Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова

Go down 
+6
vanhalen
magnetron!
N@SKO
Ancient Hunter
mdetectors.bg
OMD Detectors
10 posters
АвторСъобщение
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова Empty
ПисанеЗаглавие: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСъб Юли 06, 2013 7:38 pm

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова,какви черупки желаете и с каква форма и големина да са те ? Ще се съобразя със всяко мнение при изработката на шаблоните за антени.Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото Go down
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСъб Юли 06, 2013 11:53 pm

Е как е почти готова, а тепърва ще мислиш размери?

Безплатна доставка до всяка точка на страната.
www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyНед Юли 07, 2013 9:14 am

Емо се е изразил неправилно. Има в предвид вакуумна установка на която да слага разни форми, не матрица. Ей така се прави:
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyНед Юли 07, 2013 10:49 am

ОО антена 25см
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСъб Авг 10, 2013 4:59 pm

Готови са първите проби на черупки ОО 2Х19 см.Има още малко работа по тях.
http://prikachi.com/images.php?images/895/6428895a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/896/6428896q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/898/6428898d.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/899/6428899V.jpg

magnetron!
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: md   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСъб Авг 10, 2013 8:40 pm

Eмо , много масивна, не хваща окото, препокриването много голямо . Много смола ще отиде и ще стане тежка , постарай се върху дизайна . Първо навий 2 бобини предавателна и приемна на реален детектор , балансирай ги направо върху масата (без черупка),очертай разположението на бобините върху лист хартия , отпусни малко аванс и тогава прави шаблона.Иначе може да се окаже че не може  да се балансира бобината. Успех!

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова Ff96362e5eb8
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСъб Авг 10, 2013 10:07 pm

Ще го корегирам също овала на антената няма да е трапецовиден.Просто нямах друга фреза за CNC и го направих с каквато имах.Тези бяха просто за настройка на вакума и температурата на пресата и времето за обработка. Ако има някои колега антени с нанесени на тях размери ще съм благодарен да ги качи в темата.
vanhalen
Легионер
Легионер
vanhalen

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Авг 13, 2013 7:26 pm

Първо се научи да правиш нещата до край и тогава търси балъци . Като нямаш калъпи Къде си тръгнал. То това с вакуума се прави за един следобед и една прахосмукачка и готово. Ама като нямаш материал и калъпи все едно си тръгнал на сватба без х.й
vanhalen
Легионер
Легионер
vanhalen

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Авг 13, 2013 7:28 pm

emoxristov написа:
Ще го корегирам също овала на антената няма да е трапецовиден.Просто нямах друга фреза за CNC  и го направих с каквато имах.Тези бяха просто за настройка на вакума и температурата на пресата и времето за обработка. Ако има някои колега антени с нанесени на тях размери ще съм благодарен да ги качи в темата.
ТА да ги окрадеш. А програмата за фрезата искаш ли???
gyoksel
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Яну 21, 2014 8:10 pm

здр емо интересуваме дали можеш дами направиш антена за fisher cz 3d 12 ин4а
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Яну 21, 2014 8:17 pm

gyoksel написа:
здр емо интересуваме дали можеш дами направиш антена за fisher cz 3d 12 ин4а
Е как ве и за Ф5 ще има 3Д антена...
Само чакай и гледай...
gyoksel
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Яну 21, 2014 9:36 pm

модела на апаратамие cz 3d приятел нее обикновена антена няма кои дами направи антена
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyВто Яну 21, 2014 9:41 pm

gyoksel написа:
модела на апаратамие cz 3d приятел нее обикновена антена няма кои дами направи антена

Заеби го, виж че само се базика! Той друго освен да критикува не знае... Неговото си е най добро.....
pavli_q
Про-Консул
Про-Консул
pavli_q

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСря Яну 22, 2014 6:33 am

gyoksel написа:

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова 571390364720
Колеги матрицата ми за черупки е почти готова 671390364819
Колеги матрицата ми за черупки е почти готова 731390364903
Колеги матрицата ми за черупки е почти готова 271390364948

Предполагам че това е уреда на колегата. Но неговите антени са малко сложни за правене и не знам дали някои ще се навие да му направи
Иначе уреда си е много добър, дори и за тия години  cheers 
gyoksel
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги матрицата ми за черупки е почти готова   Колеги матрицата ми за черупки е почти готова EmptyСря Яну 22, 2014 6:59 pm

да колега за този апарат става въпрос немога да намеря тел номера на емохристов даго питам дали може дами нарави антена ромогнетеми

Колеги матрицата ми за черупки е почти готова
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Продавам : Нов модел стикове.
» Продавам Golden Mask 3 PB почти нова
»  Къде мога да поръчам матрица за черупки.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Купувам - продавам-
Идете на: