Не ме разсмивай колега,по скоро е с рекламна цел на дадената кръчма. Ако не знаеш когато думата завьршва на ъ баба ти са я боцкали травките по дупето,а за жетони не е и чула когато е ходила по нужда.
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Продавам NEL BIG TORNADO за F2 и F4 Вто Апр 09, 2013 5:59 pm
Колега не разбрах каква е рекламата на въпросната кръчма и защо е толкова малка.Колкото до жетоните още в древен Рим са ги ползвали за много неща от живота например за баня за приятелка и.т.н ако не си намирал жетон обикновенно са оловни но има и бронзови прочети или питай някой твой колега.
Аз виждам адреса и собствениците,пише и пивница-ресторант. Може да е и жетон но не е ли скьпо да сечеш месингови монети за тоалетна.25мм е диаметьр,а темаата е в благи приказки не се впрегай.
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Продавам NEL BIG TORNADO за F2 и F4 Вто Апр 09, 2013 6:29 pm
Не се впрягам нищо лично ама за мен си е жетон има по запознати нека да кажат точно за какво е.
Трябва да тьрсим от старите софииски бохеми,или Лили Иванова тя сигорно знае
Питайте тук: http://numizmatici.com/ май има колеги дето ги разбират и колекционират тия работи.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Интересна монета Чет Апр 11, 2013 12:11 am
-Ча па Нумизматици.ком за некъв си кръчмарски ЖЕТОН-Дето по Ъ-то се познава че е от преди времето на Лили Иванова-колегга Емилио................................................
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Интересна монета Чет Апр 11, 2013 12:32 am
Човека май ви ебава,а вие май се връзвате..... матрица много хора могат да ви спретнат и да си паткате монетки как сакате...! Имаше един такъв в Русе -Коста -левчето,лека му пръст15 год сякал левчета и плащал в кръчмите...ха ха ха
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Интересна монета Чет Апр 11, 2013 4:33 pm
В кьщата кадето я намерих не беше влизано 25 години.Истинска е 100% просто не сьм виждал такава,не съм я запродавал.Има адрес на кръъчма от едно време за това ми е интересна.Чао и късмет