Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пон Дек 09, 2013 9:43 pm
Кат ви гледам приказките май сте само за класацията.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 10, 2013 6:19 pm
Колко маха е нужно за да локализираш сигнал...?
Е никой ли не знае отговора на този въпрос...?
Жокер: отговора се състои от 4 думи...
charon Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 10, 2013 7:26 pm
два -ляв и десен
Viver est militare!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 10, 2013 9:13 pm
На мен ми трябват около 6 шест маха,щот не съм с Фишер ....
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 10, 2013 10:07 pm
bai_georgi написа:
ivanasen написа:
Гоше дали аз не разбрах или те нещо с главата си НЕ СИ НАРЕД !? Ти въобще пипал Ли си МД . Понеже в най-първите ТИ ПОСТОВЕ ПИШЕШЕ , ЧЕ НЕ СИ ПИПАЛ И ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ. А пък сега взе да ни учиш на работа с МД и то с фишер. Нещо ми изглеждаш май на ШАРЛАТАНИН. С няколко думи поредният ХЬШ с поредният си ник.
Аз не работя с металотърсач. Разчитам на методи от стари времена и най-вече на багети и махало . За възможностите на твоя фишер 5 няма смисъл да говорим, ти сам си се убедил, че не става за нищо и затова си му купил по-голяма сонда и си дал още пари и сега като си разбрал, че и с нея е пълен ти е трудно да признаеш колосалната си заблуда, за която ти се иска някой да те накаже
Ех, че веселба се заформила тук Бай Гьорге, намирал ли си 2 стотинки по твоите методи с разни махала и багети?Предлагам ти лесни 1000 лева.Ще скрия един пръстен златен на полвин педя под земята на полвин декар място.Намериш ли го от първия път получаваш парите а ако се изложиш ...ти си измисли наказание, че да съм на печалба.
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 10, 2013 10:13 pm
По вероятно е да повярвам в самодиви, отколкото в махала, бутала и багети...Много наивни душици вярват на разни багетисти и си издават местата и после багетистите научават местата и перат с монетарите там Това е цялата схема.Мушенгиии багетисти е имало още от древни времена Успех с търсенето.Снимай клип как намираш самородно злато с багети и може да получиш нобелова награда...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 8:15 am
RelicHuntingVT написа:
По вероятно е да повярвам в самодиви, отколкото в махала, бутала и багети...Много наивни душици вярват на разни багетисти и си издават местата и после багетистите научават местата и перат с монетарите там Това е цялата схема.Мушенгиии багетисти е имало още от древни времена Успех с търсенето.Снимай клип как намираш самородно злато с багети и може да получиш нобелова награда...
Колега,чувал ли си ,че по топографска карта(или каквато и да е друга)и по снимка може да се търси с махало?Даже някой са намирали това-онова... ...Все едно да им дадеш на тези специалисти снимка на жена(до раменете) и да ти кажат точно дали е девствена,или е раждала...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 8:45 am
Трибал-М написа:
RelicHuntingVT написа:
Колега,чувал ли си ,че по топографска карта(или каквато и да е друга)и по снимка може да се търси с махало?Даже някой са намирали това-онова... ...Все едно да им дадеш на тези специалисти снимка на жена(до раменете) и да ти кажат точно дали е девствена,или е раждала...
Ако е вярно това със същия успех ще познават числа от тотото ! Няма как да стане Хора с такива способности щяха да са изключително търсени в много области на живота...Изключително невярно
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 9:17 am
Очакват се опровержения,бурни,или обикновени...
bai_georgi Легионер
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 1:15 pm
Трибал-М написа:
Няма какво да опровергавам или да се оправдавам. Всеки сам си избира метода, начина и уреда. Дали съм намирал нещо с багети- не, но съм намирал неща, които са ги крили приятели при много тестове. Много е интересен факта, че когато някой скрие нещо почти 90% се намира. Защо тогава не съм открил нещо, което си е било в земята? - Може би не съм бил близо или в обсег, може да съм ходил на места където просто си няма нищо................та така, който иска да вярва, който иска да не вярва.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 6:52 pm
bai_georgi написа:
Трибал-М написа:
Няма какво да опровергавам или да се оправдавам. Всеки сам си избира метода, начина и уреда. Дали съм намирал нещо с багети- не, но съм намирал неща, които са ги крили приятели при много тестове. Много е интересен факта, че когато някой скрие нещо почти 90% се намира. Защо тогава не съм открил нещо, което си е било в земята? - Може би не съм бил близо или в обсег, може да съм ходил на места където просто си няма нищо................та така, който иска да вярва, който иска да не вярва.
Колега,отговорът ти звучи много сериозно и откровено,няма място за невярване.При това положение нещо се случва с обектите,заровени в почвата,за да ти убягват.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 7:19 pm
Дали съм намирал нещо с багети- не, но съм намирал неща, които са ги крили приятели при много тестове. Много е интересен факта, че когато някой скрие нещо почти 90% се намира. Защо тогава не съм открил нещо, което си е било в земята? - Може би не съм бил близо или в обсег, може да съм ходил на места където просто си няма нищо............... написа:
Тази материя е много тънка първо за целта която търсиш е необходимо насочващо у/во или така наречения задаващ генератор на определена честота... Без подобно у/во ти индикираш всичко в зонота която търсиш и се получава грешка или пропускане... Например при търсене на злато ти не знаеш какво търсиш смисъл колко карата е че да си настройш правилно сканиращото у/во и има мн. фактори които влиаят на търсенето - слънце стоене вятър дъжд и т.н. ...
- нямаше да вземам отношение по въпроса заради томболата че да не спъвам следващите се класирали ама не се здържах...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 7:41 pm
Вземането на участие,според мен, улеснява колегите!Отваря нови "прозорчета" за тях.Е,ако ги виждат и искат да ги ползват...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 8:02 pm
Трибал-М написа:
Вземането на участие,според мен, улеснява колегите!Отваря нови "прозорчета" за тях.Е,ако ги виждат и искат да ги ползват...
Разбира се , че отваря! Един коментар може да доведе до лавина от постове. Успех на всички след мен!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 8:22 pm
Според мен може да се ползват багети за търсене, но има един феномен както и Бай Георги е забелязал- намират се скрити от други хора тестови предмети, а такива стояли дълго под земята не. Може би с времето се неутрализира излъчването или просто няма. Друг проблем са фалшивите сработвания и смущения.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 11, 2013 9:25 pm
Бай Георге, туй е мал шанс. Но надеждата умира последна. И зареждай хубаво батерията.
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пон Дек 16, 2013 12:56 am
Mladencho написа:
https://www.youtube.com/watch?v=s423wCYsbrc
Ха-ха, тук съм аз с маската.
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пон Дек 16, 2013 1:02 am
the_lefty написа:
Ние с тебе се занимава ме където се казва от вчера,а предполагам че знаеш че първия детектор купен в Тетевен е 91г и е невероятния за времето си Фишер 1266.Та почти всичко,казвам почти а не всичко е по-обрано та дълбочината е вече от значение.
И не след много време го купих аз. Отворих го, поиграх си малко и му вдигнах дълбочината с 50% Колко пара се извади с него!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пон Дек 16, 2013 8:15 am
OFROAD написа:
the_lefty написа:
Ние с тебе се занимава ме където се казва от вчера,а предполагам че знаеш че първия детектор купен в Тетевен е 91г и е невероятния за времето си Фишер 1266.Та почти всичко,казвам почти а не всичко е по-обрано та дълбочината е вече от значение.
И не след много време го купих аз. Отворих го, поиграх си малко и му вдигнах дълбочината с 50% Колко пара се извади с него!
Колега на Фишер75 ли му вдигна дълбочината с 50%?
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Дек 17, 2013 9:29 pm
човека говори за фишер 1266
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 18, 2013 11:08 am
adventurer написа:
Аналоговите стават! За тези с "екраните" ми е интересно.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Дек 18, 2013 5:25 pm
astervil написа:
adventurer написа:
Аналоговите стават! За тези с "екраните" ми е интересно.
Тези с екраните и те могат да се "форсират",но трябва да се прави от техни4ески грамотен 4овек.А ако е нов губиш гаранцията
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Чет Дек 19, 2013 5:30 pm
FELIX написа:
Тези с екраните и те могат да се "форсират",но трябва да се прави от техни4ески грамотен 4овек.А ако е нов губиш гаранцията
Дълбочината не е чак толкова важа при търсене на малки предмети... Целта е да регистрират колкото си може повече сигнали при един мах или с др. думи казано бързина на действие и подходяща антена - на 8 килохерца това няма как да стане или умрял кон не рита...
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Чет Дек 19, 2013 5:38 pm
pechkata написа:
FELIX написа:
Дълбочината не е чак толкова важа при търсене на малки предмети... Целта е да регистрират колкото си може повече сигнали при един мах или с др. думи казано бързина на действие и подходяща антена - на 8 килохерца това няма как да стане или умрял кон не рита...
Съгласен съм с теб 4е дълбо4ината не е най-важния фактор при МД,за да е продуктивна машината трябва да е стабилна,4увствителна(бърза) и с добра дискриминация-като новите Маски
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Чет Дек 19, 2013 7:06 pm
Най добре да имаш два апарата като обереш с по плиткия и по бърз да пуснеш и по дълбоката и спокойна машина