Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Пон Ное 04, 2013 9:30 pm
Трибал-М написа:
Малеее! Колега,я направо съм се изложил с таа ретро емоционалност...Голем срам! ...Ами,ако пущим "Вятър ечи,Балкан стене"?...Шъ има ли полза?
Е,ко сме на по некоя ракия,мое гръмнем неколко пъти....баш като некои хъшове."Тежко ,тежко вино дайте"....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Сря Ное 06, 2013 12:36 am
Върбанов прави хубави и интелигентни коментари. Прав е за много неща.Но,не съвсем..... Случки всякакви. Моето мнение за скриване на пари чрез карти и нишани е ,че.......много от нещата са СИЛНО преувеличени.Има 10% истина.Другото е imanqrski фолклор. Иначе,г-н Върбанов,за скритите пари без нишани и чертежи- КОЙТО ГО МОЖЕ-СИ ГО МОЖЕ, нали?
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Пет Ное 08, 2013 11:54 pm
Няма значение дали има или няма нишани и към кое мнение се придържа Иманярът.Той трябва да пренебрегне своите пристрастия и където намери съкровище да не го оставя да се търкаля ,а да го прибере на надеждно място.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Нед Ное 10, 2013 8:14 pm
Брей,и ДНЕС ли няма някой да напише нещо?Освен нишани за пари ,има и нишани за други,важни неща....24 години минаха,а още не сме извадили съкровището!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Пон Дек 16, 2013 10:59 pm
колеги преди 10-на години бях си взел книгата Иманярска тетрадка там всички нишани и карти се обясняват общо са описани места на заровени съкровища макар че не и вярвам трябва да е потърся възможно е да съм е запазил
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 12:08 am
Rinobs написа:
колеги преди 10-на години бях си взел книгата Иманярска тетрадка там всички нишани и карти се обясняват общо са описани места на заровени съкровища макар че не и вярвам трябва да е потърся възможно е да съм е запазил
И аз знам поне десет знака на различни места и още нищо само дед....т! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 12:44 am
има на едно място един човек изчукан в камъка а под него в реката има пак знак змии преплетени и опашките им са като стрелки дали е някакъв знак
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 12:52 am
adventurer написа:
има на едно място един човек изчукан в камъка а под него в реката има пак знак змии преплетени и опашките им са като стрелки дали е някакъв знак
Пуу, да не около ботевгратско?
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 1:00 am
OFROAD написа:
adventurer написа:
не е
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 2:44 pm
adventurer написа:
OFROAD написа:
adventurer написа:
не е
какво чакаш колега ти си човека
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 3:21 pm
adventurer написа:
Това във севлиевския балкан ли е?
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 6:40 pm
Rinobs написа:
adventurer написа:
OFROAD написа:
adventurer написа:
не е
напоследък нямам време да си подухам пепела от бачкане ама май ще зарежа всичко и тръгвам из балканите и нивята
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 10:33 pm
adventurer написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:
OFROAD написа:
adventurer написа:
не е
напоследък нямам време да си подухам пепела от бачкане ама май ще зарежа всичко и тръгвам из балканите и нивята
заинтрегува всички чак взеха да те разпитват има време и за работа има време и за джиткане когато тогава и каквото ще да става
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 11:16 pm
няма време за джиткане колега само бачкане бетер от казарма е маята работа
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 11:33 pm
сега и без това е студено а ас съм и без машинка чакам да минат празниците и взимам една супер машинка днес се спрях на ХП адвенсис с СЕФ доста пара идва и ще е взимам май на изплащане за 4-5 месеца
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 11:43 pm
Rinobs написа:
сега и без това е студено а ас съм и без машинка чакам да минат празниците и взимам една супер машинка днес се спрях на ХП адвенсис с СЕФ доста пара идва и ще е взимам май на изплащане за 4-5 месеца
абе тия кредити и те едни хрантутници големи лихви според мен не бързай в брой на добре
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Вто Дек 17, 2013 11:51 pm
adventurer написа:
Rinobs написа:
абе тия кредити и те едни хрантутници големи лихви според мен не бързай в брой на добре
нямам машинка вече с която да джъткам а не ми достигат за тази която си харесах ти с каква машина бачкаш ако нее тайна
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Сря Дек 18, 2013 12:02 am
Rinobs написа:
adventurer написа:
Rinobs написа:
нямам машинка вече с която да джъткам а не ми достигат за тази която си харесах ти с каква машина бачкаш ако нее тайна
не е тайна с мохаремка добра е машинката,но много бавно става с нея.Има един сигнал и за цвят и за черно кръстосвам на тъй и на тъй докато разбера какво е.Трябваше да я поръчам с два сигнала или барим една стрелка нямаше да е лошо ако има
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Сря Дек 18, 2013 12:31 am
adventurer написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:
Rinobs написа:
не е тайна с мохаремка добра е машинката,но много бавно става с нея.Има един сигнал и за цвят и за черно кръстосвам на тъй и на тъй докато разбера какво е.Трябваше да я поръчам с два сигнала или барим една стрелка нямаше да е лошо ако има
живот и здраве ще е смениш и без това сега е студено поне при нас а вятъра е ужасен а относно кредитите 500 лжнякъде не ми достигат така че няма да им ръсна много за 4-5 месеца ще съм го изплатил въпреки това ще проверя лично в ТБИ каква е лихвата де
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:00 am
Rinobs написа:
adventurer написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:
Rinobs написа:
живот и здраве ще е смениш и без това сега е студено поне при нас а вятъра е ужасен а относно кредитите 500 лжнякъде не ми достигат така че няма да им ръсна много за 4-5 месеца ще съм го изплатил въпреки това ще проверя лично в ТБИ каква е лихвата де
Истинските търсачи ходят по цяла България . И не навсякъде времето е лошо. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:09 am
аз на тефтерите не вярвам.ще зарови злато някои,че после и тефтер ще напише да отиде сулю и пулю да го намери
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:49 am
adventurer написа:
аз на тефтерите не вярвам.ще зарови злато някои,че после и тефтер ще напише да отиде сулю и пулю да го намери
По скоро , Колега вярвам по знаците! Оти съм чул , че някои преди време са открили гърне. А пък знаци бол! Квачки с пиленца ,стрелки, дупки в камък и т.н. Сполай ти!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:51 am
adventurer написа:
много злато е изкопано но има и заровено знаете ли къде ми се ровичка .... в Хисаря
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:55 am
Rinobs написа:
adventurer написа:
много злато е изкопано но има и заровено знаете ли къде ми се ровичка .... в Хисаря
Сьбуди ли се синко? Аз трябва да лягам , че ме чака утре доста дълъг ден из черковните работи. Ти продължавай! Сполай ти!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Вярвате ли на "тефтерите" ? Чет Дек 19, 2013 12:58 am
rahan написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:
Сьбуди ли се синко? Аз трябва да лягам , че ме чака утре доста дълъг ден из черковните работи. Ти продължавай! Сполай ти!