Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Simplex wave lorenz tesoro голден kupuvam МЕТАЛОТЪРСАЧИ prodavam Майнлаб miladinka mask VANQUISH Spectrum маск GOLD TEKNETICS Coil нишани deus пират nexus врътка грунда Minelab nokta Fisher

Видео тестове на металдетектор Moharem

Go down 
+11
bogisan
pet1r90
caesar
stancho
BEKS
slavitoooo
krasko
PlovdivTrakiq
N@SKO
Moharem
ackamte
15 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
ackamte
Преторий
Преторий
ackamte

Видео тестове на металдетектор Moharem Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 7:27 pm

мохареме нищо лично просто питам теб щото си налиния ако има и др бг производител да отговори и той защо неси патентовате творенията вместо да триете елементите ако някоя световна фирма ви одобри творението може да немислите за пари цял живот ,или това е невъзможно поради факта че е патентовано преди 100 години даречем
Върнете се в началото Go down
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 7:38 pm

ackamte написа:
мохареме нищо лично просто питам теб щото си налиния ако има и др бг производител да отговори и той защо неси патентовате творенията вместо да триете елементите ако някоя световна фирма ви одобри творението може да немислите за пари цял живот ,или това е невъзможно поради факта че е патентовано преди 100 години даречем
Доста интересен въпрос ми зададе колега , нее тайна за никого че повечето БГ уреди са базирани на схеми от вносни апарати. Предимства и недостатъци колкото щеш ... Относно патента ... далеч по сложни са нещата , тогава България ще е водеща в тази насока Smile
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 11:09 pm

Браво!!!Интересна машина,но тези клипове не показват реялната и работа.Почти съм сигорен
че ако я разтресеш ще пищи(китайска щека = главоболия).Няма тест с железа!!!
И последно според мен е по добре да се трьгне да се тьрка поне метьр преди сигнала с нормална скорост,а не само вьрху сигнала Very Happy И аз с релика дето го сглобих ги правя тези
тестове и е супер ама нивата няма нищо общо чудя се в кое дере да го засиля Laughing
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 11:19 pm

N@SKO написа:
Браво!!!Интересна машина,но тези клипове не показват реялната и работа.Почти съм сигорен
че ако я разтресеш ще пищи(китайска щека = главоболия).Няма тест с железа!!!
И последно според мен е по добре да се трьгне да се тьрка поне метьр преди сигнала с нормална скорост,а не само вьрху сигнала Very Happy И аз с релика дето го сглобих ги правя тези
тестове и е супер ама нивата няма нищо общо чудя се в кое дере да го засиля Laughing
Е , колега аз нея ли треса според теб преди да я дам над сигнала ? Я гледай пак клиповете , че нещо ти убягва ... Виж всичките клипове, там тругвам предварително с апарата без да има сигнали . И не говори за апарати дето не познаваш. Нищо лично , но ''релика'' ако ти пищи на теб , е право за дерето.
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 11:23 pm

Ще има и други тестове на апарата в най- различни условия.
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyНед Апр 26, 2009 11:31 pm

Уреда е много добър,на дискриминация 4.5 не засича черен метал,може да се настрое въобще да не засича и големи черни обекти.Дълбочината е перфектна,като дребни монети от ранга на коцета до 15 санта ги враща по два пъти,като детекцията е до 30санта.
Купил съм апарата преди повече от месец и за да не каже някой че е нагласено,мога да ви кажа ,че не познавам Мохарем лично а само от нета и така даже си поръчах апарата.
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 9:48 am

Релика не е оригинален,а е самоделка то ако беше оригинален нямаше да пищи Very Happy
Използах същата щека като теб.Алуминиевата част горе доло бива ама пластмасата
е ужаст!Не те упреквам нещо просто си ме разбрал погрешно.Просто ти давам някои
препоръки за клиповете!
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 10:31 am

N@SKO написа:
Релика не е оригинален,а е самоделка то ако беше оригинален нямаше да пищи Very Happy
Използах същата щека като теб.Алуминиевата част горе доло бива ама пластмасата
е ужаст!Не те упреквам нещо просто си ме разбрал погрешно.Просто ти давам някои
препоръки за клиповете!
Колега , значи да разбирам че си използвал същия модел стик ли ? Ами аз го преработих. при мен закрепването е по стабилно точно заради тази пластмаса.Благодарен съм за съветите и винаги ги приемам.
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 2:55 pm

апаратчето нее лошо но нее и нищо особенно.за дълбочината горе долу нее зле но се постараи малко за външният вид смени тази грозна кутия.все едно да сеервираш много хубава и вкусна манджа но в много мръсна чиния.или да сложиш двигател на порше у купе на жигула.
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 3:34 pm

krasko написа:
апаратчето нее лошо но нее и нищо особенно.за дълбочината горе долу нее зле но се постараи малко за външният вид смени тази грозна кутия.все едно да сеервираш много хубава и вкусна манджа но в много мръсна чиния.или да сложиш двигател на порше у купе на жигула.
Колега разбирам , но какво толкова в кутията ? Все пак кутията е прилична оръзмерена е за платката вътре , а има и външен вид ...здрава е. Не държа толкова на външен вид , мнението е лично твое . Няма да правя апарати манекени . .. важното е да работят добре .
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 4:19 pm

Moharem написа:
krasko написа:
Колега разбирам , но какво толкова в кутията ? Все пак кутията е прилична оръзмерена е за платката вътре , а има и външен вид ...здрава е. Не държа толкова на външен вид , мнението е лично твое . Няма да правя апарати манекени . .. важното е да работят добре .

Колега на пръв поглед хубаво ти е апаратчето , обаче от каде го измисли това име МОХАРЕМ !!!!!!!!!
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 4:29 pm

Цитат :

Колега на пръв поглед хубаво ти е апаратчето , обаче от каде го измисли това име МОХАРЕМ !!!!!!!!!
Колега , това е моето име Smile Аз неси крия името, и неме е срам от него Cool Просто така , на мен ми харесва. Мисля , че нее толкова лошо името ... нека си е и то мое. Редно е да е така.
BEKS
Консул
Консул
BEKS

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 7:53 pm

Браво пич,хубава машинка си направил,външен вид може да няма ама дълбочина има(в сравнение с моя).Колега Plovdiv Trakia,бях ти писал на "лични" ако искаш да пием по бира хем да видя това чудо Moharem,ако имаш време разбира се.
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyПон Апр 27, 2009 7:55 pm

Нямаш ядове колега ,дори може да поработим заедно ,аз винаги съм отворен към нови приятелства.
stancho
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: за този МОЙХАРЕМ става дума нали?   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 12:53 am

А бе КОЛЕГА, това което демонстрираш като твое ИЗОБРЕТЕНИЕ нещо доста прилича на това, с което един мой съученик от почти 30 години си изхранва семейството и пак от толкова години до сега го е усъвършенствал ама как е уцелил точно твоя дизайн, а и платката вероятно е същата вътре, не мога да се начудя. Сега ще се опитам да дам някоя и друга снимка да вземеш да си свериш часовника че да не би да се изложиш като ИЗОБРЕТАТЕЛ и производител.
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 12:59 am

stancho написа:
А бе КОЛЕГА, това което демонстрираш като твое ИЗОБРЕТЕНИЕ нещо доста прилича на това, с което един мой съученик от почти 30 години си изхранва семейството и пак от толкова години до сега го е усъвършенствал ама как е уцелил точно твоя дизайн, а и платката вероятно е същата вътре, не мога да се начудя. Сега ще се опитам да дам някоя и друга снимка да вземеш да си свериш часовника че да не би да се изложиш като ИЗОБРЕТАТЕЛ и производител.
О , пак ли коментари за копиране ... благодаря че ме подсети ... Ами аз съм качил и платката и антена и всичко на този апарат , който сам съм си модифицирал , и с гордост мога да го нарека МОЙ ! Това си е твое мнение и ако има нужда от синхрон , погледни при теб .
caesar
Новобранец
Новобранец
caesar

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 1:02 am

stancho написа:
Твоя съученик да е взел мерки против копиране , а не сега да оревава света че някой му е крив !
Гледах клиповете преди малко и искам да попитам Мохарем , детектора има две копчета едното сила на дискриминация което е добре , защо другото не го направи чувствителност на машината ? Според мен този волуме контрол е безмислен .
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 1:07 am

caesar написа:
Твоя съученик да е взел мерки против копиране , а не сега да оревава света че някой му е крив !
Гледах клиповете преди малко и искам да попитам Мохарем , детектора има две копчета едното сила на дискриминация което е добре , защо другото не го направи чувствителност на машината ? Според мен този волуме контрол е безмислен .
Колега , благодаря че засегна въпроса за чувствителността. Добре знаем , че прекаленото чувствителност е вредна, прави апарата нестабилен. Да, има възможност да изведа и чувствителност (праг) , но това за мен не влияе на дълбочината на апарата. Реално , дълбочината на апарата е комплексна величина , която зависи от много параметри. Аз , избрах да фиксирам тази чувствителност без да я извеждам. А аудио потенциометъра ми е и ключ за включване/изключване на апарата. Махнал съм жак за слушалки , като в този случай аудиопотенциометъра ми е полезен. ( Очаквах че пак ще има хора които да се закачат с темата ''копиране'' според мен е правилно да се нарече МОДИФИКАЦИЯ т.е. промяна с или замяна с по - добро.
caesar
Новобранец
Новобранец
caesar

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 1:13 am

Като питах за регулировка ,,чувствителност" имах предвид не увеличаването и а нейното намаляване , понеже като влезеш в много замърсен или оруден обект няма да може да се работи , машината постонно ще пука и ще дава фалшиви сигнали от камъни и керамика . А пък ако машинката наистина е копирана от Станимир ще ти кажа че точно неговите фишери имат проблеми с промяна на звуковия фон (праг) при различна температура , мой приятел има такава и му я праща два пъти за регулирвка . Другия проблем е че в жегите търсещата глава се разбалансира и детектора губи дискриминация .
Moharem
Преторий
Преторий
Moharem

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 1:18 am

caesar написа:
Като питах за регулировка ,,чувствителност" имах предвид не увеличаването и а нейното намаляване , понеже като влезеш в много замърсен или оруден обект няма да може да се работи , машината постонно ще пука и ще дава фалшиви сигнали от камъни и керамика . А пък ако машинката наистина е копирана от Станимир ще ти кажа че точно неговите фишери имат проблеми с промяна на звуковия фон (праг) при различна температура , мой приятел има такава и му я праща два пъти за регулирвка . Другия проблем е че в жегите търсещата глава се разбалансира и детектора губи дискриминация .
Запознат съм с този проблем. Това е технически решим проблем. Трябва да подчертая, че е важно всеки производител как прави антените, всеки си има стил и метод на работа . Аз като завърша даден апарат тичам да го тествам вън наполето, даже земам и осцилоскоп с мен. Така аз съм си решил по мой начин проблема с дебаланса, като си няма нищо общо с горе упоменатия апарат. Съгласен съм с теб , че температурата на външната среда влияе на антената , но аз съм свел тези зависимости до минимум.
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 4:40 am

разбира се че външният вид на една машина е важен и то наи вече за производителя .когато една стока лови окото по лесно се продава.посрещат те по дрехите изпращат те по умът.първо треба да пвривлечеш вниманието с нещо по модерно а после да покажеш и кво може така такива като мен търкачи дето нищо не разбират от техника са ти в кърпа вързани.
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 7:12 am

колеги за6то не престанете да се дразните с мохарем . копирал бил платката , ами копираите я и вие ве . да ама не можите на ли ами какво толкова с те се хвана ли с 4овека е можал направел . Smile Smile Smile ви е като не можите 6те давате пари за ма6ини и толкова Smile Sad

______________________________________________________________________________________

http://roman-coins.com.ua/index.html
______________________________________________________________________________________
bogisan
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 7:57 am

здравейте на всички искам и аз да си каза мнението за тази машина би било добре тестовете да са с антични монети все пак не търсим 10ст или един лев те тези монети ще се хванат от доста машини но истинските май резултатите няма да са същите а в това съм се убедил а и не се видя как работи дискриминацията успоредно с детекцията на съвременните левчета но за експериментален модел става Laughing
GEPITO-VT
Легионер
Легионер
GEPITO-VT

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 12:02 pm

Вчера точно с този апарат извадих голяма фибула(дълга 6 см.и масивна)на около 35-40 см. от обект,на който се твърди,че вече няма почти нищо.
Да кажа само нещо за злобеещите колеги-Мохарем учи в Техническия университет и то с желание.
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Видео тестове на металдетектор Moharem   Видео тестове на металдетектор Moharem EmptyВто Апр 28, 2009 12:21 pm

аз не нападам човека просто му давам съвет и то добър.ако нямаше такива маистори като него едва ли сега щяхме да ходиме по поляните или да си цъкаме тук.искам да кажа че повечето работиме именно с такива апарати е не с негови но самоделки.тук у моя град познавам четирима които правят подобни машинки.

Видео тестове на металдетектор Moharem
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» видео клип тест. на металдетектор
» КУПУВАМ
» към администраторите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Български металдетектори-
Идете на: