Последната промяна е направена от user12013 на Нед Мар 23, 2014 7:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 10, 2013 10:35 pm
Здравей колега,търся такъв апарат
Последната промяна е направена от all_metal на Пон Окт 14, 2013 11:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Пет Окт 11, 2013 5:24 pm
много е добър защо го продаваш колега...........колко му търсиш ? и с коя антена е
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Пет Окт 11, 2013 7:55 pm
колеги кажете нещо за тези машинки,мисля да си взема такава,но май всеки работил или не с такъв апарат изказва мнение и затова се обърквам.искам мнение от някой който наистина има такава машина да ми каже честно струва ли си парите
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Пон Окт 14, 2013 10:27 am
здр колега аз наистина притежавам такъв MINELAB и мога да те уверя че работи прекрасно тази машина на замърсено на орудено нямаш проблеми ...заслужава си парите има прекрасна дискриминация и също е много лек и удобен апарат така че не се чуди а го вземи и почвай да търкаш
Аз вече го купих,но нещо немога да го настроя.Ако не те затруднявам ще ми кажеш ли някакви настройки,и коя иконка от менюто е за дискриминацията и коя за чувствителността.Гледах клипчета в нета,четох упътването но нещо немога да се оправя с тези тонове.Само искам да отбележа че до преди два дни съм работил само с експлорер.Предварително ти благодаря
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Вто Окт 15, 2013 9:45 am
Колега първо честито от мен за добрия избор и ти желая много цветни сигнали Значи най важното е да се научиш да работиш на ALL METAL с тези настройки праг настроен на 12 максимум 14 избираш 4 тона за индификация и чувствителност в диапазона 16-20 с течение на времето и ако не е замърсено можеш да вдигнеш повече грунд баланса в началото можеш да го правиш автоматично а и много важно е NOICE Cansel да го пускаш на автомат
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Вто Окт 15, 2013 9:48 am
работи на ALL METAL и проверявай с програма 1 общо взето това е и всеки сигнал който е над +6 го проверявай до + 6 90% е фолио
Благодаря колега,днес се поразходих с машинката след работа и започнах да схващам вече сигналите,просто експлорера има само два сигнала ,а тук са 4 и оттам докато посвикна малко видях зор,но вече мисля че свикнах на тоновете.Имам един последен въпрос,който може да ти се стори малко глупав но.........коя иконка от менютое за дискриминацията и коя за прага?
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 10:30 am
значи икона в менюто за дискриминация няма а за прага погледни в книжката тази която е за TRESHOLD това е прага обеснявам ти го така защото иконките са с знаци не с имена но знам че ще се оправиш .Друго нещо което искам да ти кажа свързано с настройките е че като настроиш апарата и си готов да тръгнеш натисни продължително бутона който се намира най в ляво докато на дисплея се покаже в горната част един знак + така апарата ще е максимално стабилен дори и при наличието на много боклуци.....Успех колега и още веднъж те поздравявам за покупката на този прекрасен апарат
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 10:49 am
Желая ти успех колега но не очаквай кои зае какво от този модел на Minelab това все пак е среден клас уред .
който търси намира
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 11:50 am
Среден клас бил но има възможности на апарати от доста по висок клас например работа на орудено и дискриминация
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 11:52 am
но ти сам ще се убедиш колега с времето като му свикнеш
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 2:52 pm
Благодаря за съветите,засега съм доволен от апарата,какъвто и клас да е.Имам и експлорер с мен,който беше мой но го дадох на приятел,когато се съмнявам в някой сигнал идва експлорера.Но да ви кажа x-terrata я харесвам най ве4е заради това че тежи на половина на експлорера и после не ме боли ръката.Поздрави
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 4:33 pm
all_metal написа:
Благодаря за съветите,засега съм доволен от апарата,какъвто и клас да е.Имам и експлорер с мен,който беше мой но го дадох на приятел,когато се съмнявам в някой сигнал идва експлорера.Но да ви кажа x-terrata я харесвам най ве4е заради това че тежи на половина на експлорера и после не ме боли ръката.Поздрави
Aко си харесваш апарата, в което не се съмнявам, то успеха ще дойде сам. Да ти е честита новата придобивка и дано да имаш много радостни моменти с нея. Късмет !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Чет Окт 17, 2013 9:48 pm
Благодаря на всички за хубавите пожелания и помоща.Запалих се по това хоби от един познат и се чувствам много добре когато излезна да се поразходя с апарата,ходя за по два-три часа когато имам свободно време и наистина забравям всички проблеми,някак се разтоварвам. Искам да благодаря най вече на manchi_81 ,който взе всичко много присърце и ми помогна за настройките и избора на апарата.
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Пет Окт 18, 2013 10:21 am
Няма проблем колега винаги ще помогна с каквото мога
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Пет Окт 18, 2013 11:59 pm
Колега имам още един въпрос и се надявам и по него ако можеш да ми помогнеш,дано да не съм ти станал досаден вече.Малкия го взех веднъж,два пъти с мен и иска и той апарат-той е на 13години,ако чуеш за някой евтин апарат пиши.Има едни подходящи на National Geographic ng 7020d но немога да намеря дори и втора употреба тук
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Съб Окт 19, 2013 9:22 am
до колко пари ми кажи вземи му нещо свястно мани ги тия боклуци
all_metal Легионер
Заглавие: Re: [solved]11111 Съб Окт 19, 2013 10:20 am
Не ми се дават много пари защото утре може да му мине мерака,все пак е дете,мисля максимум 100 лева.Ти как мислиш ,каквото и да му взема това е дете на 13г. Имаше един от тия national geographic в продавалника,по мъничък,тъкмо нямаше да му тежи,обадих се на човека и каза че щял да го пробва дали работи и ще ми го прати и на другия ден както се бяхме разбрали аз му звъннах и той ми каза че го е продал