Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Сря Юни 19, 2013 10:45 pm
Да аз даже съм си навил алармата на телефона за да не го изпусна,Поне ще погледаме белите хора как се забавляват на спокойствие,и ще си викаме:аз ако бях там...с моята машина....
Balbinus Новобранец
Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Нед Авг 11, 2013 2:44 pm
И аз го гледах , но по смешно предаване от това .... Тези който си нямат идея от това ще си помислят кво ли не ... Ама започнат ли да копаят желязо на 30 40 см от плуг .. ще се откажат бързо !
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Пон Авг 12, 2013 7:44 pm
предаването е супер; а облозите между двамата са доста забавни! някой забелязал ли е с какви машини търсят!!?? най ми допадна как единия намери алуминиева смачкана тубичка мисля че беше от паста за зъби , и я оцениха на 30 долара
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Пон Авг 12, 2013 9:42 pm
stoian8411 написа:
предаването е супер; а облозите между двамата са доста забавни! някой забелязал ли е с какви машини търсят!!?? най ми допадна как единия намери алуминиева смачкана тубичка мисля че беше от паста за зъби , и я оцениха на 30 долара
Машините са АТ ПРО.То е явно малко рекламно защото цялото оборудване е на гарет,даже и облеклото им.Мене също ми харесва предаването,още повече че няма други такива по тв
BEKS Консул
Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Вто Авг 13, 2013 6:30 pm
sdsds написа:
stoian8411 написа:
Машините са АТ ПРО.То е явно малко рекламно защото цялото оборудване е на гарет,даже и облеклото им.Мене също ми харесва предаването,още повече че няма други такива по тв
На мен ми се видяха като АТ-ГОЛД,ама те кутиите им все черни и надписите подобни та,може и да бъркам.Важното е да става шоу,и хората да видят как по света се забавляват с едно прекрасно хоби.
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: ново предаване по National Geographic Вто Авг 13, 2013 8:50 pm
много ми допадна предаването с медузата, и накрая си си изми устата с океанска вода , голям смях падна.