Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
грунда VANQUISH GOLD deus голден нишани nokta tesoro Simplex kupuvam wave nexus пират МЕТАЛОТЪРСАЧИ врътка маск Fisher Spectrum Coil Майнлаб Minelab TEKNETICS miladinka mask lorenz prodavam

развали ми се гъдулката ?

Go down 
+3
Ancient Hunter
pechkata
micronta 3001
7 posters
АвторСъобщение
micronta 3001
Новобранец
Новобранец
micronta 3001

развали ми се гъдулката ? Empty
ПисанеЗаглавие: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 3:56 pm

колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.
А проблема е работеше си нормално и изведнъж си изгуби прага и няма дълбочина, хваща само на повърхността на сондата. Като ударих копчето леко пак се оправи, но с по малки дълбочини и след 1 ден, изгуби напълно дълбочината само по повърхността и не се оправя. Ако някой знае как да го оправя моля да каже, или дайте връзка с майстора много благодър Wink я предварително!!!
Върнете се в началото Go down
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 5:07 pm

Цитат :
Заглавие: Re: търся металотърсач до 140 лв Съб Мар 30, 2013 7:20 pm

micronta 3001 написа:
търся металотърсач до 140 лв да работи

купих си благодарения за колегата Mladencho

Ако става дума за този се обърни към продавача...?
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 5:54 pm

micronta 3001 написа:
Колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.

Антон - майстор на гъдулки: http://www.gadulkabg.com
Mladencho
Цезар
Цезар
Mladencho

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 6:03 pm

Уредът за който става въпрос беше продаден на колегата от мен.
Беше ми писал,че го е пробвал на полето и че всичко е наред и работи.
След известно време ме пита как се бил настровал и кое копче за какво е.
Той е новобранец на 15 годишна възраст и на идея си няма как се настройва подобна машина,но това го научих в последствие,обяснявах му сигурно 3,4 пъти,посъветвах го някой опитен да му покаже как се настройва грундова машина и след това каза,че уредът не работил,уредът го пратих с опция за тест,за да се увери,че машината работи,а и му казах,да я пробва няколко дни и ако не му хареса и допада ,да я върне,винаги съм бил коректен в подобни отношения.
Работил съм с машината може би около година и не е имало никакви проблеми,пратил съм я напълно здрава и работеща.

Понеже знам какво е да си без уред и ако наистина му и има нещо счупено и развалено както казва,бих помогнал с ремонта,но разходите за транспорта си остават за негова сметка.
emilio
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 6:05 pm

Ancient Hunter написа:
micronta 3001 написа:
Колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.

Антон - майстор на гъдулки: http://www.gadulkabg.com
Ох човече ще умориш некой,аз съм под масата и ритам Laughing Laughing Laughing Laughing
vvurbanov
Консул
Консул
vvurbanov

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 7:50 pm

micronta 3001 написа:
колеги ако може някакъв телефон или имеил ? за връзка с майстора на гъдулка.
А проблема е работеше си нормално и изведнъж си изгуби прага и няма дълбочина, хваща само на повърхността на сондата. Като ударих копчето леко пак се оправи, но с по малки дълбочини и след 1 ден, изгуби напълно дълбочината само по повърхността и не се оправя. Ако някой знае как да го оправя моля да каже, или дайте връзка с майстора много благодър Wink я предварително!!!

Щом си удрял копчето и се е оправял частично МТ може би повредата е механична.Гъдулките трябва много да се пазят да не се чукат и удрят.Няма да я слагаш в багажника при лопатите и кирките да се блъска.Ще я пазиш да не я вали дъжд в роса или да пада на земята сама или с тебе.Като копаш не хвърляй пръст отгоре и.Гъдулките са късметлийски машини само трябва да я пазиш да не я вижда полицай,че ще я урочаса.
ganev82
Легионер
Легионер
ganev82

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 9:13 pm

Гъдулката малко трудно се настройва има много копчета но като му свикнеш един път няма да имаш проблеми. Аз имам гъдулката и съм доволен.
micronta 3001
Новобранец
Новобранец
micronta 3001

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 9:28 pm

не гъдулката работеше намерих някои неща но изведнъж се разали иначе я носех и на 1 познат днеска каза ми че трябва да сменя копчето за прага било е развалено
ganev82
Легионер
Легионер
ganev82

ПисанеЗаглавие: Re: развали ми се гъдулката ?   развали ми се гъдулката ? EmptyСъб Апр 20, 2013 10:35 pm

micronta 3001 написа:
не гъдулката работеше намерих някои неща но изведнъж се разали иначе я носех и на 1 познат днеска каза ми че трябва да сменя копчето за прага било е развалено
Всеки един майстор може да го смени само да иска,тука по нашия край има майстор който ги ремонтира всичките Very Happy

развали ми се гъдулката ?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: