Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
kupuvam GOLD МЕТАЛОТЪРСАЧИ Fisher грунда Spectrum голден Майнлаб prodavam nokta Minelab врътка нишани TEKNETICS mask VANQUISH маск miladinka deus Simplex wave пират Coil nexus tesoro lorenz

"Видимият скрит"

Go down 
+4
gozilla
pechkata
maniaka
Трибал-М
8 posters
АвторСъобщение
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyНед Май 19, 2013 2:09 pm

Виждам,че и в този момент има един.Понякога достигат до ПЕТ.
Искащи да виждат и чуват всичко,но да са извън обсега на сетивата на колегите...Освен,ако не е служебно необходимо, е крайно унизително за всеки достоен човек!
...Дали това не са първите кълнове на "генетичното" подслушвачество и доносничество?

Хаосът е или временен,или гибелен!
Върнете се в началото Go down
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyПон Май 20, 2013 12:18 am

Трибал-М написа:
Искащи да виждат и чуват всичко,но да са извън обсега на сетивата на колегите...Освен,ако не е служебно необходимо, е крайно унизително за всеки достоен човек!
...Дали това не са първите кълнове на "генетичното" подслушвачество и доносничество?

Току що погледнах временния резултат: 83 колеги са прочели и...отминали тези незначителни брътвежи.

maniaka
Новобранец
Новобранец
maniaka

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyНед Юли 21, 2013 7:46 pm

Трибал-М написа:
Трибал-М написа:

Току що погледнах временния резултат: 83 колеги са прочели и...отминали тези незначителни брътвежи.
споделиам твоето мнение и те подкрепиам
pechkata
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyНед Юли 21, 2013 9:05 pm

maniaka написа:

Ти пък намери кого да подкрепяш - този изкуфял параноик където на всяка манджа слага мирудия и то без вкус ей така за профилактика...
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyНед Юли 21, 2013 10:04 pm

pechkata написа:
maniaka написа:

Ти пък намери кого да подкрепяш - този изкуфял параноик където на всяка манджа слага мирудия и то без вкус ей така за профилактика...

Извинявай,но пак си пропуснал три запетаи в това не сложно изречение.
За разлика от колегата(на когото благодаря),пак ти е убягнал смисъла на моя пост.
По -успешно за теб ще е правенето на видео клипчета.От тях все пак има полза.Поздрави и късмет!

gozilla
Легионер
Легионер

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyПон Юли 22, 2013 2:52 pm

е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в другите нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали!
само двама- трима си ги мерят коя е по-голяма!
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyПон Юли 22, 2013 11:42 pm

Споделям критиката ти,колега.Но само с гледане нещата няма да се променят.Защо не проявиш необходимата съпричастност и така да помогнеш за излизане от кризата?

buntar.1971
Про-Консул
Про-Консул
buntar.1971

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 1:02 am

gozilla написа:
е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в дрегите форуми нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали!

Ми като не ти харесват форумите,не влизай в тях !
Вярно е че има много неща за които админите трябва да се поогледат и да ги променят! Но чак пък за плетки и турски сериали си потърси др. форуми!
adminn
Admin
Admin
adminn

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 10:01 am

Колеги, караниците ги правят производителите основно, но пък и потребителите не пишат нищоу или по-скоро само негативните неща, без нищо позитивно.

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 10:16 am

gozilla написа:
е ..и аз съм от тия които редовно влизат поглеждат и излизат защото в тоя форум... и в другите нищо съществено не се говори а май най-добре ще е да пишете за плетки..манджи..балет и турски сериали!

колега ами напиши нещо смислено тогава Smile като няма кой защо да не си първия хайде да променим нещата като стойм и си траем и пооглеждаме само няма как да стане
поздрави и успешен ден
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 4:24 pm

Здравейте,колеги.
Повечето свобода(има я ), от разумните хора би следвало да се използва за надграждане.Нека помислим,преди да се опитаме да я използваме като трамплин за самоцелни отскачания.Защото те много скоро завършват като безпомощни увисвания в "пространството".
Не е задължително да сме съгласни!Винаги да ръкопляскаме,или да дюдюкаме..
За цивилизования човек,обаче е задължително да не напуска пределите на човещината...,ако е възможно!

gozilla
Легионер
Легионер

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 5:46 pm

buntar.1971
аз кога и къде ще влизам си е лично мой избор!но като ти гледам годината на производство не мисля че можеш да ме учиш на нещо!когато съм почнал да се занимавам с това ..тогава ти си ходел вероятно прав под масата!
оня коментар го написах в отговор на колегата който обвинява че ние които влизаме и само четем сме едва ли не скрити ченгета!Shocked Shocked 
специално аз влизам за да видя има ли нещо ново относно теническата част!търсачски истории и други подобни простотии не ме интересуват!Very Happy 
gozilla
Легионер
Легионер

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 5:48 pm

ИМАНЯРСКИ ИСТОРИИ исках да кажа!Exclamation Embarassed 
buntar.1971
Про-Консул
Про-Консул
buntar.1971

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 6:44 pm

gozilla написа:
buntar.1971
аз кога и къде ще влизам си е лично мой избор!но като ти гледам годината на производство не мисля че можеш да ме учиш на нещо!когато съм почнал да се занимавам с това ..тогава ти си ходел вероятно прав под масата!
оня коментар го написах в отговор на колегата който обвинява че ние които влизаме и само четем сме едва ли не скрити ченгета!Shocked Shocked 
специално аз влизам за да видя има ли нещо ново относно теническата част!търсачски истории и други подобни простотии не ме интересуват!Very Happy 

Слушай бе годзила,моята година на производство е 1963 и вчера чукнах 50 лазарник.Относно това да те уча мерси,нямам време за губене ! А и никой няма да успее да те научи по простата причина,че ти липсват първите годинки. А относно това дали си ченге или си космонавт изобщо не ми пука,през хуя ми е така да знаеш ! А що се отнася до търсачски историй и легенди има др. форум той си е баш за търсачи но там такива като теб /изритани един път и с нов ник втори път/ изобщо не ги допускат и мисля че скоро и тук няма да можеш да влезнеш ! Хора които оплюват форума и не зачитат членската му маса изобщо нямат място тук !

Последната промяна е направена от buntar.1971 на Вто Юли 23, 2013 6:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gozilla
Легионер
Легионер

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 6:50 pm

абе ти май си нещо комплексирано човече!?Very Happy какво толкова се пенявиш не мога да те разбира!леко да не вдигнеш кръвно !!май много се вживяваш по тия форуми!!хахаTwisted Evil 
buntar.1971
Про-Консул
Про-Консул
buntar.1971

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 6:57 pm

gozilla написа:
абе ти май си нещо комплексирано човече!?Very Happy какво толкова се пенявиш не мога да те разбира!леко да не вдигнеш кръвно !!май много се вживяваш по тия форуми!!хахаTwisted Evil 

Може и да получавам нервни кризи когато такива като теб пишат простотий. Ма пък чак да вдигна кръвно,споко!
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyВто Юли 23, 2013 7:27 pm

gozilla написа:

Колега,Гозилла,защо не регистрираш една нова тема,да предложиш нещо,което е смислено за теб.Което може да ангажира градивно колегите....Едва ли срещу това ще наскачат ръмжащи и озъбени, пещерни човеци.

maas7eer
Про-Консул
Про-Консул

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyЧет Ное 14, 2013 9:18 pm

За това не пишат
maas7eer
Про-Консул
Про-Консул

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyЧет Ное 14, 2013 9:20 pm

Само караници
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyПет Ное 15, 2013 1:02 pm

maas7eer написа:
Само караници
Е,има и добри професионални изяви.Казвам го съвсем сериозно.Някои колеги са на завидно професионално ниво,особено монетаристите!

Трибал-М
Джадай
Джадай

"Видимият скрит" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Видимият скрит"   "Видимият скрит" EmptyПет Ное 22, 2013 3:29 pm

Трибал-М написа:
maas7eer написа:
Само караници
Е,има и добри професионални изяви.Казвам го съвсем сериозно.Някои колеги са на завидно професионално ниво,особено монетаристите!
Еййййй,много блажен пост!
Държи ни сити вече цяла седмица!

"Видимият скрит"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: