става ако не го знаеш това! Затова аз не го изключвам но не го държа в предните джобове а в задния, и така е малко по добре а ако го изключа още по добре но това рядко става!