Не гърмят докато се зареждат, а докато се разреждат . Работата е там, че при разряд се отделял водород. Забравих какво имало там, на което работата му била да се свързва с тоя водород, и да го неутрализира. То обаче е изчислено само за един разряд, и ако са зарежда и разрежда много пъти, в батерията се натрупвал водород, и може да гръмне докато ти е в машината. Иначе, и аз зареждах моите на Ф5, 1-2 заряда не са проблем. Важно е батерията да не се изразходва до край. Казват, че ако я заредиш когато е на половина, може да се възстанови напълно.
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Сря Юли 03, 2013 9:28 pm
Ах това него знаех в машината става лошо Благодаря.
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Чет Юли 11, 2013 1:43 pm
Интересува ме като дълбочина къква може да се достигне с 30-38 сеф.Ако някои колега има и той този апарат щте се радвам за съвети по настроики и опит с машината благодаря.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Пет Юли 12, 2013 2:11 am
mironimo написа:
Интересува ме като дълбочина къква може да се достигне с 30-38 сеф.Ако някои колега има и той този апарат щте се радвам за съвети по настроики и опит с машината благодаря.
Аз съм с Ф-75, но имам сеф 38х30 и мога да кажа следното: на неутрална почва разликата между оригиналната 11-ка и сефката е минимална в полза на сефката, но не така стои въпроса на орудена почва. там разликата в дълбочините е осезаема пак в полза на сефката, бърка на още 10-12 см. Но на замърсено пък оригиналната 11-ка е по-добра... Хубаво е да имаш различни антени за различни условия. И най-важното: със сефката трябва да търкаш много по-бавно, отколкото с оригиналната. Мисля че няма да има голяма разлика при работата на 75-ицата и твоя апарат. Дано съм ти бил полезен. Наслука !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Пет Юли 12, 2013 2:32 am
Благодаря ти колега аз имам малката оригинална антенка 12см.и сеф.38-30 повече работя с сефката много малко сам използвал малката примерно за прослушване на сигнала от дупка щото сефката не влиза пък и да избиягам от ефекта на дупката.Наслука и от мен
adminn Admin
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Пет Юли 12, 2013 12:08 pm
jordan_nenov написа:
mironimo написа:
Аз съм с Ф-75, но имам сеф 38х30 и мога да кажа следното: на неутрална почва разликата между оригиналната 11-ка и сефката е минимална в полза на сефката, но не така стои въпроса на орудена почва. там разликата в дълбочините е осезаема пак в полза на сефката, бърка на още 10-12 см. Но на замърсено пък оригиналната 11-ка е по-добра... Хубаво е да имаш различни антени за различни условия. И най-важното: със сефката трябва да търкаш много по-бавно, отколкото с оригиналната. Мисля че няма да има голяма разлика при работата на 75-ицата и твоя апарат. Дано съм ти бил полезен. Наслука !
Колкото е по-голям предмета, който търсиш, толково СЕФ 38-30 ще е по-добра, за малки предмети, разбира се, че малката ще е по-добра.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Пет Юли 12, 2013 1:58 pm
Ок това го разбрах само че примерно за монетите от сорта на 20ст 50ст коя ще е по дълбока аз мисля че ще е сефката на нормална почва незнам дали съм прав обаче
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Пон Юли 15, 2013 8:35 pm
FILIP2 написа:
mironimo написа:
Дам и аз така правя като ми писне много му задам кам 25-30 поне пироните да не чува.Едно вапросче като по старши ако ми скача от 25до80-90 това със сигорност ли е желязо по голямо щото маи така се получава при мен ама пусти му мерак копам като луд ако е цветно трябва ли да си държи стоиностите горе долу едни и същи благодаря.
когато така ти скача по скалата вдигни и пусни антената към сигнала и ще се ориентираш по сигнала дали е цветно или е желязо незнам другите фишери дали са така но спецялно голд бъг е така ако нещо друго нети е ясно питаи
СЕФ-ката ще е по-дълбока, но ако си на по-леки почви за толкова малки метали ще е с 10-15% по-дълбока, а при по-тежки почви 15-20% а ако ветала е с размер 20см. тогава СЕФ-ката може да достигне +30% по-голяма дълбочина.
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Вто Юли 16, 2013 12:04 am
adminn написа:
СЕФ-ката ще е по-дълбока, но ако си на по-леки почви за толкова малки метали ще е с 10-15% по-дълбока, а при по-тежки почви 15-20% а ако ветала е с размер 20см. тогава СЕФ-ката може да достигне +30% по-голяма дълбочина.
Благодаря за информацията adminn
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Вто Юли 16, 2013 10:21 am
слушаи звукът по него ще познаваш големите железа това е моя савет ако има нещо друго питаи поздрави и успех сс апарата
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Вто Юли 16, 2013 1:48 pm
FILIP2 написа:
слушаи звукът по него ще познаваш големите железа това е моя савет ако има нещо друго питаи поздрави и успех сс апарата
Ами беше и висок и нисък все пак беше на дълбокичко и доста камани изкарах преди да стигна до него по принцип почвата е от гористите и песъчливи.Колега как да позная по звука какъв трябва да бъде? Благодаря
ами когато натиснеш на долу слушаш звука дали е висок или нисък и какъвто ти го даде това е а колкото до дълбочината невярвам да е било много дълбоко апаратчето е плитичко и има ли керемика направо умира пробваи с паричка и парче керамика и ще видиш за какво става вапрос или го дава черно или направо нема никакъв сигнал
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Вто Юли 16, 2013 3:23 pm
Аха благодаря.Несам го пробвал на керамика като ми се отдаде възможност ще го пробвам иначе дълбоко не чак трап ама 30см.са си със сеф.38-30 предмета беше нещо като ламарина кам 10см.дълга и 4см. широка.
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Нед Ное 24, 2013 2:53 am
Здравеите колеги отцъствах известно време и не сам писал по темата.Пробвах апарата но въздушно нямаше разлика керамиката не я свиркаше а с монетка под нея нямаше разлика стойностите бяха същите,но току виж попаднах и на керамика която свирка от който няколко парченца от една и съща свиреха и други не много интересно.
.......,но току виж попаднах и на керамика която свирка от който няколко парченца от една и съща свиреха и други не много интересно.
Колега моля те обясни последната част от поста си. Какво е свиркало ?
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Вто Ное 26, 2013 8:04 pm
adminn написа:
mironimo написа:
.......,но току виж попаднах и на керамика която свирка от който няколко парченца от една и съща керамика свиреха и други не много интересно.
Колега моля те обясни последната част от поста си. Какво е свиркало ?
свиреше парченца от керамиката след което бяха счупени за всеки случаи но нищто. Явно има някакви минерали вътре щтото беше писачлива нещто като стара кермида само че дебела около 2- 3см.