Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75
+2
ivanasen
buntar.1971
6 posters
Автор
Съобщение
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Сря Апр 03, 2013 7:37 pm
Колеги,моля за вашето мнение,кой от двата уреда да си купя. Ще го ползвам на всички почви включително и на плажа,абе с една дума основен уред за масова употреба.Естествено комбиниран с голямата сеф сонда.Очаквам вашите мнения,и моля без спамене на темата и коментари за др. МД. Предварително Ви благодаря за постовете.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Сря Апр 03, 2013 10:27 pm
buntar.1971 написа:
Колеги,моля за вашето мнение,кой от двата уреда да си купя. Ще го ползвам на всички почви включително и на плажа,абе с една дума основен уред за масова употреба.Естествено комбиниран с голямата сеф сонда.Очаквам вашите мнения,и моля без спамене на темата и коментари за др. МД. Предварително Ви благодаря за постовете.
Успех в покупката ! И двата ми харесват. Догодина , живот и здраве и аз натам съм се насочил !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Сря Апр 03, 2013 10:30 pm
,май нещо няма кой да си каже мнението? Дали защото Т2 Лтд не е познат на колегите,или просто тези които знаят разликите просто не искат да ги коментират !
kelt Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Чет Апр 04, 2013 7:52 pm
здрасти колега имал съм и двата апарата и мога да ти кажа че и двете машини са много добри и са абсолютно еднакви . която и да избереш няма да збъркаш но имаи впредвид че фишера се е наложил на пазара за разлика от т2 и специално за българия ти препоръчвам фишера от гледна точка на сервизно обслужване ако се наложи.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Пет Апр 05, 2013 8:44 pm
kelt написа:
здрасти колега имал съм и двата апарата и мога да ти кажа че и двете машини са много добри и са абсолютно еднакви . която и да избереш няма да збъркаш но имаи впредвид че фишера се е наложил на пазара за разлика от т2 и специално за българия ти препоръчвам фишера от гледна точка на сервизно обслужване ако се наложи.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Съб Апр 06, 2013 2:53 pm
kelt написа:
сервизното обслужване и на двата модела е на едно и също място, вносителя внася и двете марки
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Нед Апр 07, 2013 9:51 am
kaponcheto написа:
kelt написа:
сервизното обслужване и на двата модела е на едно и също място, вносителя внася и двете марки
Точно така,Мдетекторс са вносителите и представители на двете фирми за БГ
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Пон Апр 08, 2013 11:43 am
buntar.1971 написа:
kelt написа:
факта си е факт!!!
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75 Пон Апр 08, 2013 2:00 pm
Podlecii.avg написа:
buntar.1971 написа:
kelt написа:
факта си е факт!!!
Вижда този, който може да гледа !!! Наслука колеги и дано времето най-после позволи да практикуваме любимото си хоби !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Въпрос за база на сравнение между Текнетикс Т2 ЛТД и Фишер Ф75