...Помните ли онзи виц?...За жените от селското хоро,случайно паднали се пред тъпанджията?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Вяра,храм,настояще и бъдеще. Сря Авг 21, 2013 12:31 am
...Е,ако малко съм ви изненадал,молим да мъ извините! Лека нощ!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Вяра,храм,настояще и бъдеще. Сря Авг 21, 2013 9:07 am
-Извинен си баце,все пак измежду алкохолните изпарения и циците добър монолог си се опитал да спретнеш................................
кирката Консул
Заглавие: Re: Вяра,храм,настояще и бъдеще. Сря Авг 21, 2013 9:32 am
[quote="Трибал-М"]...Помните ли онзи виц?...За жените от селското хоро,случайно паднали се пред тъпанджията?[/quote] абе тюфлек оди да пишеш в БГ мама
Око да види,ръка да пипне.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Вяра,храм,настояще и бъдеще. Сря Авг 21, 2013 10:11 am
Трибал-М написа:
...Помните ли онзи виц?...За жените от селското хоро,случайно паднали се пред тъпанджията?
Аз не го помня? Има две теории, едната е че хаоса е ред, а другата, че реда е хаос.. т.е. хаоса може да бъде частичка от реда и обратното, което води до пълен ред или хаос...
Трибалче не се засягай но тук духовни отговори неще получиш.Тук по скоро би могъл да развиеш по оспешна тема заGOLD.Хората инвестират милиони долари в сита корита багери в пресяване на GOLD.В България с една тенбера на добър златоносен нанос може да докараш 150 200 лв.
Трибалче не се засягай но тук духовни отговори неще получиш.Тук по скоро би могъл да развиеш по оспешна тема заGOLD.Хората инвестират милиони долари в сита корита багери в пресяване на GOLD.В България с една тенбера на добър златоносен нанос може да докараш 150 200 лв.
Благодаря,колега!..Но не ми се иска да се окажеш прав.Поздрави!
-Ти така го каза че с са умешал в некви цици в друга тема,аз просто сглобих картинката,от де а са досета че ''баце'' ш ти развали селската идилия.................................
Последната промяна е направена от stan960 на Чет Авг 22, 2013 8:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
абе тюфлек оди да пишеш в БГ мама
...У таа тема съ "копа" с други инструменти.Кирки,лопати,мотики,тесли и други са по- подходящи за материалната страна на нещата,която също е много важна.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Вяра,храм,настояще и бъдеще. Чет Авг 22, 2013 3:28 pm
tepes написа:
Трибал-М написа:
Аз не го помня? Има две теории, едната е че хаоса е ред, а другата, че реда е хаос.. т.е. хаоса може да бъде частичка от реда и обратното, което води до пълен ред или хаос...
Колега,преговори си заглавието на темата. Ако те интересува хаоса и искаш да предизвикаш дебат сред уважаемата,компетентна аудитория,регистрирай такава тема,.....а не спамозни напъни за разсъждения.