Заглавие: Търся ахат и яспис Съб Май 11, 2013 2:40 pm
Здравейте,
Малко встрани съм от основните занимания на хората тук, но видях че вадите и минерали. Търся ахат и яспис, необработени, на едро. Търся "мъхови", както и цветове червен, корал, оранжев и жълт, от двата вида.
Имате ли нещо което да ми предложите? На каква цена?
Ако нямате (или не искате), моля свържете ме с подходящия човек.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: Търся ахат и яспис Съб Май 11, 2013 6:34 pm
Питай тука: http://bg-draga.com/
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търся ахат и яспис Съб Май 11, 2013 8:48 pm
kc_stones написа:
Здравейте,
Малко встрани съм от основните занимания на хората тук, но видях че вадите и минерали. Търся ахат и яспис, необработени, на едро. Търся "мъхови", както и цветове червен, корал, оранжев и жълт, от двата вида.
Имате ли нещо което да ми предложите? На каква цена?
Ако нямате (или не искате), моля свържете ме с подходящия човек.
Мога да ти намеря,но никога не съм продавал такива работи.Ако си близо до Русе мога да ти кажа къде да си намериш.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Търся ахат и яспис Съб Май 11, 2013 8:57 pm
Кърджалийско имаше една огромна нива с ахати , на външен вид малко приличаха на обикновени речни камъни. Някой от там ще ти свърши работа.
kc_stones Новобранец
Заглавие: Re: Търся ахат и яспис Вто Май 14, 2013 8:48 pm
Благодаря на всички за отговорите!
@Mitbull: Много благодаря, чакам оторизация и парола от там. Трети ден...
@vvurbanov, @ivangrozni: Не, от Пловдив съм. Но моля ви дайте ми "адресите" (най-добре като координати на карта), за да мога да намеря хора наблизо. Ако ви е по-удобно, пишете ми на [kc_stones @ krumch точка com]
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търся ахат и яспис Вто Май 14, 2013 9:41 pm
kc_stones написа:
Благодаря на всички за отговорите!
@Mitbull: Много благодаря, чакам оторизация и парола от там. Трети ден...
@vvurbanov, @ivangrozni: Не, от Пловдив съм. Но моля ви дайте ми "адресите" (най-добре като координати на карта), за да мога да намеря хора наблизо. Ако ви е по-удобно, пишете ми на [kc_stones @ krumch точка com]
Това е депото за баластра и чакъл в Русе.Там се намират такива камъни,но трябва да питаш собственика на фирмата.