Колеги никой ли няма заготовка за антена да ми свърши работа? Или поне да ме насочи от къде да потърся.
ВИЖ В ПРОДАВАЛНИКА
Благодаря колега! Има само големи.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Вто Дек 17, 2013 8:44 am
Имам корпус от фабрична антена с диаметър 20,5 см . Повече информация на Лични
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Сря Май 07, 2014 12:54 pm
Колеги ето два нови модела на черупки за антени с размери 28х23 см. Материала е удароустойчив полистирол с дебелина 2 мм.на BASF. Скоро ще са готови още 4-5 модела на черупки с големина 30 см.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 11:55 am
Още два модела с големина 30 см. за пулсов апарат и за IB.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 1:56 pm
Емо антена тип ОМЕГА правил ли си...?
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 2:16 pm
Да някъде имах две такива антени но нещо не ми харесва как работят.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 2:35 pm
emoxristov написа:
Значи не си правил щом не работят - този тип антени трудно се стабилизират и при заливане променят баланса но ако се уцели работят прекрасно нещо подобно като 3D антените... Защо не направиш черупки за тях - същите ще стават и за концентрични...
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 3:17 pm
Търсенето определя предлагането. До сега никои не е искал подобна черупка.Това са моделите но за една черупка ни си струва.
Последната промяна е направена от emoxristov на Чет Май 08, 2014 3:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 3:24 pm
emoxristov написа:
Търсенето определя предлагането. До сега никои не е искал подобна черупка.
Що те стават и за пулс-индукция - с един куршум няколко заека...Пък аз може да поръчам и 10бр. ако ми харесат...
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 9:42 pm
pechkata написа:
emoxristov написа:
Значи не си правил щом не работят - този тип антени трудно се стабилизират и при заливане променят баланса но ако се уцели работят прекрасно нещо подобно като 3D антените... Защо не направиш черупки за тях - същите ще стават и за концентрични...
И аз мисля че не е правил такива антени. Омегата е много добра но се изисква майсторлък за да се направи. Правил съм доста и винаги са се представяли отлично. За съжаление по въпроса с черупките за тях все ми се налага да импровизирам. Рязане пилене , лепене. Иначе имаше едни китайски капаци които ставаха , но са тежички . А това което е на снимките е по скоро за Концентрични антени. Омегата е с друга геометрия.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Чет Май 08, 2014 10:46 pm
Правил съм и Омега антена и концентрични ще ги потърся да ги снимам. Но ако ви харесва да не съм правил ОК.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Пет Май 09, 2014 8:53 am
Тази може да се до изкусури още малко формата и ще стане за ОМЕГА - Емо ако си навит да направя изчисления и да направиш един калъп...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Пет Май 09, 2014 10:57 pm
Може но концентричните са по добри от омегите. А и ако знае човек пениза лесно се нулират и при тях трудно се губи баланса на намотките с времето.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Съб Май 10, 2014 1:35 pm
На събора ще ходиш ли - да се видим там...?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся черупка за антена. Съб Май 10, 2014 2:36 pm
emoxristov написа:
Може но концентричните са по добри от омегите. А и ако знае човек пениза лесно се нулират и при тях трудно се губи баланса на намотките с времето.