Заглавие: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 3:56 pm
колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка. А проблема е работеше си нормално и изведнъж си изгуби прага и няма дълбочина, хваща само на повърхността на сондата. Като ударих копчето леко пак се оправи, но с по малки дълбочини и след 1 ден, изгуби напълно дълбочината само по повърхността и не се оправя. Ако някой знае как да го оправя моля да каже, или дайте връзка с майстора много благодър я предварително!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 5:07 pm
Цитат :
Заглавие: Re: търся металотърсач до 140 лв Съб Мар 30, 2013 7:20 pm
micronta 3001 написа: търся металотърсач до 140 лв да работи
купих си благодарения за колегата Mladencho
Ако става дума за този се обърни към продавача...?
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 5:54 pm
micronta 3001 написа:
Колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.
Антон - майстор на гъдулки: http://www.gadulkabg.com
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 6:03 pm
Уредът за който става въпрос беше продаден на колегата от мен. Беше ми писал,че го е пробвал на полето и че всичко е наред и работи. След известно време ме пита как се бил настровал и кое копче за какво е. Той е новобранец на 15 годишна възраст и на идея си няма как се настройва подобна машина,но това го научих в последствие,обяснявах му сигурно 3,4 пъти,посъветвах го някой опитен да му покаже как се настройва грундова машина и след това каза,че уредът не работил,уредът го пратих с опция за тест,за да се увери,че машината работи,а и му казах,да я пробва няколко дни и ако не му хареса и допада ,да я върне,винаги съм бил коректен в подобни отношения. Работил съм с машината може би около година и не е имало никакви проблеми,пратил съм я напълно здрава и работеща.
Понеже знам какво е да си без уред и ако наистина му и има нещо счупено и развалено както казва,бих помогнал с ремонта,но разходите за транспорта си остават за негова сметка.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 6:05 pm
Ancient Hunter написа:
micronta 3001 написа:
Колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.
Антон - майстор на гъдулки: http://www.gadulkabg.com
Ох човече ще умориш некой,аз съм под масата и ритам
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 7:50 pm
micronta 3001 написа:
колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка. А проблема е работеше си нормално и изведнъж си изгуби прага и няма дълбочина, хваща само на повърхността на сондата. Като ударих копчето леко пак се оправи, но с по малки дълбочини и след 1 ден, изгуби напълно дълбочината само по повърхността и не се оправя. Ако някой знае как да го оправя моля да каже, или дайте връзка с майстора много благодър я предварително!!!
Щом си удрял копчето и се е оправял частично МТ може би повредата е механична.Гъдулките трябва много да се пазят да не се чукат и удрят.Няма да я слагаш в багажника при лопатите и кирките да се блъска.Ще я пазиш да не я вали дъжд в роса или да пада на земята сама или с тебе.Като копаш не хвърляй пръст отгоре и.Гъдулките са късметлийски машини само трябва да я пазиш да не я вижда полицай,че ще я урочаса.
ganev82 Легионер
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 9:13 pm
Гъдулката малко трудно се настройва има много копчета но като му свикнеш един път няма да имаш проблеми. Аз имам гъдулката и съм доволен.
micronta 3001 Новобранец
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 9:28 pm
не гъдулката работеше намерих някои неща но изведнъж се разали иначе я носех и на 1 познат днеска каза ми че трябва да сменя копчето за прага било е развалено
ganev82 Легионер
Заглавие: Re: развали ми се гъдулката ? Съб Апр 20, 2013 10:35 pm
micronta 3001 написа:
не гъдулката работеше намерих някои неща но изведнъж се разали иначе я носех и на 1 познат днеска каза ми че трябва да сменя копчето за прага било е развалено
Всеки един майстор може да го смени само да иска,тука по нашия край има майстор който ги ремонтира всичките