Заглавие: "Видимият скрит" Нед Май 19, 2013 2:09 pm
Виждам,че и в този момент има един.Понякога достигат до ПЕТ. Искащи да виждат и чуват всичко,но да са извън обсега на сетивата на колегите...Освен,ако не е служебно необходимо, е крайно унизително за всеки достоен човек! ...Дали това не са първите кълнове на "генетичното" подслушвачество и доносничество?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Пон Май 20, 2013 12:18 am
Трибал-М написа:
Виждам,че и в този момент има един.Понякога достигат до ПЕТ. Искащи да виждат и чуват всичко,но да са извън обсега на сетивата на колегите...Освен,ако не е служебно необходимо, е крайно унизително за всеки достоен човек! ...Дали това не са първите кълнове на "генетичното" подслушвачество и доносничество?
Току що погледнах временния резултат: 83 колеги са прочели и...отминали тези незначителни брътвежи.
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Нед Юли 21, 2013 7:46 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Току що погледнах временния резултат: 83 колеги са прочели и...отминали тези незначителни брътвежи.
споделиам твоето мнение и те подкрепиам
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Нед Юли 21, 2013 9:05 pm
maniaka написа:
Ти пък намери кого да подкрепяш - този изкуфял параноик където на всяка манджа слага мирудия и то без вкус ей така за профилактика...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Нед Юли 21, 2013 10:04 pm
pechkata написа:
maniaka написа:
Ти пък намери кого да подкрепяш - този изкуфял параноик където на всяка манджа слага мирудия и то без вкус ей така за профилактика...
Извинявай,но пак си пропуснал три запетаи в това не сложно изречение. За разлика от колегата(на когото благодаря),пак ти е убягнал смисъла на моя пост. По -успешно за теб ще е правенето на видео клипчета.От тях все пак има полза.Поздрави и късмет!
gozilla Легионер
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Пон Юли 22, 2013 2:52 pm
е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в другите нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали! само двама- трима си ги мерят коя е по-голяма!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Пон Юли 22, 2013 11:42 pm
Споделям критиката ти,колега.Но само с гледане нещата няма да се променят.Защо не проявиш необходимата съпричастност и така да помогнеш за излизане от кризата?
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 1:02 am
gozilla написа:
е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в дрегите форуми нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали! само двама- трима си ги мерят коя е по-голяма!
Ми като не ти харесват форумите,не влизай в тях ! Вярно е че има много неща за които админите трябва да се поогледат и да ги променят! Но чак пък за плетки и турски сериали си потърси др. форуми!
adminn Admin
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 10:01 am
Колеги, караниците ги правят производителите основно, но пък и потребителите не пишат нищоу или по-скоро само негативните неща, без нищо позитивно.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 10:16 am
gozilla написа:
е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в другите нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали! само двама- трима си ги мерят коя е по-голяма!
колега ами напиши нещо смислено тогава като няма кой защо да не си първия хайде да променим нещата като стойм и си траем и пооглеждаме само няма как да стане поздрави и успешен ден
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 4:24 pm
Здравейте,колеги. Повечето свобода(има я ), от разумните хора би следвало да се използва за надграждане.Нека помислим,преди да се опитаме да я използваме като трамплин за самоцелни отскачания.Защото те много скоро завършват като безпомощни увисвания в "пространството". Не е задължително да сме съгласни!Винаги да ръкопляскаме,или да дюдюкаме.. За цивилизования човек,обаче е задължително да не напуска пределите на човещината...,ако е възможно!
gozilla Легионер
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 5:46 pm
buntar.1971 аз кога и къде ще влизам си е лично мой избор!но като ти гледам годината на производство не мисля че можеш да ме учиш на нещо!когато съм почнал да се занимавам с това ..тогава ти си ходел вероятно прав под масата! оня коментар го написах в отговор на колегата който обвинява че ние които влизаме и само четем сме едва ли не скрити ченгета! специално аз влизам за да видя има ли нещо ново относно теническата част!търсачски истории и други подобни простотии не ме интересуват!
gozilla Легионер
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 5:48 pm
ИМАНЯРСКИ ИСТОРИИ исках да кажа!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 6:44 pm
gozilla написа:
buntar.1971 аз кога и къде ще влизам си е лично мой избор!но като ти гледам годината на производство не мисля че можеш да ме учиш на нещо!когато съм почнал да се занимавам с това ..тогава ти си ходел вероятно прав под масата! оня коментар го написах в отговор на колегата който обвинява че ние които влизаме и само четем сме едва ли не скрити ченгета! специално аз влизам за да видя има ли нещо ново относно теническата част!търсачски истории и други подобни простотии не ме интересуват!
Слушай бе годзила,моята година на производство е 1963 и вчера чукнах 50 лазарник.Относно това да те уча мерси,нямам време за губене ! А и никой няма да успее да те научи по простата причина,че ти липсват първите годинки. А относно това дали си ченге или си космонавт изобщо не ми пука,през хуя ми е така да знаеш ! А що се отнася до търсачски историй и легенди има др. форум той си е баш за търсачи но там такива като теб /изритани един път и с нов ник втори път/ изобщо не ги допускат и мисля че скоро и тук няма да можеш да влезнеш ! Хора които оплюват форума и не зачитат членската му маса изобщо нямат място тук !
Последната промяна е направена от buntar.1971 на Вто Юли 23, 2013 6:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gozilla Легионер
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 6:50 pm
абе ти май си нещо комплексирано човече!? какво толкова се пенявиш не мога да те разбира!леко да не вдигнеш кръвно !!май много се вживяваш по тия форуми!!хаха
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 6:57 pm
gozilla написа:
абе ти май си нещо комплексирано човече!? какво толкова се пенявиш не мога да те разбира!леко да не вдигнеш кръвно !!май много се вживяваш по тия форуми!!хаха
Може и да получавам нервни кризи когато такива като теб пишат простотий. Ма пък чак да вдигна кръвно,споко!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Вто Юли 23, 2013 7:27 pm
gozilla написа:
Колега,Гозилла,защо не регистрираш една нова тема,да предложиш нещо,което е смислено за теб.Което може да ангажира градивно колегите....Едва ли срещу това ще наскачат ръмжащи и озъбени, пещерни човеци.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Чет Ное 14, 2013 9:18 pm
За това не пишат
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Чет Ное 14, 2013 9:20 pm
Само караници
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Пет Ное 15, 2013 1:02 pm
maas7eer написа:
Само караници
Е,има и добри професионални изяви.Казвам го съвсем сериозно.Някои колеги са на завидно професионално ниво,особено монетаристите!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Видимият скрит" Пет Ное 22, 2013 3:29 pm
Трибал-М написа:
maas7eer написа:
Само караници
Е,има и добри професионални изяви.Казвам го съвсем сериозно.Някои колеги са на завидно професионално ниво,особено монетаристите!
Еййййй,много блажен пост! Държи ни сити вече цяла седмица!