НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Става и да развесели и разсмее Хаудиторията! Това не е малко! Освен това е с АУДИО сигнал на звъненето, а не с видеосигнал например, или с жестомимичен. И има регулируема чувствителноСССССС .
1. Търсене на изгубени предмети (пари, ключове ,часовници и др.) в земята, в пясъка, снега, тревата; 2. По-време на почивката - на плажа, сред природата, в градината. 3. Търсене на старинни находки в земята, в стари къщи и на пиратски острови. 4. Не бъдете каръци - открийте безпогрешно "паричката" в коледната баница )
за ZF-1 ли питаш .ако е за него - да , имах честта да го притежавам пълна играчка .дискриминацията му е идеална на 5 см под антената и като види мокра трева откача .хич не ми го хвали .
е щом те кефи добре .нямам нищо против и както винаги съм казвал - за толкова пари толкова работа . добре че го разкарах.когато ти отговорих на поста тръгнах да търся една снимка как го бях ъпгрейднал че с таз дръжка от стирка е голямо дърво ама не можах да я намеря .
колеги преди много време си бях взел такъв детекторкато този от линка взех го за 110лв и първия ми сигнал с него беше сребърен пръстен на плажа луда работа струва ми се че имаше не лоча дискриминация почти цяло лято ходих с него на плажа после го продадох на един работник дръжте се някъде за 190лв щял да търси жълтици как то и да е история от преди 7-8 години
колеги преди много време си бях взел такъв детекторкато този от линка взех го за 110лв и първия ми сигнал с него беше сребърен пръстен на плажа луда работа струва ми се че имаше не лоча дискриминация почти цяло лято ходих с него на плажа после го продадох на един работник дръжте се някъде за 190лв щял да търси жълтици как то и да е история от преди 7-8 години
По-голям късметлия от теб е само оня колега дето беше ходил два пъти на някакво място и бе извадил две "коцета" и на третия път кат му паднала батерията още сутринта се прибрал та малко преди да си влезе в къщи бе намерил на улицата златен часовник Ходи да пускаш тото бре...
Някой пробвал ли е да почиства бронзови пари с ултразвукова ваничка?Дали ше опада патината?Пиша тук щото гледам че в тоя сайт с уреда се продават такива.
нагара от пистолетите го сваля идеално и не поврежда оксидацията но за патината незнам дали няма да я свали.все пак оксидацията е направена на друг принцип и е по издържлива на механично и ултразвуково влияние
За Аджамиите въпроса беше "има ли някакво обяснение на приказката за Мит'а че на Аджамиите им върви при първите си опити имат някакъв не обикновен късмет
Мен преди време кат ма учиха да играем белот и на първото раздаване питам тва какво е онова какво е?.. и по едно време ги питам 4 валета какво са? .. онез си взеха шапките и заминаха
Някой пробвал ли е да почиства бронзови пари с ултразвукова ваничка?Дали ше опада патината?Пиша тук щото гледам че в тоя сайт с уреда се продават такива.
Имам няколко ултразвукови вани с реголируема сила на звука и температура та съм пробвал и мога да ти кажа, че отговор на въпроса ти няма. Ако монетата е била в перфектни условия и патината е здрава и не е корозирала се чисти перфектно, но ако има една малка язва може да съсипеш цялата монета.... та моя съвет е да не ползваш такава вана за чистене на античен бронз. За съвременни става... Бронза най-добре механично.. внимателно и с накисване в кислородна вода например... Някои по-упорити налепи може да мажеш с вазелин и да изчакваш да се попие и след това пак внимателно механично...