Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Чет Дек 19, 2013 7:54 pm
borislav123 написа:
Най добре да имаш два апарата като обереш с по плиткия и по бърз да пуснеш и по дълбоката и спокойна машина
Обикновено по дълбоките машини са форсирани и ако нямат процесор са доста неспокойни(като пове4ето наши бангии) и дълбоките сигнали им "бегат"
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 9:34 pm
Има ли още майсторчета, работещи с двойката?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 9:42 pm
Avrelian написа:
Внимавай какво пишеш, защото Печката ще прочете и ще те размаже...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 9:46 pm
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
Здрасти , jordanе! Без теб осиротяхме! Май си изгубил поглед във форума! Веж темата фишер ф5 на плажа и ще видиш , че печката е с нов детектор и това е ф 5 .
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 9:53 pm
Е въпроса не беше към вас, ама айде. Поздрави.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 10:18 pm
Здравейте пичове! При мен се случиха някои хубави и някои твърде лоши неща. Бетонирах се във веригите и загубих член от семейството. Но живота продължава и вече мисля за налагане на марката ми и в Европа. Вече има ред в кочината и смятам отново да стана от най-активните членове на форума. Приемам ВСЯКАКВИ предизвикателства. Честита Коледа!
koceto Легионер
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 10:32 pm
Avrelian написа:
Ти как мислиш
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 10:51 pm
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
Здрасти , jordanе! Без теб осиротяхме! Май си изгубил поглед във форума! Веж темата фишер ф5 на плажа и ще видиш , че печката е с нов детектор и това е ф 5 .
Живо-здраво колега, а че и двамата сме магарета - спор няма... накара ме да прочета цяла тема, дето уж печката бил с нов детектор...та той го е взел само да извади лошите му страни. Засега не успява и е бесен. След като смачка ф5, ще се насочи и към флагмана на фишер. А относно обувките-ако са 46 номер - давам 70 лева и дупето на колежката...
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 11:01 pm
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
ГОСПОД здраве да ви дава, ама да знаете че в светите писания е написано: С КАКВАТО МЕРКА МЕРИТЕ, С ТАКАВА ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ... А печката е мъж на място. Сполай ви!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Дек 27, 2013 11:28 pm
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
Живо-здраво колега, а че и двамата сме магарета - спор няма... накара ме да прочета цяла тема, дето уж печката бил с нов детектор...та той го е взел само да извади лошите му страни. Засега не успява и е бесен. След като смачка ф5, ще се насочи и към флагмана на фишер. А относно обувките-ако са 46 номер - давам 70 лева и дупето на колежката...
Не приятелю, не си разбрал! Печката дава обувки уникат / знаеш това е нещо , което няма цена за моя фишер с ултимейта/. И в същото време си продава XLT-то . Защо ли? Защото иска да си вземе тоя фишер 5 , който Владо му го е дал да компрометира марката , но му е харесал доста МД и иска да си го вземе. Дори смятям , че вече го е взел. А наздраве!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Съб Дек 28, 2013 12:37 am
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
Не приятелю, не си разбрал! Печката дава обувки уникат / знаеш това е нещо , което няма цена за моя фишер с ултимейта/. И в същото време си продава XLT-то . Защо ли? Защото иска да си вземе тоя фишер 5 , който Владо му го е дал да компрометира марката , но му е харесал доста МД и иска да си го вземе. Дори смятям , че вече го е взел. А наздраве!
Да му е честита новата придобивка на ПЕЧКАТА ,ще го приемем ли в клуб Фишер
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Дек 29, 2013 12:50 pm
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
Avrelian написа:
Ей колега недей така че колежката сега има да се надява и да си чака обещаното като новогодишен подарък
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Дек 29, 2013 1:57 pm
Mladencho написа:
Че е от полза да е малка антената съм съгласен,но като е калпав апарата(бавен),каквато и антена да му сложиш все тая.
Ако и зад апаратното устройство е калпаво става наистина страшно
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Дек 29, 2013 2:06 pm
ivanasen написа:
каквоооооо ???????
:
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Дек 29, 2013 2:29 pm
astervil написа:
"Маските" не са лоши апарати,защото и аз съм започнал с "Бандито",но в интерес на истината Маска 4 гони цена около 1000лв.с една сонда.Значи,ако Владо му сложи дисплей и още една сонда към него,цената ще се вдигне поне с 400лв.Значи кажи речи колкото съм взел T2LTD-то,което все пак идва от САЩ,и има допълнителни такси. Кой според вас е по-добрият избор? Иначе бих си взел Маска,но не и на тая цена! Успехи на всички!
А тук улучи десетката според моето скромно мнение. Предложение към Владо за членовете на форума по ниска цена и до година две не с BMW ами току виж и с Lamborgini Е за външния пазар да пуска компресора те имат пари. Ако някой не знае девизът на FORD е : НИСКИ ЦЕНИ-ОБОРОТ-ПАРИ а кажете глупав ли е бил сега
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Дек 29, 2013 2:36 pm
RelicHuntingVT написа:
bai_georgi написа:
ivanasen написа:
Гоше дали аз не разбрах или те нещо с главата си НЕ СИ НАРЕД !? Ти въобще пипал Ли си МД . Понеже в най-първите ТИ ПОСТОВЕ ПИШЕШЕ , ЧЕ НЕ СИ ПИПАЛ И ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ. А пък сега взе да ни учиш на работа с МД и то с фишер. Нещо ми изглеждаш май на ШАРЛАТАНИН. С няколко думи поредният ХЬШ с поредният си ник.
Аз не работя с металотърсач. Разчитам на методи от стари времена и най-вече на багети и махало . За възможностите на твоя фишер 5 няма смисъл да говорим, ти сам си се убедил, че не става за нищо и затова си му купил по-голяма сонда и си дал още пари и сега като си разбрал, че и с нея е пълен ти е трудно да признаеш колосалната си заблуда, за която ти се иска някой да те накаже
Ех, че веселба се заформила тук Бай Гьорге, намирал ли си 2 стотинки по твоите методи с разни махала и багети?Предлагам ти лесни 1000 лева.Ще скрия един пръстен златен на полвин педя под земята на полвин декар място.Намериш ли го от първия път получаваш парите а ако се изложиш ...ти си измисли наказание, че да съм на печалба.
Той посмъртно не може да го намери ти от първия път - освен да прекопае целия двор и да го прекара през сито и накрая
mark1989 Новобранец
Заглавие: zdr Нед Апр 05, 2015 12:31 am
Kolega the_lefty pishi na li4en da popitam neshto
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пон Апр 13, 2015 9:10 pm
За да не отварям нова тема,което предизвиква силен негативизъм в една част от участващите,ще "дръпна чергата" още по-на северозапад:
Днес една "Маска-2"ни изкефи! Под най-провисналата част на 400 000 волтов далекопровод,заровена алуминиева капачка от буркан,преди една година,точно на 50 сантиметра,бе регистрирана уверено от машината! Сигналът доминираше категорично над невероятно малките смущения от високото напрежение! ,