Заглавие: антена за minelab musketeer Чет Юли 11, 2013 11:07 pm
Здравейте колеги! Продавам чисто нова SEF 10 на 12- антената със съответната гаранция! Цена с 200 лв. тел 0878206652 или на email dobromirtenev@gmail.com Успех на всички!!! Нова цена за коледа 180 лв. и безплатна доставка!!!
Последната промяна е направена от fisher на Вто Дек 10, 2013 7:40 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: антена за minelab musketeer Чет Юли 11, 2013 11:57 pm
Много бързо му се нардва бре, алоооо ! Неразбра ли че с куците магарета на майнлаб нищо няма да извадиш ! Знаеш ли, че за притежателите на майнлаб машини дори е разрешено да се копа на археологически обекти, защото шанса да извадят нещо е равен на нула...Говоря за монетарите на майнлаб, съвсем друго ми е мнението за пулсаците на въпросната фирма ! Късмет на всички колеги !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
fisher Легионер
Заглавие: Re: антена за minelab musketeer Пет Юли 12, 2013 12:48 am
Ненов, как си бе новобранец! Аз моя Minelab няма да си го продам!!!Както виждаш-ако виждаш де, това е мускетар бе таратайко!!!А между другото, името ми е fisher защото преди 5 години бях на твоето развитие но след много проби и учене-което ти не правиш явно- проумях че minelaba е много по-добър апарат от fishera!! Това си е мое мнение и държа на него! Колкото по бързо го проумееш толкоз по-добре за теб!!! Успех на всички!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: антена за minelab musketeer Пет Юли 12, 2013 12:55 am
fisher написа:
Ненов, как си бе новобранец! Аз моя Minelab няма да си го продам!!!Както виждаш-ако виждаш де, това е мускетар бе таратайко!!!А между другото, името ми е fisher защото преди 5 години бях на твоето развитие но след много проби и учене-което ти не правиш явно- проумях че minelaba е много по-добър апарат от fishera!! Това си е мое мнение и държа на него! Колкото по бързо го проумееш толкоз по-добре за теб!!! Успех на всички!
Г-н Тенев, я кажи на уважаемата аудитория когато ти дойде при мен с твоя майнлаб суверен гт, с антена като снегоходка, как въздишаше по мен, пък аз бях само с фишер ф-75 със сеф 38х30... Пък ми казваше, че телефона ти пречел, че мъдовете ти били в другия крачол и прочее салати... Сега запомни - преглътни гордостта, признай си заблудата и си вземи Ф-75 и пак ще имаш успехи ! Наслука на всички колеги !
п.с. Добка, я кажи пич ти защо маана онзи майнлаб експлорер се про с казмъта през телевизора? Само не ми казвай, че било нещастен случай или лош инцидент... муахахахаааааа
fisher Легионер
Заглавие: Re: антена за minelab musketeer Пет Юли 12, 2013 1:07 am
Данчо, не ми се спори с теб безсмислено! Просто не ми спами темата! Колегата с мускетара не ти е виновен че не можеш да търсиш с тая тояга! Ела до Хасково да си спорим а остави да си продава човека монетара! Аз с майнлаб, ти с фишер , др. с друга - трябва ти късмет бре!!! Стига си хвалил тая бангия!!! Не е тука мястото за това което правиш!!!Прекаляваш!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: антена за minelab musketeer Пет Юли 12, 2013 1:14 am
fisher написа:
Данчо, не ми се спори с теб безсмислено! Просто не ми спами темата! Колегата с мускетара не ти е виновен че не можеш да търсиш с тая тояга! Ела до Хасково да си спорим а остави да си продава човека монетара! Аз с майнлаб, ти с фишер , др. с друга - трябва ти късмет бре!!! Стига си хвалил тая бангия!!! Не е тука мястото за това което правиш!!!Прекаляваш!
Извинявам се ! Успех в продажбата ! И наистина с каквото и да търсиш, трябва късмет ! А това е нещото което пожелавам от сърце на всички търсачи !
fisher Легионер
Заглавие: АПАРАТА Е ПРОДАДЕН!!!ОСТАНА САМО SEF СОНДАТА! ЦЕНА 200 лв. Вто Юли 16, 2013 8:41 pm
АПАРАТА Е ПРОДАДЕН!!!ОСТАНА САМО SEF СОНДАТА! ЦЕНА 200 лв.
fisher Легионер
Заглавие: antena Сря Авг 07, 2013 11:52 pm
Здравейте колеги! Продавам чисто нова SEF 10 на 12- антената със съответната гаранция! Цена с 200 лв. тел 0878206652 или на email dobromirtenev@gmail.com Успех на всички!!!
Здравейте колеги! Продавам чисто нова SEF 10 на 12- антената със съответната гаранция! Цена с 200 лв. тел 0878206652 или на email dobromirtenev@gmail.com Успех на всички!!!
Нова цена за коледа Very Happy 180 лв. и безплатна доставка!!!