Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Чет Юли 11, 2013 6:13 pm
Приети!
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Чет Юли 11, 2013 10:22 pm
Баир-Будала написа:
Стан, пенсионер гърчав, абдал може да викаш единствено на баща си . Още няколко годинки и всички рахитични некролози като теб, изпаднали в старческа деменция ще се скрият заедно с дребнавата си омраза и бленуваната си комунистическа партийка на тъмно - там където ви е мястото. Тогава ще настанат по-добри времена за България. Дотогава няма как - ще трябва да ви четем и слушаме пенсионерските глупости. Поздрави, Comrade.
-Ако сакаш а та пратим при баща ми немаш ядове он са спомина преди 13 лета -Гърчав съм верно почнах да не мое си връзвам обувките та от 115 паднах на 95 и сега се чувствам по подвижен - Ти верно си бил байр-будала и макар че по вашият край мисля изгубихте изборите не склащаш кво та чака ако са върне на власт тъпият ти идол дето му дърпат конците американците и банкерите та ча са огъзи на ислямистите -Ма то за пари кво ли не прай човек особенно ако през мозъка му минава сал една гънка -Разправят празнувал на вънка 4-си милиард то за това сигур беха тия полети с правителственият авиоотряд -Ти връзваш ли по 4000лв. годишно там по Монтанските и Врачанските Байри или стегаш коланя с още една дупка....................................................
laki Консул
Заглавие: потемата Чет Юли 11, 2013 10:39 pm
Бати Стан ,пак си прав.Доста хора и представа си нямат кой е Б.Б.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Чет Юли 11, 2013 10:44 pm
Трибал-М написа:
Баир-Будала написа:
Стан, пенсионер гърчав, абдал може да викаш единствено на баща си . Още няколко годинки и всички рахитични некролози като теб, изпаднали в старческа деменция ще се скрият заедно с дребнавата си омраза и бленуваната си комунистическа партийка на тъмно - там където ви е мястото. Тогава ще настанат по-добри времена за България. Дотогава няма как - ще трябва да ви четем и слушаме пенсионерските глупости. Поздрави, Comrade.
Когато видя пенсионери,застанали от другата страна на "барикадата",изпитвам чувство на уважение и благодарност.
-Де викаш да не излезе че освен че сме набори а са окажем и от едната страна на барикадата -Бил съм два пъти комсомолски за кратко време -Първият път в училище щех да набия директорката си та не изкарах много-Вторият път па същата работа сал че с шефа ми тогава на ГУ МВР -За наказание ма пратиха в Кърджали,беше по времето на прекръстването-Преместих са в София -Третият път вече щеха а ма праат комунист сал че взехме че написахме един рапорт срещу шефа за неправомерно раздаване на служебни апартаменти и пак са разминах с издигането в тогавашната иреарархия -Пак преместване на друго място и след около 2 години напуснах системата -Такива ми ти ми работи приятелю -Тук не става на въпрос на кой какви са му убежденията а кой от тия дето е на власт какво може да даде за да подобри положението на народа -В това Технократско правителство има някой позивни който говорят че може да се случат и по добри неща за това го и подкрепям -И в крайна сметка не може нема и един процент митингуващи който сами не знаят за кво са на улицата обаче са умело подбутвани от гербаджийски активисти да определят съдбите на нацията и държавата.....................................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Пет Юли 12, 2013 9:59 am
stan960 написа:
Трибал-М написа:
Баир-Будала написа:
Когато видя пенсионери,застанали от другата страна на "барикадата",изпитвам чувство на уважение и благодарност.
-Де викаш да не излезе че освен че сме набори а са окажем и от едната страна на барикадата -Бил съм два пъти комсомолски за кратко време -Първият път в училище щех да набия директорката си та не изкарах много-Вторият път па същата работа сал че с шефа ми тогава на ГУ МВР -За наказание ма пратиха в Кърджали,беше по времето на прекръстването-Преместих са в София -Третият път вече щеха а ма праат комунист сал че взехме че написахме един рапорт срещу шефа за неправомерно раздаване на служебни апартаменти и пак са разминах с издигането в тогавашната иреарархия -Пак преместване на друго място и след около 2 години напуснах системата -Такива ми ти ми работи приятелю -Тук не става на въпрос на кой какви са му убежденията а кой от тия дето е на власт какво може да даде за да подобри положението на народа -В това Технократско правителство има някой позивни който говорят че може да се случат и по добри неща за това го и подкрепям -И в крайна сметка не може нема и един процент митингуващи който сами не знаят за кво са на улицата обаче са умело подбутвани от гербаджийски активисти да определят съдбите на нацията и държавата.....................................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Съб Юли 13, 2013 3:55 pm
laki написа:
Бати Стан ,пак си прав.Доста хора и представа си нямат кой е Б.Б.
Колега,не бъди егоист!Просветли нас,незнаещите, за Б.Б.!
Хаосът е или временен,или гибелен!
топи Цезар
Заглавие: Re: Идва краят на ПП Герб Нед Юли 14, 2013 7:29 am
- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист? - Бил съм, дядовото. - Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение? - Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие.