Заглавие: minelab e trak vs golden mask 3 + Сря Мар 20, 2013 7:54 pm
Помагайте колеги в момента притежавам гм 3+ и гм 4 напоследък взех да се замислям за minelab e trak струва ли си да го взема как се държи спрямо моите машинки ако някой може да даде съвет нека драсне някои ред. Предварително благодаря
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Чет Мар 21, 2013 6:20 am
И на мен ще ми е интересно какъв ще бъде отговора
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Чет Мар 21, 2013 10:18 am
И на мен ще ми е интересно това сравнение!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Чет Мар 21, 2013 7:11 pm
Според мен доло горе ще са на едно ниво,но повече клоня към Голден маск,става въпрос за дълбочина,иначе за другите параметри незнам..
pechkata Джадай
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Чет Мар 21, 2013 7:30 pm
Голден маск 4 със 10/12"ДД антена чува закопан денар на 30см. режим V.C.O. - сигнал за копан... Етрака закопан денар на 25см. и го чуваше със колебливи сигнали... Ако някой има друго мнение нека го потвърди със видео клип...
tepes Цезар
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Чет Мар 21, 2013 9:53 pm
Вариант, е да ти отговори някой, който познава и двете машини добре, работил е поне по една година и с двете. Друг вариант, е да си купиш еТрак и да пробваш сам. Всичко друго са врели-некипели и мерене на чурки. Работил съм 2 години с еТрак, 2-3 пъти съм пробвал ГМ, затова компетемтно мнение не мога да ти дам, но ако те интересува какво е, ще ти кажа, че според моите критерии и изисквания, разликата е огромна, в полза на еТрак.
sim34 Новобранец
Заглавие: Вариант, е да ти отговори някой, който познава и двете машини добре, работил е поне по една година и с двете. Друг вариант, е да си купиш еТрак и да пробваш сам. Всичко друго са врели-некипели и мерене на чурки. Работил съм 2 години с еТрак, 2-3 пъти съм Чет Мар 21, 2013 11:18 pm
ще се дават май 2000лв за minelab требва да се пробва май като гледам
sim34 Новобранец
Заглавие: Голден маск 4 със 10/12"ДД антена чува закопан денар на 30см. режим V.C.O. - сигнал за копан... Етрака закопан денар на 25см. и го чуваше със колебливи сигнали... Ако някой има друго мнение нека го потвърди със видео клип... Чет Мар 21, 2013 11:58 pm
Сега гледах новата 10/12ДД антена за гм за нея ли говориш колега
sitalk Джадай
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Пет Мар 22, 2013 1:46 am
sim34 написа:
При тия смутни времена и обрани бостани няма смисъл да се ръсиш с толкова пари.Файда няма да имаш.Освен,че може би няма да копаеш някои от неприятните цветни сигнали. Сам ще се убедиш. По-добре се разтършувай за някой нов "адрес",отколкото да ти олекне джоба. А новия адрес е открехнат за всякакъв вид тояги.И Бг,и западни. Ще има някакви моменти, при които Майнлаба ще се представи по-добре.И какво? Ще си пълниш джоба ли? Забрави.Адреса колега,адреса е важен......
tepes Цезар
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Пет Мар 22, 2013 2:53 am
Един риболовец спинингист, като си купи въдица, за 1000 лева, даде още 2000, за макара и още толкова, за воблери, едва ли си прави сметка, кога ще си изплати такъмите. Всичко това го прави, за кеф и парите в случая нямат никакво значение! От друга страна, ако човека печели годишно толкова колкото му струват такъмите, не е спинингист, а луд, който можеше да си купи въдица от 50 лева, с 3 блесни по лев и двайсе и да си свърши същата работа! Та с нашето хоби е същото..!
бобо Джадай
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Пет Мар 22, 2013 11:25 am
Ееех,колко сте прави и двамата
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: minelab e trak vs golden mask 3 + Пет Мар 22, 2013 11:54 am
sitalk написа:
sim34 написа:
При тия смутни времена и обрани бостани няма смисъл да се ръсиш с толкова пари.Файда няма да имаш.Освен,че може би няма да копаеш някои от неприятните цветни сигнали. Сам ще се убедиш.
Много си прав,колега,особено за бостаните.Но те са обрани повечето в горната,плитката част.Вече не са малко колегите,които ги прослушват в дълбоката...