Заглавие: KTS не известен до сега български МД в България ! Сря Май 08, 2013 11:23 pm
Колеги вчера успях да разбера ,че от 3.6 г. в България се произвежда МД с името KTS,след дълго и тежко кандардисване успях да разбера,че това е Правешко производство което е изцяло насочено за износ и е почти не възможно да се срещне в БГ,с изключение на един два уреда и то на специални хора. Мога да кажа,че има външна прилика с XP Adventis, работата му е изключително лека и спокойна както на леки така и на много тежки почви /пробвахме го и в Странджа,а там знаете какви са почвите/. За дълбочина 95 % от нашенските и западните могат да мечтаят: чернозем - 44 см. перфектен сигнал с перфектна дискриминация. Кафява горска почва - 40 см. също раскошен сигнал с отлична дискриминация. Странджа Сакар - 32 см. същите показатели Пробата е правена с монета от 50 ст. Като цяло мога да каже перфектен изключително удобен,с прекрасна дълбочина и стабилност. Това нее само мое мнение ми и на още двама мой приятели който бяха с нас през цялото време.А те са търсачи от има няма 20 тина годинки и са пробвали и виждали доста машинки.
НО ВНИМАНИЕ ТОВА НЕЕ РЕКЛАМА,ТОВА ЧУДО НЕ СЕ ПРОДАВА В БГ !!! ТАКА,ЧЕ ВСИЧКИ НАШИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ МОГАТ ДА ДИШАТ СПОКОЙНО,НЯМА ДА ИМАТ КОНКОРЕНЦИЯ ОТ СТРАНА НА "KTS" ! А И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ПО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА В БГ,ОСВЕН ВЪТРЕ В САМАТА ПЛАТКА Е НАПИСАНО : България Правец №............... 2012.10.03
Стигна се и до там да се отвори кутията и да ни се покажат българските надписи на платката за да се уверим,че найстина е наше мило родно производство ! да не повярва просто човек !
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Сря Май 08, 2013 11:31 pm
buntar.1971 написа:
Колеги вчера успях да разбера ,че от 3.6 г. в България се произвежда МД с името KTS,след дълго и тежко кандардисване успях да разбера,че това е Правешко производство което е изцяло насочено за износ и е почти не възможно да се срещне в БГ,с изключение на един два уреда и то на специални хора. Мога да кажа,че има външна прилика с XP Adventis, работата му е изключително лека и спокойна както на леки така и на много тежки почви /пробвахме го и в Странджа,а там знаете какви са почвите/. За дълбочина 95 % от нашенските и западните могат да мечтаят: чернозем - 44 см. перфектен сигнал с перфектна дискриминация. Кафява горска почва - 40 см. също раскошен сигнал с отлична дискриминация. Странджа Сакар - 32 см. същите показатели Пробата е правена с монета от 50 ст. Като цяло мога да каже перфектен изключително удобен,с прекрасна дълбочина и стабилност. Това нее само мое мнение ми и на още двама мой приятели който бяха с нас през цялото време.А те са търсачи от има няма 20 тина годинки и са пробвали и виждали доста машинки.
НО ВНИМАНИЕ ТОВА НЕЕ РЕКЛАМА,ТОВА ЧУДО НЕ СЕ ПРОДАВА В БГ !!! ТАКА,ЧЕ ВСИЧКИ НАШИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ МОГАТ ДА ДИШАТ СПОКОЙНО,НЯМА ДА ИМАТ КОНКОРЕНЦИЯ ОТ СТРАНА НА "KTS" ! А И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ПО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА В БГ,ОСВЕН ВЪТРЕ В САМАТА ПЛАТКА Е НАПИСАНО : България Правец №............... 2012.10.03
Стигна се и до там да се отвори кутията и да ни се покажат българските надписи на платката за да се уверим,че найстина е наше мило родно производство ! да не повярва просто човек !
Глупости ! KTS метал детектори се произвеждат от някакви маймуни (Индийци или Мароканци) в Германия. http://kts-electronic.com/content/view/13/53/lang,en/ Освен ако някой тукашен мастер не е почнал да си надписва продукцията KTS .
stan960 Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Сря Май 08, 2013 11:42 pm
-Има обаче и тукашни БГ мастери дето са вече с достатъчно пари и могат да си позволят да дават поръчки на китайците за това и онова -Що не и за изработката на некъв модел м.-детектор.......................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 12:14 am
Golden Mask написа:
buntar.1971 написа:
Глупости ! KTS метал детектори се произвеждат от някакви маймуни (Индийци или Мароканци) в Германия. http://kts-electronic.com/content/view/13/53/lang,en/ Освен ако някой тукашен мастер не е почнал да си надписва продукцията KTS .
Може и да си прав Владо,че някакви мароканцили там или индийци,произвеждат KTS не знам и не споря ! А възможно ли е нашите да го правят тук а ония "маймуни" да го продават като тяхно производство, и поради тая причина да не се предлага на пазара в БГ ? Само ще ти кажа,че първия комп който аз съм видял беше "Правец". Нямам инфо какво е станало с завода който произвеждаше тия компютри,работили или не ?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 8:08 am
Старото име на завода в Правец беше КТМ-ПРАВЕЦ,после стана Микропроцесорни системи АД,имаше май неква сделка през 2004-та и се говореше за некво обновяване на пройзводството ма кво е станало не знам.Интересът ми беше породен от това че абревиатурата на Гимназията по компютърни технологий и системи в Правец е:-ПГ по КТС което в известна степен се припокрива с изписаното на латиница KTS..........................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 9:24 am
stan960 написа:
Старото име на завода в Правец беше КТМ-ПРАВЕЦ,после стана Микропроцесорни системи АД,имаше май неква сделка през 2004-та и се говореше за некво обновяване на пройзводството ма кво е станало не знам.Интересът ми беше породен от това че абревиатурата на Гимназията по компютърни технологий и системи в Правец е:-ПГ по КТС което в известна степен се припокрива с изписаното на латиница KTS..........................................
МД сглабян в час по трудово убочение ??? Ми защо пък не,в днешно време вече нищо не може да ме учуди. Но на платките пишеше: България Правец Абе няма ли някой колега от тоя Правец да каже знае ли нещо по тоя въпрос ?
atina Про-Консул
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 10:45 am
Бившия завод за микропроцесори не работи което е много жалко.Внего ползват помещения фирма Simens която деиност е изработка на дв.бобини имало е друга фирма чиято деиност е преместена в София като цяло мд не са правени възможно е да са произвеждани само като платки както на времето силент в2 в микроелектроника Ботевград
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 11:40 am
buntar.1971 написа:
Е, как не прасна една снимчица да го видим тоя детектор! Интересно е просто, как тези дето ги произвеждат не са се опитали да ги пласират и тук в БГ. Може и да е вярно, в нашият град имаме една голяма фирма дето произвежда платки, работници запояват другите неща после ги програмират или нещо такова, абе от до, но всичко е за износ.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 12:07 pm
stan960 написа:
Имаш грешка колега, завода никога не се е казвал КТМ-Правец, а се казваше КМТ-Правец. Комбинат за микропроцесорна техника... Те там ми беше практиката едно време...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 3:28 pm
Абе исках да го снимам и да ви го покажа и на снимки,но уви не ми беше разрешено не,че и за тая информация която изнесох ми е дадено разрешение но пък и аз несъм и питал де. Абе толкова тайнственост около тоя KTS все едно е космически кораб .Но просто такива били условията по Договора с клиента поръчител и естествено нашите си траят и си спазват условията по Договора,иначе няма поръчка няма пари, те това ми беше казано директно от човека донесъл уреда /не желая да разкривам повече подробности за да не навлека неприятности на тоя човек/. А имам желание да напиша всичко което научих около тоя уред. Ако не за друго то поне да защитя Българското и да докажа,че има наши МД които са доста по добри от световно известни марки!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 6:25 pm
jordan_nenov написа:
stan960 написа:
Имаш грешка колега, завода никога не се е казвал КТМ-Правец, а се казваше КМТ-Правец. Комбинат за микропроцесорна техника... Те там ми беше практиката едно време...
-Да вярно разменил съм местата на М-то и Т- то,иначе не виждам грешка в информацията която давам.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 8:38 pm
stan960 написа:
jordan_nenov написа:
stan960 написа:
-Да вярно разменил съм местата на М-то и Т- то,иначе не виждам грешка в информацията която давам.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Чет Май 09, 2013 9:45 pm
buntar.1971 написа:
Абе исках да го снимам и да ви го покажа и на снимки,но уви не ми беше разрешено не,че и за тая информация която изнесох ми е дадено разрешение но пък и аз несъм и питал де. Абе толкова тайнственост около тоя KTS все едно е космически кораб .Но просто такива били условията по Договора с клиента поръчител и естествено нашите си траят и си спазват условията по Договора,иначе няма поръчка няма пари, те това ми беше казано директно от човека донесъл уреда /не желая да разкривам повече подробности за да не навлека неприятности на тоя човек/. А имам желание да напиша всичко което научих около тоя уред. Ако не за друго то поне да защитя Българското и да докажа,че има наши МД които са доста по добри от световно известни марки!
Може германците да са си преместили производството в България.... Незнам дали сте запознати, но например кабелните инсталации на ауди и голф се произвеждат в Бг.
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Пет Май 10, 2013 9:33 pm
http://www.sebn.bg/index.php?lang=bg
ILKOBOY Новобранец
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Пон Дек 16, 2013 8:16 pm
Зависи за кой от моделите е въпроса! Но от 745.00 евра до 7000.00 евра.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 2:14 am
WoW ...ПОСЛЕДНАТА сума е доста тлъста
adventurer Преторий
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 2:27 am
цената е висока,но дали върши работа
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 2:31 am
adventurer написа:
За тия апаратури не знам.Но за ОКМ Ровър Голд и Ровър С знам,че вършат доста добра работа!Стига оператора да е в час с това какво е снимал,и най вече да знае какво снима!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 2:11 pm
buntar.1971 написа:
adventurer написа:
За тия апаратури не знам.Но за ОКМ Ровър Голд и Ровър С знам,че вършат доста добра работа!Стига оператора да е в час с това какво е снимал,и най вече да знае какво снима!
За ОКМ-те знам 4е вършат работа ако за вземани отвън,теа дето ги предлагат на нашия пазар имали някакъв проследяващ 4ип,който освен вси4ко влияел и на работата(негативно),дали е така може да сподели 4овек който работи с такава.А относно тия КТС ако са направени както трябва не мисля 4е са 4ак толкова скъпи
kabel Новобранец
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 3:34 pm
Че имат чип имат ама не е проследяващ и не влияе на работата.Чип имат всички детектори не само от тука.Същия е като в магазините по дрехите по лесно обяснено.А и ако толкова ти пречи отваряш и той е залепен отвътре на капака и го махаш.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 5:10 pm
kabel написа:
Че имат чип имат ама не е проследяващ и не влияе на работата.Чип имат всички детектори не само от тука.Същия е като в магазините по дрехите по лесно обяснено.А и ако толкова ти пречи отваряш и той е залепен отвътре на капака и го махаш.
Така ве4е е по добре А за тези KTS 4увал ли си нещо колега?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: KTS не известен до сега български МД в България ! Вто Дек 17, 2013 6:40 pm