Заглавие: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Съб Юни 08, 2013 11:46 pm
Здравеите колеги!Ямболския клуб организира събор по металдетектинг на 12.07,13.07 и 14.07.2013 на връх Бакаджика обл.Ямбол!Наши приятели ни усигориха хижа "Дружба" да ползваме за посочините дати:хижата разполага с 60 места за нощувка зала за 50-60 човека, както и целия терен за тестове около хижата!Цената за нощувка е 12 лева на човек,които иска да остане да нощува нека направи резервация на тел.0988857405 до 05.07.2013!Ще имаме всичко усигореноно за тези дни мястото е прекрасно с надморска височина 551 метра прекрасен планински въздух има забелижителности като бившата резиденция на Баи Тошо и др.Връх Бакаджика се намира на югоизток от Ямбол на 17км. минавасе през село Чарган и след това е разклона има указателни табели както и ние ще сложим на разклона табела за събора!
Каним всички колеги които искат да ни уважат тук всеки може да си пробва уреда си мястото е уродено доста!
Откриването ще е от 14 часа на 12.07.2013 :PB)
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Нед Юни 09, 2013 2:30 pm
Ето и малко снимки от местноста и хижата.... Чакам ви на 12.07 от 14ч.
BG------------
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Нед Юни 09, 2013 9:58 pm
най-хубавото място в Бг. !!! там съм бил 5 пъти на мотоСъбор !!!!! само дето ми е интересно къде ли ще се намери чисто местенце за тестовете??? като се сетя само колко тона с бира са е изпило там на този връх леле е е !!! неми се говори за бирените капачки навред из целия бакаджик!!!!
:
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Съб Юни 15, 2013 1:15 pm
Има местенце намерили сме подходящо е бирените капачки ще ги има но за един добар апарат трябва да не са поблем..заповядаи колега....
BG------------
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Съб Юни 15, 2013 4:31 pm
Podlecii.avg написа:
най-хубавото място в Бг. !!! там съм бил 5 пъти на мотоСъбор !!!!! само дето ми е интересно къде ли ще се намери чисто местенце за тестовете??? като се сетя само колко тона с бира са е изпило там на този връх леле е е !!! неми се говори за бирените капачки навред из целия бакаджик!!!!
Г-н Podlecii, понеже знам с какъв апарат разполагаш, та направо ти се чудя на акъла, как може няколко бирени капачки да те изненадат в гръб... Може, ама ако не познаваш bc процеса на машината. Но моя съвет все пак е да се проверява всеки цветен сигнал. Възможно е на дадена бирена капачка да има невероятно ценен автограф например...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Нед Юни 16, 2013 10:55 pm
jordan_nenov написа:
Podlecii.avg написа:
Г-н Podlecii, понеже знам с какъв апарат разполагаш, та направо ти се чудя на акъла, как може няколко бирени капачки да те изненадат в гръб... Може, ама ако не познаваш bc процеса на машината. Но моя съвет все пак е да се проверява всеки цветен сигнал. Възможно е на дадена бирена капачка да има невероятно ценен автограф например... честно казано, за сега бирените капачки са ми голям проблем!!! на тази програма "BC" никога несъм бачкал! иначе четох че това е програмата която различава бирените капачки но лично аз несъм я пробвал! иначе си бачкам на "JE" а когато е много замърсено на "PF" и никога на автоматичен грунд!!!!!!
:
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Сря Юли 03, 2013 7:19 pm
Колеги сабора наближава още малко остана заповядаите и разберете как ви работят апаратите....мястото е наи-активното целия регион....това място избрах заради неговата сложност...тук ще мерим щпагите......
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Сря Юли 03, 2013 8:32 pm
Забравих да спомена " ДА ЗАПОВЯДАТ ВСИЧКИ ПОИЗВОДИТЕЛИ НА МД " без значние какжи са да ли с лош или добар ваншен вид......
BG------------
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Сря Юли 03, 2013 8:58 pm
Разбира се, че сме на линия. Заповядайте в шатрата ни, където за всеки ще има подарък, както винаги Може да има и игра с подаръци от www.garrett.bg ,т.е. от нас, но предоставени лично от вицепрезидента на Garrett USA г-н Телез Поканете и приятелите си и вземете металотърсачите си, ще Ви трябват!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Чет Юли 04, 2013 12:38 pm
Благодаря на "www.mdetectors.com" за тяхното присаствие както и на Прират детекторс,Селнт ,Солджер ,Микрон и другите участници...
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Чет Юли 04, 2013 11:45 pm
https://www.facebook.com/groups/328349320629106/ това е феисбук групата ни...
BG------------
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Пет Юли 05, 2013 11:42 am
Колеги, имам един призив към Вас! Моля ви, старайте се да пишете по-грамотно. Не забравяйте, че сайта се чете и от доста външни хора - не прави добро впечатление, когато се допускат елементарни правописни грешки. В този дух бих желал да се коригира заглавието на темата, а и някои от постовете по-долу. Правилният начин за изписване е СЪБОР с "Ъ" а не с "а". Поздрави!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Пет Юли 05, 2013 12:03 pm
а това що е Солджер?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Пет Юли 05, 2013 1:50 pm
Баир-Будала написа:
Колеги, имам един призив към Вас! Моля ви, старайте се да пишете по-грамотно. Не забравяйте, че сайта се чете и от доста външни хора - не прави добро впечатление, когато се допускат елементарни правописни грешки. В този дух бих желал да се коригира заглавието на темата, а и някои от постовете по-долу. Правилният начин за изписване е СЪБОР с "Ъ" а не с "а". Поздрави!
Че то само в заглавието е изписано така.Объркал се е колегата в бързината."А" е над "Ъ" Иначе си го пише правилно в поста.Ама само това да е кусурът....
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Пет Юли 05, 2013 3:05 pm
astervil написа:
Баир-Будала написа:
Че то само в заглавието е изписано така.Объркал се е колегата в бързината."А" е над "Ъ" Иначе си го пише правилно в поста.Ама само това да е кусурът....
Колегата Баир-Будала е много деликатен в забележката си. Според един осмокласник-отличник и съсед,правописните неточности в поста-обява са около 10. Детето вече е запален търсач и не бива да получава поводи за съмнения и разочарования!
Хаосът е или временен,или гибелен!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Пон Юли 08, 2013 2:28 pm
Темата не е написана за да ми търсите косури......всеки си има може би в бързината неса нарочно...и МОЛЯ пишете неща по темата...БЛАГОДАРЯ..
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Събор на врьх Бакаджика обл.Ямбол Чет Юли 11, 2013 4:28 pm
Хаиде утре на Сабора много ядене и пиене ще има музика тестове разходки.... от 14ч започваме.......