Колеги,моля ви спазавйте и пишете по заглавието на дадените теми.Иначе просто се получава ненужен спам и се налага да се трият коментари от модераторите.
Нови обувки ти дадоха взе ги акъл ти дават не го вземаш На теб ти казват всичко на 100% на макс ти пак си знаеш твоето ,и работи на два тона в режим на дискриминация.Като искаш да изместиш честотата заради смущения не сменяй звуковия тон а другото копче от дясно FREQ Следващия път като тръгнеш да настройваш уреда намери си чисто място(без да копаеш дупка)това да не ти е маска 2 та да чистиш дупката слагаш Gain 65-70 ,Thresh 1-2, копчето на Discrim обратно по часовниковата стрелка докато щракне на ал.метал държиш постоянно натиснато копчето PHASE LOCK и помпаш докато изчистила земята и след това ако не е изравнил земята както трябва с GND BAL финосваш леко .После вече всичко е лесно средните две копчета в пълно дясно положение Max , дискриминация каквато си избереш ти примерно 8-10 и почваш да скубеш
"Елементарно, д-р Уотсън"
А ако не ти се получават нещата ми пиши на лични ,не прави глупави клипове щото има всякакви хора някои може и да вземат да се подиграват с теб Щях да забравя ,и не карай Владко_тарикатко да ти взема Fisher F75 хептен няма да можеш да се оправиш с него
Колеги,моля ви спазавйте и пишете по заглавието на дадените теми.Иначе просто се получава ненужен спам и се налага да се трият коментари от модераторите.
Еми колега имаше тема за Ф5, скрихте я преди празниците и обещахте да я пуснете след тях.
Значи вече разбра , че фишерчето не е за изхвърляне! Увеличи и треша и ще даде и по хубав резултат!
Точно заради теб наблегнах на настройките след изкопаната дупка да видиш при какви настройки спира да чува ефекта дупка а не да ги усилваш безразборно ако ме разбираш какво искам да кажа с научна цел... И клипа е правен онлайн смисъл теста е правен по време на снимки - преди това не знаех какво ще стане...
Незнам как го настройваш апарата , но един ден заради теб поне 30мин се играх над една ПРАЗНА дупка и мандах мандалото , но никой нямаше вкъщи. Мълчеше като пуяк, тъпият фишер! Ако искаш ще ти направя клип на gaind & tresh мах. и ще видиш , че това явление където ми го демонстрираш се получава само при теб.
И най -тъпото е че си виках аз ли съм тъп или печката прави всички тъпи!
Покажи да видим де ... , щото аз съм пробвал 3бр. Ф5-ци и свирят на прясно изкопана дупка, като бързия влак за Варна . Бях оставил камъка от клиповете ми в офиса на mdetectors да ти го пратят заедно с коледната награда- ,,Лаладжия на форума", но нещо са си го задържали да тренират с него.
Значи вече разбра , че фишерчето не е за изхвърляне! Увеличи и треша и ще даде и по хубав резултат!
Точно заради теб наблегнах на настройките след изкопаната дупка да видиш при какви настройки спира да чува ефекта дупка а не да ги усилваш безразборно ако ме разбираш какво искам да кажа с научна цел... И клипа е правен онлайн смисъл теста е правен по време на снимки - преди това не знаех какво ще стане...
Незнам как го настройваш апарата , но един ден заради теб поне 30мин се играх над една ПРАЗНА дупка и мандах мандалото , но никой нямаше вкъщи. Мълчеше като пуяк, тъпият фишер! Ако искаш ще ти направя клип на gaind & tresh мах. и ще видиш , че това явление където ми го демонстрираш се получава само при теб.
И най -тъпото е че си виках аз ли съм тъп или печката прави всички тъпи!
Покажи да видим де ... , щото аз съм пробвал 3бр. Ф5-ци и свирят на прясно изкопана дупка, като бързия влак за Варна . Бях оставил камъка от клиповете ми в офиса на mdetectors да ти го пратят заедно с коледната награда- ,,Лаладжия на форума", но нещо са си го задържали да тренират с него.
Ех Владо мислех , че си добре , но пак си влязъл в Ремисия! Каво да те правя ! Немога да ти помогна! Ти си Първенеца в очите на слепите! Нарциса!
Пък що се отнася до оня камък , не ми трябва , щото на Марс няма да ходя да търкам за удоволствие а ще ходя по земята ! Ха-Ха-Ха!
И най-накрая заради мен нещо взе да те преследва параноя.! Не ме въвличай в глупости и измислените Ти филми! Аре чао!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Еми колега имаше тема за Ф5, скрихте я преди празниците и обещахте да я пуснете след тях.
Да имаше такава тема ама заради тебе и твоето вярно ...... я скриха ,така че ако обичаш се съобразявай малко поне с писаниците в този форум . Както го правим и всички ние за да се спазва приличния тон , поне до сега разбира се .За тези работи които ги правиш си има тоалетни не се цапа тук по форума . А пък са ти дали и привилегия да имаш собствен раздел https://www.imperio.biz/f18-forum прави си рекламите там и там си плюй ,пиши колкото искаш
п.п Благодаря ти за разбирането!!! Все пак е добре да се спазва умереният тон във форума щото иначе нещата стават грозни
http://metaldetecting.eu/index.php/topic,2585.45.html - ей с такива апарати може да се сравнява маската ама..... с ф5......... класите вече са различни
Дончо грешиш. Пи детекторите на много по голяма дълбочина засичат предмени, особено при камъни, там разликата е в пъти..
Данчо няма PI и се успокоява че не е добър Около празниците правихме сравнения между Ф75 със СЕФ10х12'' , ГМ4 с 10х12 и GPX4000 с 11'' ДД на бяла монета 18мм. на Септ. Север. Мястото на тестовете бе над гр.Куклен (м.Топлата вода), на мястото е имало римска вила, а почвата е силно камениста със синьо-зелени камъни.
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици !
Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
GPX4000 на "дискриминация " ли беше...или Дали е показал сребърна паричка на 33см.или ...скраб знае ли се? Силата на F 75 е на трудни почви,но на някой не му е удобно.Пък с дълбочината на издутия БГ апарат е нормално. Хората правят апарати от преди 77 год.но Българите ги изпревариха за 20. Успехи и късмет!
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици ! Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
това не може да бъде !!!
За жалост е точно така ,на голяло(орудено).
Ай стига бреееее Podlecii.avg тия ора що велят бре ,овай нещо верно ли е бре ??? Оти и аз исках маска 4 да си взема, ама щом вади парата само от 10 см не ми требе
невярвам!!!!! Маската не е лош апарат , но в никакъв случай не е ПО-ДОБЪР от Ф75!!!! да не сте правили сравнение между Маска и Ф5. а сте мислили че е Ф75 ?????
невярвам!!!!! Маската не е лош апарат , но в никакъв случай не е ПО-ДОБЪР от Ф75!!!! да не сте правили сравнение между Маска и Ф5. а сте мислили че е Ф75 ?????
Покажи клип със Ф75 със 28см. ДД антена като този и тогава и ние ще повярваме...
Покажи клип със Ф75 със 28см. ДД антена като този и тогава и ние ще повярваме...
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици ! Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
това не може да бъде !!!
защо така грозно си измисляш
Просто се успокоява чиляка, не му разваляйте кефа!
добре няма да му разваляме на чиляка кефа но другия пат да не забравя и нулата да сложи от зад, ша ме карат и мене зорлен да правя и аз клипове с фишера
ако заровя монетата на площ около 2 квадратни метра на дълбочина 30см но без да знае къде е заровена, този апарат няма да може да засече ИСТИНСКИЯ сигнал на монетата!!!! на клипа се вижда че апарата е максимално издут и честно казано не се знае кой сигнал е паразитен и кой не е!!! и друго да вметна, защо не извади монетата и след това пак да провери с апарата? сигурен съм че пак щеше да издава същите звуци!
това не може да бъде !!!
защо така грозно си измисляш
Просто се успокоява чиляка, не му разваляйте кефа!
добре няма да му разваляме на чиляка кефа но другия пат да не забравя и нулата да сложи от зад, ша ме карат и мене зорлен да правя и аз клипове с фишера
Направи тъкмо може и да се научат как се работи с фишера
ако заровя монетата на площ около 2 квадратни метра на дълбочина 30см но без да знае къде е заровена, този апарат няма да може да засече ИСТИНСКИЯ сигнал на монетата!!!! на клипа се вижда че апарата е максимално издут и честно казано не се знае кой сигнал е паразитен и кой не е!!! и друго да вметна, защо не извади монетата и след това пак да провери с апарата? сигурен съм че пак щеше да издава същите звуци! написа:
След една година работа с такъв тип детектор др. песен ще запееш - сега е нормално да коментираш така... И тези звуци които чуваш в клипа не са паразитни сигнали а са телчета от мрежа за ограда...
Последната промяна е направена от pechkata на Пон Яну 13, 2014 7:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
този клип нее реален!!!! утре ще направя клип да видите ф75 как засича 1лв. на 90см дълбочина!!! защо правите хората на шашави? това да нее GPX да чуе 1лв. на 58см. дълбочина! хах направо сте станали ФОКУСНИЦИ