Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
prodavam mask nokta TEKNETICS GOLD пират lorenz МЕТАЛОТЪРСАЧИ Coil Simplex врътка VANQUISH Minelab нишани nexus wave Spectrum грунда kupuvam Fisher Майнлаб маск tesoro miladinka голден deus

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
TyT
Легионер
Легионер

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyПон Авг 05, 2013 9:15 pm

МНОГО АЛЧНИ И ЗЛОБНИ КОЛЕГИ ИМА НА ПОСЛЕДАК.Как човек да работи спокойно.
Върнете се в началото Go down
stan960
Джадай
Джадай
stan960

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyПон Авг 05, 2013 9:44 pm

-Оди си сам баце и не споделяй с никой -Един ш та предаде друг ш та прескочи и т.н. тя нащта тъпа история е минирана с такива факти -Та що и на кво са чудиш..................................................

Последната промяна е направена от stan960 на Пон Авг 05, 2013 10:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyПон Авг 05, 2013 9:56 pm

Един познат сънувал нещо у двора си.Двора пълен с метали.Като свирна на цвят , ми вика ",,, е ти си върви вече , аз като намеря време ще го разкопам" Very Happy Very Happy Very Happy 
желая му много здраве и късмет Very Happy Very Happy Very Happy 
очаквам скоро да ми звънне , ама ще му кажа че съм в Росия
stan960
Джадай
Джадай
stan960

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyПон Авг 05, 2013 10:35 pm

-Те тва имах в предвид -Водим ги я много познати тук и там па се оказва че накрая съм си сам -Они след първият път забравят да ма викат -Отрезах ги и не очаквам скоро да ми звъннат..............................Cool
vanko853
Легионер
Легионер
vanko853

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyПон Авг 05, 2013 11:01 pm

Всички хора са супер алчни
и това е от безпаричие.
Но и от българска простутия.
astervil
Про-Консул
Про-Консул

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyВто Авг 06, 2013 9:28 am

lomidol написа:
Един познат  сънувал нещо у двора си.Двора пълен с метали.Като свирна на цвят , ми вика ",,, е ти си върви вече , аз като намеря време ще го разкопам"  Very Happy Very Happy Very Happy 
желая му много здраве и късмет Very Happy Very Happy Very Happy 
очаквам скоро да ми звънне , ама ще му кажа че съм в Росия

На такъв "кавал"ще му кажа: На всеки цветен сигнал слагаш по 20 кинта, и си ги копай когато си поискаш!
TyT
Легионер
Легионер

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА Empty
ПисанеЗаглавие: Re: АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА   АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА EmptyВто Авг 06, 2013 3:40 pm

Колеги на двама души помагам и все бухалка в главата си получавам.До тука съм минус има няма 3кила от добавеното си. тегло.

АЛЧНОСТА И ЗЛОБАТА
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: