Здравейте,колеги,админи,модератори и собственици! Загледах се в броя на регистрираните потребители,на посещавалите през последните 48 часа и в броя на постоянно активните и във скромната вътрешност на черепната ми кутия се оформи следния въпрос: Как се определя коефициента на полезно действие на един форум?
-По това колкото пъти влезнеш -Имал съм случай да излезна и да влезна след нема минута и ми иска регистрация или ново влизане -Нъл са сещаш че така присъстващите се увеличават и с още един и т.н. .............................................
Последната промяна е направена от stan960 на Вто Апр 16, 2013 10:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Здравейте,колеги,админи,модератори и собственици! Загледах се в броя на регистрираните потребители,на посещавалите през последните 48 часа и в броя на постоянно активните и във скромната вътрешност на черепната ми кутия се оформи следния въпрос: Как се определя коефициента на полезно действие на един форум?
Моля,не го приемайте като елементарна закачка заради това,че все още нямам достъп до системата за оценяване на постовете!
-По това колкото пъти влезнеш -Имал съм случай да излезна и да влезна след нема минута и ми иска регистрация или ново влизане -Нъл са сещаш че така присъстващите се увеличават и с още един и т.н. .............................................
Съгласен съм,колега,но това влизане и излизане устройва само"сърбежа".
Колеги, просто пишете смислени постове за металотърсачи и всичко ще е ок!
Здравей,колега. А кой се наема да обясни ,или по-скоро да дефинира "смисления"пост?Дали ще е строго конкретния ,чисто професионалния,или ще допуска приемливи,етични и естетични"съпроводи",подкрепящи смисъла му?