Цена 250 лв. Зарядно + акумолатори. само на 0889127883
krivanovvv Новобранец
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 6:20 pm
Пуснете някаква снимка
krivanovvv Новобранец
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 6:49 pm
Чета доста добри отзиви за Вас по форумите и предполагам ,че апарата е добър и не бихте си заложили авторитета ако не беше така Не разбирам от електроника и металотърсачи но относно търговските Ви умения ще кажа ,че клонят към нулата Не може да предлагате нещо без елементарни пояснения за бъдещите Ви клиенти На лични не отговаряте ,само по телефон ,някакви снимки от които не се вижда кон ли е кокошка ли е .Това е абсурдно Хайде няма да задълбавам повече Успех с продажбата
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 7:34 pm
Май се пишеше акумУлатор...
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 8:06 pm
krivanovvv написа:
Чета доста добри отзиви за Вас по форумите и предполагам ,че апарата е добър и не бихте си заложили авторитета ако не беше така Не разбирам от електроника и металотърсачи но относно търговските Ви умения ще кажа ,че клонят към нулата Не може да предлагате нещо без елементарни пояснения за бъдещите Ви клиенти На лични не отговаряте ,само по телефон ,някакви снимки от които не се вижда кон ли е кокошка ли е .Това е абсурдно Хайде няма да задълбавам повече Успех с продажбата
този е психично болен ако питаш мен !!!! и незнам каде си чел толкова хубави отзиви
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 9:51 pm
Това инж. пред името на Войнов е много показателно . Човека е ИНДЖИНЕРИИИИИИИН , голям човек , началлник , иеллтехник . И не на последно място отявлен алкохолист .
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Бандурка Чет Сеп 19, 2013 10:01 pm
Аз не разбрах каква е машината, бандито ли е?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Бандурка Пет Сеп 20, 2013 2:57 am
kronos555 написа:
Аз не разбрах каква е машината, бандито ли е?
само на 0889127883
naz Новобранец
Заглавие: Re: Бандурка Пет Сеп 20, 2013 10:39 pm
Ей алкохола наистина не прощава Последно време всеки ел.техник се прави на инжинер за да хваща рибки